Túl az akción – kedvezményes vállalati számlanyitás

  • 2014.05.24.
  • szerző: bankmonitor

Díjmentes számlavezetés, 25.000 Ft-os jóváírás – ezek vannak jelenleg napirenden a vállalati számlanyitás ösztönzésére. Az akciókban pillanatnyilag ugyan nem úszkálunk, de segítségükkel könnyen faraghatunk a bankszámlaköltségeken!

Korábbi cikkünkön felbuzdulva, amelyben a
kifejezetten újonnan alapított vállalkozásoknak kínált számlacsomagokkal foglalkoztunk, kíváncsiak voltunk, hogy milyen számlanyitási akciókat találunk a bankok kínálatában. Némileg elszomorodva tapasztaltuk, hogy érdemi, a bankszámla fenntartási költségeket mérséklő ajánlatot pillanatnyilag mindössze kettőt találunk a nagybankoknál. Nézzük a részleteket!

Nemrégiben debütált az
Erste Bank számlanyitási akciójával. Amennyiben a promóció időtartama alatt (2014. július 31-ig) nyitunk új ügyfélként
Erste Válogatás Plusz bankszámlát, akkor
25.000 forinttal jutalmaz a bank.

Persze ennyire nem egyszerű a helyzet,
a jóváírásnak vannak további feltételei is.

  • Az egyik, hogy 2014. augusztus 1-jétől 2014. október 31-ig tartó időszakban legalább 1.500.000 Ft összegben kell elektronikus utalásokat teljesíteni. Ez lehet akár bankon belülre, vagy kívülre indított eseti, csoportos átutalás, de még akár a NAV felé indított átutalás, vagy csoportos beszedési megbízás is.
  • Továbbá szükséges, hogy a számlanyitáskor a netbank, vagy az üzleti terminál szolgáltatás beállításra kerüljön (persze enélkül nehezen lenne kivitelezhető az elektronikus átutalás).

További kedvezmény új ügyfelek részére, hogy
a számlanyitáshoz szükséges e-hiteles cégkivonatot díjmentesen kérdezi le a bank.

A másik számlanyitási akciót az
OTP Banknál találjuk. Itt
nincsenek számlaforgalmi kritériumok, mindössze új ügyfélként kell számlát nyitnunk a promóciós időszakban (2014. június 30-ig).
Cserébe, ha nem ragaszkodunk a papír alapú kivonathoz, akkor
12 hónapig, ellenkező esetben
6 hónapig élvezhetjük a díjmentes számlavezetést. A Gold fantázianévre hallgató számlacsomag kivételével bármelyik mikro- és kisvállalati ügyfélnek kínált számlacsomag részt vesz az akcióban, így mindenki megtalálhatja a vállalkozásához leginkább illeszkedőt. Az akciós időszakban nyitott számlák esetében
itt sem kell fizetni az e-cégkivonat lekérdezéséért (20 kB dokumentum terjedelemig), ha a szolgáltatást igénybe vesszük.

Akció ide vagy oda biztosra csak akkor mehetünk, ha számba vesszük a vállalkozásra jellemző számlahasználati szokásokat és ennek fényében keressük meg az ideális számlacsomagot!

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankszámla
ajánlatok között!

TOVÁBB A KALKULÁTORHOZMaradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetés

Szakértői cikkek

Vállalatfinanszírozási hírek

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.