MNB alapkamat 0.90 % EKB alapkamat 0.00 % REGISZTRÁCIÓ

Minél többet használod a kártyád, annál kevesebbet fizetsz!

 • 2014.08.28.
 • szerző: bankmonitor

Szeptember elejétől három teljesen új számlacsomaggal debütál a CIB Bank, amelyek révén a bank újra az élmezőnyben található a bankszámlák rangsorában. Minél többet használja valaki a bankkártyáját – legyen az hagyományos, vagy éppen hitelkártya – annál több kedvezményre számíthat! A klasszikus számlavezetési és bankkártya díjkedvezményen túl akár díjmentes hitelkártyát is kaphatunk, kedvezőbb kamatozású folyószámla hitelkeretet és még számos más kedvezményes szolgáltatást.

Szeptember 1-jétől teljesen
új irányból közelíti a CIB Bank a kedvezményes számlavezetés kérdéskörét. Természetesen továbbra is feltételhez kötöttek a kedvezmények, de ezekért cserébe
csupán a bankkártyánkat kell aktívan használni. Minél többször vásárolunk vele, annál nagyobb visszatérítésre számíthatunk a havi számlavezetési díjból.

tabla_1_20140828Minél nagyobb havi díjú számlacsomagot választunk, annál több kedvezményre számíthatunk.

tabla_2_20140828

Tehát, ha megelégszünk azzal, hogy elektronikus kártyánkért nem kell külön díjat fizetnünk, akkor elegendő a „Minimum” számlacsomagot választanunk. Ha ennél több kedvezményre vágyunk, akkor inkább a másik két lehetőség közül érdemes szemezgetnünk. A fenti táblázat segítségével mindenki egyszerűen kiszámíthatja, hogy mekkora költségelőnyt érhető számára el.

Arra is kíváncsi vagy, hogy hol helyezkednek el a számlacsomagok a bankszámlák rangsorában? Használd az oldalunkon található
számlacsomag keresőt, amellyel a jövőbeni, már közzétett kondíciók alapján is összehasonlíthatod a bankszámlákat!

kep_20140828

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetés

Szakértői cikkek

Vállalatfinanszírozási hírek

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

 • alapblog

  Nincs ember!

  Kimerült a lengyel munkaerőpiac (is), krónikus a munkaerőhiány, hiába vágtatnak felfelé a bérek. Csak az első fél évben még 900 ezer ukrán munkavállalóra kértek engedélyt...

 • RSM Hungary blog

  Indokolt lenne az új Jöt. változtatása

  Az új jövedéki törvény még életbelépése előtt módosításra került, de úgy tűnik, hogy a gazdálkodóktól érkező észrevételek, valamint az általános eljárásjogi háttér változása elkerülhetetlenné teszi az ismételt módosításokat. A jövedéki engedélyeseknek előírt pénzügyi biztosíték és a kötelező tárolókapacitások meghatározása is kérdéseket vet fel.

 • Pénzkérdés

  Tech óriások írtak nyílt levelet Donald Trumpn

  Többek között a Facebook, az Amazon és a Google is arra kéri az amerikai miniszterelnököt, hogy folytassa Barack Obama DACA-programját, amely az Amerikába illegálisan bevándorló gyermekek védelméről és segítéséről szól. [...] Bővebben!

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul. [...] Bővebben!