Betöltés

Biztonságos befektetés és vonzó hozam – Létezik?

szerző: Bankmonitor.hu
2014-03-12

Az elmúlt év egyik befektetési slágere a magyar állapapír volt. 2013-ban mintegy 700 milliárd forintért vásárolt a lakosság belőle. Miért? Mert a bankbetéthez hasonlóan biztonságos befektetéssel annál kedvezőbb kamatot lehet elérni a lakossági állampapírokkal. Most mi is segítünk abban, hogy ez a kedvező befektetési forma minél könnyebben elérhető legyen.

Olvasói igényeknek eleget téve, már az állampapírok kamatai is megtalálhatóak az oldalunkon. A kamatokon túlmenően jelentős hangsúlyt fektetünk arra, hogy bemutassuk az állampapír és a bankbetét közötti eltéréseket is. Ha szeretnéd megérteni, hogy miért döntött a megtakarítók jelentős része az állampapír mellett, nincs más teendőd, minthogy
ide kattintva áttekinted  a Bankmonitor.hu állampapír oldalát.

Kedvcsinálónak álljon itt néhány tény az állampapír befektetésekről: 

 • feltételmentes befektetés (nem szükséges a jövedelmedet a jelenlegi helyről máshová utaltatni, nem szükséges semmilyen banki aktivitást vállalnod)
 • a Kincstár ingyenes számlavezetése miatt nincs addicionális költsége a befektetésnek
 • a kamat független attól, hogy először fektetsz be állampapírba, vagy korábban lejárt befektetésedet „kötöd le” újra
 • ha pénzre van szükséged, eladhatsz 2 darab állampapírt is (a többi változatlan formában kamatozik számodra, így minimalizálhatod a kamatveszteséget – amennyiben bankbetéthez hasonlítjuk a befektetést)
 • rövid időtávtól a nagyon hosszú időtávig valós alternatívát jelent
 • nem szükséges hatalmas összegekkel rendelkezned: a legkisebb befektethető összeg minimális, akár 10 ezer Ft is, vagy esetenként ennél alacsonyabb is lehet

Állampapír oldalunkra kattintva további részleteket tudhatsz meg!

Mint minden egyéb, Bankmonitoron megjelentetett pénzügyi termék esetében, nyugodtan felteheted kérdésedet szakértőnk számára és rövid időn belül megadjuk a választ. 

A legkeresettebb befektetés ma Magyarországon a lakossági állampapír, a Bankmonitor.hu Állampapír kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a hozzád illőt. Ingyenes szolgáltatásunkkal állunk a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed is lenne, mi választ adunk és megkeressük a legolcsóbb szolgáltatót, biztosítjuk a legkényelmesebb szerződéskötést!

Szeretném igénybe venni a Bankmonitor segítségét Állampapír vonatkozásában:

A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!
Címkék:

MINDEN
SZOMBATON
12:10


Eddigi adások

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Hogyan lehet olcsóbb a gyermeked taníttatása?

2018. 12. 05.

Számos szülő szembesül azzal, hogy gyermekeinek felsőfokú taníttatása nagyon sok pénzbe kerül. Sokan olyan hitelfajtával oldják meg a tanulmányokkal járó költségek finanszírozását, ami vitathatatlanul drágább a jó lehetőséget biztosító diákhitellel...

Az új nyugdíjcélú megtakarítás: a nyugdíjkötvény

2018. 11. 26.

Varga Mihály pénzügyminiszter 2018. november 15-én, csütörtökön bejelentette, hogy érkezik a kormány legújabb nyugdíjcélú ötlete, a nyugdíjkötvény. A pénzügyminiszter szerint az állam készen áll a nyugdíjpiacra történő belépésre. Állítása szerint...

Blogajánló

 • alapblog

  Red herring

  A red herring, magyarul vörös hering – a filmeken azt a nyomot jelöli, ami bár tökéletesen érthető és megmagyarázható, mégis rossz irányba visz. Például egy...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.