loading

Bankmonitor hírek: kamatemelés, SZJA-visszatérítés, nyugdíjszámítás

Alapkamatot emelt a Magyar Nemzeti Bank, emiatt drágulhatnak egyes hiteltípusok. Téged vajon érint? A gyermekesek 2022-ben visszakaphatják az idei SZJA-t, ha a gazdasági növekedés eléri az 5,5%-ot. Tudd meg, mennyi pénzre számíthatsz, és hogyan tudnád a legjobban kihasználni! Súlyos tévhitek keringenek a nyugdíjak kiszámításáról, de ezeket is eloszlatjuk ebben a videóban. 

A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal: több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása, szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért. Tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Jelen írásunkhoz hasznos kiegészítést adhat számodra a lakáshitel kalkulátorunk.

 

Szakértői cikkek
Kapcsolódó tartalmak
5 kínos tény, amit nem tudtál a nyugdíjmegtakarításokról!

A nyugdíjcélú megtakarítások egyre népszerűbbek, viszont kérdés, hogy mennyire vagyunk tisztában a buktatóikkal. Megnéztük, mi minden kerülheti el a megtakarítók figyelmét, illetve mikre kell nagyon odafigyelni, ha valaki szeretné megúszni...