Betöltés

Dolgozz a Bankmonitornál! Pályakezdőket, tanulókat várunk

szerző: Sándorfi Balázs
2016-07-04

Dolgozz a Bankmonitornál! Pályakezdőket, tanulókat várunk

Mindig is érdekelt a pénz világa? Gazdasági felsőfokú tanulmányokat végzel, vagy fejeztél be a közelmúltban? A jövő pénzügyei érdekelnek és nem a múlthoz tartozó klasszikus bankvilág? Próbáld ki magad a Bankmonitornál!

Ha érdekel, hogyan lehet több száz pénzügyi lehetőségből a legjobbat kiválasztani és a tankönyvek mellett/után a valósággal is megismerkednél, jelentkezz gyakornoknak a Bankmonitorhoz! Velünk betekintést kaphatsz a jövőbe, mely már nem a bankfiókról szól, hanem a tudatos döntésről a teljes banki kínálat összehasonlítását követően.

Szívesen látunk, ha képes vagy lelkesen dolgozni, új kihívásokat nyitottan felvállalni. Szorgalmas és precíz gyakornokokat keresünk, akik pár hónap alatt a Bankmonitornál többet tanulhatnak, mint az átlag banki alkalmazott 1-2 év alatt. Csatlakozz Magyarország vezető pénzügyi összehasonlító website-jához!

Röviden írd meg, mi motivál a Bankmonitor által kínált gyakornoki munkában és egyúttal küldd el számunkra önéletrajzodat is a bankmonitor@bankmonitor.hu címmel. Az e-mail tárgyaként kérjük, hogy „Gyakornok” megjelölést tüntess fel.

Címkék:

MINDEN
SZOMBATON
12:10


Eddigi adások

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Dolgozz a Bankmonitornál! Pályakezdőket, tanulókat várunk

2016. 07. 04.

Dolgozz a Bankmonitornál! Pályakezdőket, tanulókat várunk Mindig is érdekelt a pénz világa? Gazdasági felsőfokú tanulmányokat végzel, vagy fejeztél be a közelmúltban? A jövő pénzügyei érdekelnek és nem a múlthoz tartozó...

Blogajánló

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.