Betöltés

Biztonság és rugalmasság

szerző: Bankmonitor.hu
2015-03-12

Komoly dilemmával szembesül az a befektető, aki megtakarított pénzének keres helyet, hogy hol talál olyan befektetési formát, ahol a pénze teljes biztonságban van, és lehetőleg szépen kamatozik. Ezt az alapvető igényt a bankok is felismerték. Időről időre vonzó kamatozású lekötött betétekkel lepik meg a piacot. Mutatunk erre egy jó példát!

A BNP Paribas Magyarországi Fióktelepe 2015. március 31-ig a piaci átlaghoz képest magasabb kamatot fizet a nála elhelyezett, 12 hónapra lekötött friss pénz után. A „Jövő betétei” névre keresztelt szolgáltatásnál 500 ezer és 10 millió forint közötti összegek lekötése esetén az éves kamat 3,2%. (Ennyi az EBKM is.) Ennél nagyobb – 10 millió és 25 millió forint közötti – összeg lekötése esetén viszont már évi 3,6% a kamat és EBKM, ami jelenleg egyike a legjobb ajánlatoknak a piacon.

A konstrukciónak a vonzó kamatokon túlmenően egyéb előnyei is vannak. Betétszámlát ugyan nyitnunk kell a pénzintézetnél, ám ez ingyenes, csakúgy, mint a betétszámlavezetés és a lekötéssel kapcsolatos tranzakciók.

Az is felmerül az emberben, hogy vajon mennyire biztonságos helyen van a megtakarítása. Nos, aggodalomra semmi ok. A BNP Paribas a világ egyik legmegbízhatóbb bankja, a nála elhelyezett betétek mindenkori kifizetését a Francia Betétbiztosítási Alap garantálja 100 000 euróig.

A 2014 szeptembere óta elérhető „Jövő betétei” termék további előnye, hogy bárhol és bármikor nyomon követhetjük lekötéseinket; mindössze internet kapcsolatra van szükség. A betétkezeléshez tartozó internetes felület megfelel az elektronikus banki szolgáltatások legmagasabb szintű biztonsági követelményeinek.

„Küldetésünknek tekintjük, hogy egyesítsük a legkorszerűbb és legbiztonságosabb technológiát a legmagasabb szintű ügyfélkiszolgálással.” – ismertette a „Jövő betétei” mögötti filozófiát Laurent Poiron, a BNP Paribas közép-európai regionális vezérigazgatója.

A lekötött akciós betétek automatikus megújulása esetén a standard feltételek kerülnek alkalmazásra. A jelenleg hatályos standard EBKM: 2,70%. A szolgáltatásra vonatkozó részletes tájékoztatás a www.betet.bnpparibas.hu oldalon érhető el, ahol egyúttal a jelentkezés is leadható. Mobil telefonos felületen ugyanezen a weboldal címen kapcsolatfelvételt lehet kérni.

A betétlekötés érdekében előzetes szerződéskötés szükséges. Aki szeretne a jelenleg kínált kedvező feltételek mellett betéteket lekötni a banknál, a +36 1 374 6111 telefonszámon minden munkanapon 9:00 és 17:30 között fordulhat a BNP Paribas Magyarországi Fióktelepének Ügyfélszolgálatához, vagy ellátogathat a bankfiókba (1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8., „B” épület, Vigyázó Ferenc utcai bejárat), ahol minden érdeklődő személyre szabott ügyfélkiszolgálásban részesül.

Címkék:

MINDEN
SZOMBATON
12:10


Eddigi adások

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Rossz helyre tetted a pénzedet? Ki védhet meg?

2019. 01. 04.

Kis Hazánkban már sokszor előfordult, hogy a befektetők simliseknek és csalóknak adták a pénzüket. Mégis mit tehetsz, ha ez Veled is megtörténik? Ki mentheti meg a pénzedet? Mi jelenthet számodra...

Hozzánk képest tízszer jobban élnek a nyugatiak

2018. 02. 08.

Annak ellenére, hogy az utóbbi években a lakosság nagy erőbedobással növelte a megtakarításai nagyságát, továbbra is nagyon el vagyunk maradva az európai átlaghoz képest. Az legalább pozitívum, hogy nem ülünk...

Megmutatjuk, hogyan keress többet a bankbetéteknél!

2017. 10. 13.

Az átlagos bankbetétek kamata manapság 1% alatti tartományban található. Bár egy-egy rövidebb időszakra találhatunk akár 2%-ot is meghaladó kamatokat is. De mit tehetünk, ha nem akarjuk a pénzünket drágán, akciós...

Blogajánló

  • alapblog

    A menetrendszerű Brexit-pofon

    Theresa May Brexit tervét ma valószínűleg leszavazza a parlament. Kérdés csak a hány vokssal, 166 fölötti szám az elmúlt évszázad legnagyobb parlamenti veresége volna egy...

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.