Betöltés

Black Friday Reloaded – avagy az őrület újraindul

szerző: Singer Zoltán
2018-10-30

Már csak 3 hét és kezdődik az őrület! A Black Friday, a népszerű Fekete péntek nemsokára kopogtat az ajtónkon, és tömegek várják a jobbnál jobb akciókat. Mielőtt elstartolnak a versenyzők, és mielőtt az őrület kígyózó sorok és lelassult weboldalak formájában a tetőfokára hág, érdemes pénzedet készenlétbe helyezni. Ugyanis az érzés, amikor az orrod elől viszik el a rég kiválasztott műszaki cikket, felbecsülhetetlen! Ha előre tudod, hogy nem lesz elég a pénzed, akkor személyi kölcsönt előre is igényelhetsz! Erre pedig jobb alkalmat találni sem lehetne, mint amikor az üzletek akciókkal bombáznak Téged!

A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal: több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása, szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért. Tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Jelen írásunkhoz hasznos kiegészítést adhat számodra a személyi kölcsön kalkulátorunk.

Évente csak néhány alkalom mutatkozik arra, hogy olcsón vásárolhass! Ennek egyik kiemelt jelentőségű eseménye a Fekete péntek. Ilyenkor az áruházak 1 nap alatt, akciós árak mellett igyekeznek kisöpörni a készleteik nagy részét. A november második felében lévő időpont sem a véletlen műve, hiszen a Black Fridaytől a Karácsonyig hátralévő idő körülbelül 1 hónap. A kiskereskedelemben a november és a december egyet jelent a megnövekedett forgalommal, ilyenkor boldog-boldogtalan az akciókat keresi, mindenki felkészül a karácsonyi ajándékozásra.

De mit tehetsz, ha valamit nagyon meg szeretnél venni, de várhatóan nem lesz rá pénzed?

2 szituáció létezik:

1., Ha biztosan tudod, melyik áruházban szeretnél vásárolni, akkor érdemes utánajárnod, hogy az adott áruházban elérhető-e a 0%-os teljes hiteldíj mutatóval (THM) rendelkező, úgynevezett ingyenhitel. Amennyiben az áruházban kaphatsz ilyet, azzal már meg is oldódott a dolog, hiszen ingyenes hitelre meg tudod venni, amit szeretnél.

2., Ha nem tudod előre, hogy melyik áruházban szeretnél vásárolni. Ilyen esetben attól függ, hogy kaphatsz-e ingyenhitelt, hogy melyik áruházat választod.

A megoldás:

Ha előre tudod, hogy nem kaphatsz az adott áruházban ingyenhitelt, vagy nem szeretnéd azt megkockáztatni, hogy nem lesz arra pénzed, amit meg szeretnél vásárolni, akkor megoldást jelenthet a személyi kölcsön 1-2 héttel korábbi igénylése. Ekkor biztosra veheted, hogy pozitív hitelbírálat esetén a vásárláskor rendelkezésre fog állni a szükséges pénzmennyiség.

Az alábbi táblázatban megnézheted, milyen személyi kölcsön ajánlatok közül választhatsz, ha 2 éven keresztül végig fix törlesztőrészlettel szeretnéd visszafizetni a hiteledet (nettó 250 ezer Ft havi jövedelmet vettünk alapul):

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a már meglévő hiteleidet is érdemes lehet kiváltani! Ezzel sok pénzt spórolhatsz meg! Az alábbi táblázatban megnézheted, melyek a számodra leghasznosabb személyi kölcsön ajánlatok, ha a hiteleid kiváltására az új vásárolnivalókkal együtt 2 millió forintra lenne szükséged!

Nézd meg a részletes személyi kölcsön kalkulátorunk segítségével, hogy számodra melyik bank személyi kölcsön ajánlata jelenthet megoldást!

Mennyi hitelt kaphatok?
step-1
Perceken belül megtudhatod, hogy:
 • Mennyi hitelt vehetsz fel
 • Milyen feltételekkel
 • Mennyi havi törlesztőrészlettel
Részletes adatokat kérünk és ennek fejében +/-10%-os pontossággal jelezzük a felvehető hitel összegét és a havi törlesztő összeget!
Ne feledd, ez több mint egy kalkulátor!
Adataid megadása után szakértőnk megválaszolja minden kérdésedet és segít az ügyintézésben is.
Perceken belül megtudhatod, hogy:
 • Mennyi hitelt vehetsz fel
 • Milyen feltételekkel
 • Mennyi havi törlesztőrészlettel
Ft
Ft
Összesen: Bankba érkeztetett:

0 Ft

0 Ft

Bevételek módosítása
0 Ft 0 Ft
Utolsó három havi jövedelem
Ft
Ft
Ft
Meglévő hitelek
Ft
Úgy szeretnék hitelt felvenni, hogy KHR (BAR) listán vagyok?
Az alábbi ok(ok) miatt számodra sajnos nem elérhető a személyi kölcsön
Számodra elérhető hitelek:
futamidő esetén
Hitel:
Törlesztő:
THM:
Indítsd el a hiteligénylést!
Visszahívás
Add meg adataid és
egy órán belül visszahívunk!*
*hétköznapokon, 8:00-18:00-ig
Kérj ingyenes visszahívást személyi hitel szakértőnktől!
Ft
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi
Veled a kapcsolatot
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre
Bankmonitor


A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

A Bankmonitor segítségét kérem Személyi kölcsön vonatkozásában:
Ft
Ft
Ft
Összes jövedelem:
0 Ft
Bankba érkezik:
0 Ft
Szerepelsz KHR/BAR listán?
Próbaidős munkaviszonyod van?
Bevételek módosítása
0 Ft 0 Ft
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi
Veled a kapcsolatot
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre
Kapcsolódó tartalmak
Blogajánló
 • alapblog Mennyit fizetünk az államnak?

  A gazdasági válságból valló kilábalás óta kedvezően alakult a magyar költségvetés bevételi oldala, az erős munkaerőpiacnak, magas fogyasztásnak és a dinamikus béremelkedésnek köszönhetően. A 2008-2009-es... The post Mennyit fizetünk az államnak? appeared first on alapblog.

 • Lakásfókusz Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.