MNB alapkamat 0.90% EKB alapkamat 0.00% REGISZTRÁCIÓ

A magyarok véleménye a brókerbotrányról

  • 2015-03-26
  • szerző: bankmonitor

Az elmúlt hetekben a brókerbotrányoktól hangos a magyar sajtó: Buda-Cash, Hungária Értékpapír, Quaestor … Sokan sokféle véleményt megfogalmaztak már a témában. Ám mi a Te véleményedre vagyunk kíváncsiak! Mit gondolnak azok, akiket tényleg érint a brókerbotrány? Mond el a véleményed és mi cserébe megmutatjuk, hogy mit gondolnak mások és mit kell tudnod ahhoz, hogy biztonságosan fektess be!

Mond el véleményed, mellyel részt veszel Magyarország első nagy brókerbotránnyal kapcsolatos közvélemény kutatásában! A kutatást szakértőink elemzik, és hamarosan első kézből tudhatod meg, mit gondolnak a magyarok a brókerbotrányról!  A kérdőív végén kérheted a biztonságos befektetésekről szóló ingyenes anyagunkat. (A kitöltés 5-7 percet vesz igénybe.) 


A Bankmonitor.hu több mint 25 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően - amelyet különböző bankoknál és brókercégeknél szereztünk - nem csak segítünk eligazodni a közel 50 alapkezelő több ezer alapjai között, de a megfelelő szolgáltató vagy vagyonkezelő kiválasztásában is segítségedre lehetünk.

Szeretném igénybe venni a Bankmonitor segítségét Befektetési alap vonatkozásában:

0 Hozzászólás

  • k-andrea 2015-03-27 16:11:26 - Válasz

    Nem volt sem hozzájárulási lehetőség, sem ingyenes tájékoztatás a kérdőív végén.,És hol is az ígért független tájékoztatás? Amihez hozzájárulni sem tudtam, és meg sem kaptam.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.