Banki termékek összehasonlítása

Már most elkezdődött a leárazás – 9% alatt is kapsz már személyi kölcsönt

  • 2016-10-27
  • szerző: bankmonitor.hu

Melyik a legjobb személyi kölcsön 2016 végén? Sokakat a hideg is kiráz a személyi kölcsön hallatán, pedig szép számmal találni igazán kedvező konstrukciót. A személyi kölcsön mindig az egyik legjobb választás, ha kisebb összegű hitelre van szükséged gyorsan, ingatlan fedezet nélkül. Mikor igényeld, és mire figyelj? Melyek a legjobb személyi kölcsönök? Cikkünkből most gyorsan kiderül.

Magasabb jövedelem alacsonyabb kamat

Átlag feletti, 240-280 ezer forintos fizetés esetén válogathatsz a 9-10 százalékos kamatozású személyi kölcsönök között. Miért? Mert aki jobban keres, annál biztosabb, hogy rendben törleszteni tudja a hitelét. A bank ezáltal alacsonyabb kockázatot vállal, így olcsóbban tudja adni a személyi kölcsönt.  1millio3ev20161027

A listában a dobogós személyi kölcsönöket 9 százalék alatti kamattal meg lehet kapni, de az első öt személyi kölcsön kamata is 10 százalék alatt van.

Fej-fej mellett az élen a K&H Bank Kiemelt Személyi Kölcsöne és a CIB Bank Előrelépő Személyi Kölcsöne. Mindkét banknál a jelentős kamatkedvezmény feltétele havi 250 000 forint jövedelem igazolása. Alig marad le mögöttük a Raiffeisen Bank Személyi Kölcsöne.

Egyet vissza akció keretében a 2016. október 31-ig befogadott FHB Személyi Kölcsön-ből egy havi törlesztőt a bank utólag jóváír a számládon, ha teljesíted az elvárásokat. Az MKB Mosoly Személyi Kölcsöne valóban mindenkit felvidít a 9,99 százalékos kamatával. Ráadásul a bank visszatéríti az első teljes törlesztőrészlet kamatát. Az ERSTE Most Személyi Kölcsön Munkabérszámlás ügyfeleknek elnevezésű terméke azoknak az ügyfeleknek ad kamatkedvezményt, akik már legalább 3 hónapja az Erste Banknál vezetett bankszámlájukra kapják a munkabérüket. A Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsönét még ebben a hónapban folyósítási díj nélkül érheted el. A Sberbank Fair Expressz Személyi kölcsöne mellé elengedhetetlen a bankszámlaszerződés megkötése. Az OTP Akciós Személyi kölcsönét online kamatkedvezménnyel igényelheted még októberben. A Cofidis Fapados Kölcsönét induló költség nélkül is megkaphatod, ha viszont a csekkes fizetést választod, akkor havi ezer forintos többlet költséggel kell számolnod.

Más összegre van szükséged? Kalkulátorunk segítségével megtalálhatod a számodra legjobb személyi kölcsönt!

Személyi hitel kalkulátor

Mennyi pénzre van szükséged?

Ft
év
Kiemelt személyi kölcsön ajánlatok
0 Ft hitel, x évre-re

THM

Havi törlesztő
Havi X Ft jövedelem, Y havi munkaviszony

Bármekkora jövedelemmel is rendelkezel, van néhány alapvető elvárás, aminek meg kell felelned. Melyek ezek?

  • Nem szerepelhetsz a KHR listában negatív státusszal
  • Megfelelsz a bank életkori elvárásának
  • Megfelelő jövedelmet tudsz igazolni

Mennyire biztos, hogy megkapod a hitelt?

A bankok hitelezési képessége, hajlandósága jelentős eltéréseket mutathat. Nem lehet teljes biztonsággal megmondani, hogy megkapod-e a kért kölcsönösszeget. Miért? A válasz egyszerű. A bank alig lát rólad valamit. Egy munkáltatói igazolás, néhány bankszámlakivonat és közüzemi számla, semmi több.

Ez alapján kell eldöntenie a banknak, hogy ad-e hitelt, vagy sem. Lássuk be, ez elég kevés. Éppen ezért biztosat a bank is csak a minősítést követően fog tudni mondani.

 

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.