loading

Új mikrovállalati számlacsomagnak örülhetünk

A mai nappal új mikrovállalati számlacsomag értékesítését kezdte meg az Erste Bank. A számlacsomag Válogatás Plusz névre hallgat, amelynek megjelenésével egy időben az elődjének számító, szintén mikrovállalkozásoknak szánt Válogatás csomagot, valamint a Befutó csomagot levette a palettáról. Nézzük, mit tud az új a régiekhez képest!

Az újonnan nyitható Válogatás Plusz számla a fent említett (kivezetésre kerülő) Válogatás számlához hasonlóan 2 csoportból választható kedvezményes díjazású tranzakciókat biztosít (A Befutó számlacsomagnak nem voltak ilyen kedvezményei). 

A 2 csoportból továbbra is 1-1-et választhatunk saját számlahasználati szokásainknak megfelelően. A csoportban lévő tranzakciók köre némileg változott: továbbra is
találunk kedvezményt a számlavezetésre (sajnos az eddigi díjmentesség megszűnt), valamint még mindig
választhatóak kedvezményes elektronikus átutalások is. Újdonság, hogy
kedvezményesen utalhatunk elektronikusan
a NAV részére, ha úgy döntünk, hogy ezt vesszük igénybe, de
ingyenes lehet az SMS tájékoztató szolgáltatásunk. Sőt, sokak nagy örömére akár kedvezményes díj (7 €) ellenében vehető euro számlavezetés igénybe! Kikerült azonban a választható kedvezmények közül az ingyenes pénztári és zsákos tranzakció, valamint a díjmentes bankkártya.

A kedvezményes havi csomagdíj a régi számlánál 0 Ft volt, amely jelenleg (kedvezményesen) 990 Ft és sajnos a díj a legolcsóbb átutalások esetében is emelkedett.

ujszamla 20131216

A kedvezmények igénybevételéhez szükséges feltétel teljes egészében megegyezik a régi csomagéval: Havi, minimum 2 db, minimum 50 ezer forint értékű terheléses forgalmat kell bonyolítanunk a számláról, amelytől a számlanyitás hónapjában, és az azt követő két hónapban továbbra is eltekintenek.

Az újonnan bevezetett Válogatás Plusz bankszámla havi költsége tehát a fenti szokások mellett majdnem megegyezik a kivezetett Válogatás csomagéval, és még mindig kedvezőbb, mint a szintén megszüntetett Befutó számla esetében.

Hogy számodra melyik számla lenne a legoptimálisabb vállalkozói számla, a vállalati számla kalkulátorunkkal könnyedén megnézheted!

Bankmonitor

Tudd meg kaphat-e hitelt vállalkozásod!

Tovább a kalkulátorhoz

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Kapcsolódó tartalmak
Blogajánló
  • alapblog Vége a befagyasztott lakbéreknek

    A német alkotmánybíróság megsemmisítette azt a berlini görögdinnye (kívül zöld, belül vörös) rendeletet, amely 5 évre befagyasztotta a lakbéreket. Azt a problémát, hogy sok nagyvárosban...

  • KonyhaKontrolling Kinek a felelőssége a problémáid megoldása?

    Amerre csak nézek, rendszeresen fellángol a vita arról, hogy több vagy kevesebb szabályozással, nagyobb vagy kisebb mértékű állami újraelosztással kell-e működnie egy országnak. Az ilyen viták nagyon szokszor valójában az emberkép körül keringenek. Az alapkérdés pedig az, hogy az emberek felelősek-e a saját sorsukért, még ha ez nincs is kimondva. Aki már egy ideje olvassa Tovább olvasom "Kinek a felelőssége...

  • Haszon.hu Riasztást adott ki a Lidl, a pénzedre utaznak a csalók

    Az áruházlánc nevével visszaélő csalók a neten indítottak támadást a vásárlók megtévesztésére. Kedves Vásárlóink!Szeretnénk felhívni figyelmeteket egy online terjedő csalásra, melyben a csalók vállalatunk nevében azzal keresik fel áldozataikat, hogy Lidl ajándékutalványt vagy éppen okostelefont nyertek. Ennek fejében a postázási költség kiegyenlítését, valamint postázási cím megadását kérik.Szeretnénk jelezni, hogy a Lidl Magyarország által megszervezett nyereményjátékokról kizárólag hivatalos felületeinken adunk tájékoztatást,...