Vállalati egészségbiztosítás

Miért jó választás ez a juttatás a cég számára?

  • Versenyelőnyt biztosít a munkaerőpiacon
  • Növeli a dolgozói lojalitást és az elégedettséget
  • Csökkenti a hiányzások, betegszabadságok számát
  • Növeli a munkahelyi hatékonyságot és produktivitást
Mit foglal magába?
A munkaadó által kötött csoportos egészségbiztosítás a cég dolgozói számára ingyenes lehetőséget biztosít a magyarországi magánegészségügyi ellátás igénybevételére. A biztosítási szerződés megkötésekor különböző szolgáltatási csomagok választhatók, amelyekben a járóbeteg ellátástól, a diagnosztikai vizsgálatokon és a kisműtétekre szóló fedezeteken át, a preventív szűrővizsgálatok is megtalálhatók.
Vállalati egészségbiztosítás
Szeretnéd megtudni, hogy cégednek milyen csoportos egészségbiztosítási lehetőségei vannak?
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.

Miért éri meg a cégnek egészségbiztosítást kötni munkavállalói számára?

  • Versenyelőny a munkaerőpiacon: A vállalati egészségbiztosítás vonzó juttatási csomagot jelent, a leendő munkavállalók számára, ezáltal segít versenyelőnyt kialakítani a munkaerőpiacon.
  • Lojalitás és elégedettség növelése: A munkavállalók megtartása minden cég számára egyre fontosabb. Azok a cégek lehetnek sikeresek, akik többet és jobbat kínálnak munkatársaiknak, és aktívan tesznek dolgozóik jólétéért, egészségéért. A magán egészségügyi ellátás biztosítása pedig kifejezetten növeli a munkavállalók motivációját és elégedettségét, mert különösen a fiataloknak fontos szempont, hogy a munkabéren kívül a cég, ahol dolgoznak törődik is velük.
  • Csökkentett hiányzás és betegségek kezelése: A vállalati egészségbiztosítás lehetőséget nyújt a betegségek megelőzésére és korai felismerésére, mely csökkentheti a munkavállalók betegszabadságra való szükségét és, ezzel a munkából való kiesésüket. Ráadásul, mivel sorban állás nélkül gyorsan és könnyen tudnak eljutni vizsgálatokra, szabadságot sem szükséges kivenniük.
  • Munkahelyi hatékonyság és produktivitás növelése: Az egészséges munkavállalók nagyobb hatékonysággal és produktivitással dolgoznak. Az egészségbiztosítás pedig elősegíti a munkavállalók egészségének megőrzését és gyorsabb felépülésüket a betegségekből vagy sérülésekből.
Szeretnéd megtudni, hogy céged számára milyen lehetőségek állnak rendelkezésre?
Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!
Milyen előnyei vannak a vállalati egészségbiztosításnak?
  • Jobb és gyorsabb egészségügyi ellátás: A vállalati egészségbiztosítás kiterjedtebb és gyorsabb hozzáférést biztosít az egészségügyi ellátásokhoz, beleértve a magánorvosokat, speciális szakrendeléseket és gyógyszereket.
  • Rugalmas választási lehetőségek: A munkavállalók maguk választhatják ki az orvosokat, kórházakat és egyéb szolgáltatókat, azaz lehetővé teszi számukra, hogy az igényeiknek legjobban megfelelő ellátást kapják.
Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel vállalati hírlevelünkre, hogy elsők között értesülj vállalkozásod új pénzügyi lehetőségeiről, valamint az azt érinthető fontos gazdasági hírekről.

Hirdetés

Blogajánló

Hirdetés
Hirdetés