A legtökösebb személyi kölcsön ajánlatok 1-től 3 millió forintig

A legtökösebb személyi kölcsön ajánlatok 1-től 3 millió forintig
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-07-30
 

Egyre nagyobb a lakosság étvágya a személyi kölcsönökre. Ez nem is csoda, hiszen jelentőset zuhantak a személyi kölcsön kamatok az elmúlt években. Jelen cikkünkből megtudhatod, hogy jó döntés esetén – a legjobb banki ajánlatokból válogatva – 1, 2 és 3 millió forint felvétele milyen kamatkondíciók mellett valósítható meg. Már alacsony jövedelem mellett is elérhető a 10% körüli kamatszint.

A személyi kölcsön abban az esetben lehet az optimális hitel számunkra, ha nem tudunk, vagy nem kívánunk ingatlan fedezetet biztosítani a bank számára a hitelfelvételünkhöz. (Hangsúlyozzuk ugyanakkor; bár nem adjuk fedezetként a lakásunkat a banknak, a kölcsön felvétele kizárólag egy jól megfontolt, felelős döntés eredménye lehet!)

Most különböző számokkal mutatjuk be, hogy milyen lehetőségeink vannak a hiteligényléskor. Minden esetben aktív számlahasználatot, jövedelem jóváírást, 12 havi munkaviszonyt, 3 éves futamidőt vettünk alapul.

A bankpiac kínálatának részletes áttekintéséhez használd a Bankmonitor személyi kölcsön kalkulátorát!

Elsőnek megvizsgáltuk, hogy milyen lehetőségeink vannak 1 milliós hitelösszeg és 150 ezer forintos jövedelem esetén! A legkedvezőbb ajánlat jövedelem érkeztetése nélkül is elérhető. A 11,26%-os THM és az 1.172.101 forint visszafizetése kedvezőnek számít ebben a kategóriában. Magasabb jövedelem mellett számos esetben ennél kedvezőbb feltételűeket is találunk.

Megnéztük azt is, hogy mire számíthatunk, ha 2 millió forint hitelt szeretnénk, és 200 ezer forint a havi jövedelmünk. Ebben az esetben már látjuk, hogy még kedvezőbb feltételekkel juthatunk pénzhez. A legjobb ajánlatot nyújtó bank online kamatkedvezményt ad. Ez interneten igényelt kölcsönt jelent, a 10,36%-os THM és a 2.319.855 Ft visszafizetendő nem rossz ajánlat.

A bankok sokszor havi 250 ezer forint jövedelemnél húzzák meg a sokkal kedvezőbb feltételek határát. Ez jól látszik a táblázatunkból is. Itt 3 milliós hiteligénynél már 7,88%-os THM-et kapunk, és 3.367.440 Ft-ot kell a banknak visszafizetnünk. A legjobb feltételekkel tehát akkor találkozhatunk, ha a jövedelmünk minél magasabb. Nézd meg kalkulátorunk segítségével, hogy mekkora havi törlesztőre számíthatsz!

A személyi kölcsön tökéletesen alkalmas lehet meglévő hitelek kiváltására is. Azokat a hiteleket érdemes személyi kölcsönnel kiváltanunk, melyek THM-je magasabb a most felveendő kölcsönénél.

Tipikusan ilyen kiváltandó hitel lehet

Amennyiben arra vagy kíváncsi, hogy meglévő jövedelmed (és esetleges már meglévő hiteleid mellett) mennyi személyi kölcsönt vehetsz fel, használd az alábbi kalkulátorunkat:

Mennyi személyi hitelt kaphatok?
Perceken belül megtudhatod, hogy:
Részletes adatokat kérünk és ennek fejében +/-10%-os pontossággal jelezzük a felvehető hitel összegét és a havi törlesztő összeget!
Ne feledd, ez több mint egy kalkulátor!
Adataid megadása után szakértőnk megválaszolja minden kérdésedet és segít az ügyintézésben is.
Bankmonitor
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Ft
Ft
Ft

A meglévő hitelek, hitelkeretek, hitelkártyák jelentősen befolyásolják a felvehető hitel összegét, és a banki elbírálás eredményét!

Számodra elérhető hitelek:
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Az alábbi ok(ok) miatt, számodra sajnos nem elérhető a személyi kölcsön:
Kérj ingyenes visszahívást személyi hitel szakértőnktől!
Ft
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés