MNB alapkamat 0.90 % EKB alapkamat 0.00 % REGISZTRÁCIÓ

Fontos bejelentést tett az OTP Bank:fotelben ülve vehetünk fel kölcsönt

 • 2017.03.23.
 • szerző: bankmonitor.hu

Újdonsággal rukkolt elő az OTP Bank, ugyanis mostantól az OTPdirekten keresztül teljes egészében online módon intézhető a személyi kölcsön felvétele, beleértve a szerződés aláírását is. Ráadásul a bank célja az, hogy rövid időn belül ne csak az OTP-s ügyfelek tudjanak az online igénylés lehetőségével élni.

Az utóbbi években már érezhető volt a digitális bankolás fejlődése hazánkban is, azonban az OTP Banknak sikerült újdonsággal előrukkolni az online technológiák terén. Az OTP Bank most elsőként vezette be a teljes egészében online módon intézhető személyi kölcsön lehetőségét.

Ez azt jelenti, hogy mostantól internet bankunkon, vagy mobilbankon keresztül (OTPdirekt) is képesek vagyunk lebonyolítani a teljes hitelfelvételi folyamatot. Tehát nem szükséges megjelennünk a bankfiókban még a szerződés aláírására sem. Az igénylési folyamat így tulajdonképpen pár percre rövidült, ráadásul az kölcsön összege is egy órán belül a számlánkra kerül.

A hitelintézet internetbankján, az OTPdirekten keresztül igényelhető személyi kölcsönt a tesztidőszak keretében 2016 szeptember óta érhetik el a pénzintézethez érkező jövedelemmel és internetbanki hozzáféréssel rendelkező ügyfelek. Az online igénylés azonban december óta már biztosan működik. Az eddigi tapasztalatok alapján népszerűnek mondható a rendszer, ugyanis az elmúlt hónapokban több mint ezer ügyfél igényelt személyi kölcsönt online, a folyósított összeg pedig már meghaladta az 1 milliárd forintot.

Azonban a sajtóközlemény alapján az OTP Bank még itt sem áll meg, ugyanis azt tűzte ki célul, hogy az online igénylés lehetősége azok számára is elérhető lehessen, akik jövedelem-jóváírással nem rendelkeznek, valamint nem OTP ügyfelek. Ehhez azonban még jogszabály változtatásra is szükség lesz hazánkban, ennek ellenére minden a fokozott digitalizáció felé mutat már a közeljövőben is.

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Szeretném igénybe venni a Bankmonitor segítségét Személyi kölcsön vonatkozásában:

Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed.

A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül.

1 Hozzászólás

 • Kósa János 2017-03-23 16:50:17 - Válasz

  A betéti kamatokat mikor adják vissza amit 3 éve folyamatosan elvesznek???

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetés

Szakértői cikkek

Vállalatfinanszírozási hírek

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

 • alapblog

  Hétvégi cikkajánló

  Optimizmus és pesszimizmus ugyanarra a piacra, ugyanolyan neves befektetőktől, egy kis kaviár, traktor és amerikai futball az e heti ajánlónkban. Jó szórakozást! Thomas Jefferson 241...

 • RSM Hungary blog

  Indokolt lenne az új Jöt. változtatása

  Az új jövedéki törvény még életbelépése előtt módosításra került, de úgy tűnik, hogy a gazdálkodóktól érkező észrevételek, valamint az általános eljárásjogi háttér változása elkerülhetetlenné teszi az ismételt módosításokat. A jövedéki engedélyeseknek előírt pénzügyi biztosíték és a kötelező tárolókapacitások meghatározása is kérdéseket vet fel.

 • Pénzkérdés

  Tech óriások írtak nyílt levelet Donald Trumpn

  Többek között a Facebook, az Amazon és a Google is arra kéri az amerikai miniszterelnököt, hogy folytassa Barack Obama DACA-programját, amely az Amerikába illegálisan bevándorló gyermekek védelméről és segítéséről szól. [...] Bővebben!

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul. [...] Bővebben!