Vállalati hitel kereső

Segítünk megtalálni a legjobb hitelt cégednek gyorsan és egyszerűen

Ft

Melyik bank ajánlatait szeretnéd látni?

kalkulator-bankmonitor

Spórolj időt és pénzt!

 1. A hitelkereső 17 bank ajánlatát hasonlítja össze
 2. Érdeklődésed esetén szakértőnk visszahív
 3. Minden céges hitel feltételét részletesen bemutatjuk
 4. Gyorsítjuk, és gördülékenyebbé tesszük neked az ügyintézést
 5. Minden vállalati hitel mellé ingyenes szakértői segítséget kapsz

Használd a Bankmonitor vállalati hitel keresőjét:

HITELEK KERESÉSE

A céges hitelfelvétel folyamata

1

Kalkuláció


Hasonlítsd össze a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.
2

Érdeklődés


Add le érdeklődésed a hitelválasztóban kiválasztott hitelre, szakértőnk hamarosan keresni fog.
3

Ügyintézés


Megválaszoljuk a kérdéseid, segítünk a döntésben, és meggyorsítjuk az ügyintézést.
14
Bank hitele
független összehasonlítással
353
Céges hitel
egyetlen kalkulátorban
 • " Nekem személy szerint biztonságérzetet adott, hogy ilyen alaposan és körültekintően átnéztétek az anyagi helyzetünket, tanácsot adtatok illetve fogták a kezünket az egész folyamat során, emberi nyelvre fordították ami nem volt tiszta stb. Szerintem azzal, hogy a ti segítségetekkel/rajtatok keresztül kerestük meg a bankot gördülékenyebben haladt az ügyintézés is. Illetve köszönöm a mobilitást is. Szerintem nem egyszer volt, hogy munkaidőn kívül kerestünk... :)"

  Márta
 • " Hálásan köszönöm a segítségét! Gyors, pontos, korrekt, megbízható, ügyfélbarát, ezzel tudom jellemezni az Önök ügyintézését. Minden kérdésemre szinte azonnal pontos, kielégítő és biztos forrásból származó választ kaptam. Köszönöm!"

  Mónika
 • " Internetes keresgélés után találtunk rá a bankmonitor.hu-ra. Felvettük a kapcsolatot.Ami nekünk fontos volt:semmi kamu,semmi kisbetű,mindent tudjunk amit kell.ami fontos.mi mennyibe kerül,mikor van meg,mennyi lesz a törlesztő stb... Házhoz jöttek,elmagyarázták,segítettek és ami a lényeg,minden úgy volt ahogy ígérték. MINDENBEN! KÖSZÖNJÜK!"

  László
 • " Ezúton szeretném jelezni, hogy tökéletesen elégedett vagyok az Önök által nyújtott szolgáltatással és nagyon örülök, hogy Önöket választottam hitelem intézéséhez."

  Viktória
 • " A bankmonitor.hu-t ajánlom mindenkinek, akinek fontos, hogy szakértő, személyre szabott segítséget kapjon a legjobb, számára kedvező ajánlat kiválasztására és aki szeretné, hogy egyetlenegy, profi partner segítségével intézhessen el mindent egészen a hitelszerződés aláírásig. "

  László

Kapcsolódó tartalmak

Jól jönne a pénz karácsonyra? Íme, egy megoldás!

2017.12.22

Nemcsak apróbb ajándékokról döntünk az év végéhez közeledve, sokan vannak, akik éppen ezt az időszakot ragadják meg arra, hogy igen nagy kiadásba (akár több milliósba) verjék magukat. Megtakarítás hiányában a...

Odacsap a Fundamenta, nagy változások az év végén

2017.12.19

A hazai pénzügyi intézmények nem nagyon szoktak sok izgalmat tartogatni az év végére, de a mostani ez alól kivétel. December közepétől a Fundamenta több fontos változtatást is eszközölt a termékein....