Befektetések: amiről hiába kérdezted a bankodat

Befektetések: amiről hiába kérdezted a bankodat
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2015-02-16
 

Alacsony a bankbetéti kamat. Valamilyen új megoldásra lenne szükség… Sokan érzik ezt, de konkrét válaszokat a konkrét kérdésekre nem igazán sikerül kapni. A Bankmonitor új fejlesztésével betekintést nyerhetsz abba, hogyan lehet és hogyan érdemes ötvözni a kockázatmentes és a kockázatos befektetéseket. Ingyenes és tanulságos.

Kis mennyiségben gyógyszer, nagy mennyiségben méreg… A régi bölcsesség a befektetéseknél felvállalt kockázatra is igaz. A fő kérdés azonban az, hogy kinek mi a kis mennyiség és mi a nagy mennyiség? Mindenki más és más szintű pénzügyi kockázatot tud egészségesen felvállalni.

A Bankmonitor új alkalmazása azt mutatja meg Neked valós múltbeli példákon keresztül, hogy a pénzpiaci jellegű kockázat mentes befektetés (kis leegyszerűsítéssel: rövid lejáratú bankbetét) és a nagy kockázatú részvény befektetési alap különböző mértékű kombinációi milyen

  • átlagos éves hozamot
  • minimális éves hozamot (melyben lesz/lehet veszteséges év is)
  • maximális éves hozamot

nyújthat.

Alkalmazásunk célja a kockázatvállalás hozamra gyakorolt pozitív hatásának (bankbetét feletti hozam) és időnkénti negatív hatásának (veszteség) együttes érzékeltetése.

Kattints és tudj meg többet a befektetésekről!

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés