loading

Csak én nem értem a bankszámlakivonatomat?

Fülöp Norbert
szerző: Fülöp Norbert

A magyarok egy sor olyan banki díjat fizetnek, amelyek külföldön jószerivel ismeretlenek, ráadásul ezek nagy részével az emberek többsége nincs is tisztában. Sokaknak még az is gondot okoz, hogy eligazodjanak a hó végi számlakivonatukon!

A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal: több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása, szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért. Tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Jelen írásunkhoz hasznos kiegészítést adhat számodra a bankszámla kalkulátorunk.

Ám ez nem az ő hibájuk, hiszen azon annyiféle díj szerepel, hogy ember legyen a talpán, aki képes kiszámolni, tulajdonképpen mennyit költ egy hónapban bankolásra. Pedig az MNB szerint nálunk a legdrágább bankolni az Európai Unión belül, a banki költségek pedig elvihetik akár a havi jövedelem 1 százalékát is. Az atv “Miért ilyen drága Magyarországon a bankolás?” riportjából legalább a miértekről megtudhatsz néhány dolgot.

Ha eleged van a drága bankolásból, akkor választhatod akár a CIB ECO bankszámlát, ami Bankmonitoron keresztüli igénylés esetén (és csak akkor!) teljesen ingyenes. Vagyis, nem csak havi díja nincs, de többek között az utalás és a bankkártya is díjmentes. A részletekről itt olvashatsz!

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk