Új számlacsomag-választó funkció a bankmonitor oldalán
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2012-08-16 Frissítve: 2020-05-05
 

A bankmonitor oldal rendszeres látogatói észrevehették, hogy az oldalunk új funkcióval bővült, elindítottuk a számlacsomag választás menüpontot. (a cikk folytatásához kattintson a címre)

Új számlacsomag-választó funkció a bankmonitor oldalán

Itt első körben az összes bank két leggyakoribb számlacsomagja található meg, az úgynevezett alapszámla, amelyik főleg csak betétlekötés esetén jó választás, illetve a bankok ingyenes, vagy közel ingyenes számlacsomagjai, ahol bizonyos aktivitás fejében szinte ingyenesen bankolhatunk.

A számlacsomag fülre kattintva jön be az oldal, ahol a részletek fülön az összes, a mindennapok során előforduló költséget könnyen áttekinthetjük.

Kedvezményes havidíj esetén a kedvezmény feltételei is elolvashatok, illetve azok nem teljesülése esetén a normál havidíjat kell megfizetni.

Az utalásoknál külön van csoportosítva a bankfióki, papír alapú utalás, a telefonos és az internetes utalás, is egyből látjuk, melyik formában lesz legolcsóbb az utalás díja. Amennyiben van minimális és maximális díj, az is feltüntetésre kerül.

A bankkártyás pénzfelvételnél az ingyenes saját és idegen automatás pénzfelvételek számán túl a további pénzfelvétel költségei is megtalálhatóak.

A bankkártyákért felszámított díj nagyon változó módon kerül meghatározásra. Van, ahol mindig ingyenes az elektronikus kártya, van, ahol csak az első évben, van, ahol az első három évben. Ezért öt év távlatában mutatjuk be mind az elektronikus, mind a dombornyomott kártyák költségeit.

A felsorolásból a pénztári pénzfelvétel és az SMS szolgáltatás díjait sem hagytuk ki.

A bankszámlák költségeit naponta ellenőrizzük és változás esetén azonnal frissítjük.

Reméljük, az oldal új funkciója további segítséget jelent az oldal használóinak a megfelelő termék kiválasztásában.

 

Hirdetés
Hirdetés