MNB alapkamat 0.90 % EKB alapkamat 0.00 % REGISZTRÁCIÓ

Dolgozz a Bankmonitornál! Pályakezdőket, tanulókat várunk

 • 2016.07.04.
 • szerző: bankmonitor.hu

Dolgozz a Bankmonitornál! Pályakezdőket, tanulókat várunk

Mindig is érdekelt a pénz világa? Gazdasági felsőfokú tanulmányokat végzel, vagy fejeztél be a közelmúltban? A jövő pénzügyei érdekelnek és nem a múlthoz tartozó klasszikus bankvilág? Próbáld ki magad a Bankmonitornál!

Ha érdekel, hogyan lehet több száz pénzügyi lehetőségből a legjobbat kiválasztani és a tankönyvek mellett/után a valósággal is megismerkednél, jelentkezz gyakornoknak a Bankmonitorhoz! Velünk betekintést kaphatsz a jövőbe, mely már nem a bankfiókról szól, hanem a tudatos döntésről a teljes banki kínálat összehasonlítását követően.

Szívesen látunk, ha képes vagy lelkesen dolgozni, új kihívásokat nyitottan felvállalni. Szorgalmas és precíz gyakornokokat keresünk, akik pár hónap alatt a Bankmonitornál többet tanulhatnak, mint az átlag banki alkalmazott 1-2 év alatt. Csatlakozz Magyarország vezető pénzügyi összehasonlító website-jához!

Röviden írd meg, mi motivál a Bankmonitor által kínált gyakornoki munkában és egyúttal küldd el számunkra önéletrajzodat is a bankmonitor@bankmonitor.hu címmel. Az e-mail tárgyaként kérjük, hogy „Gyakornok” megjelölést tüntess fel.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Vállalatfinanszírozási hírek

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

 • alapblog

  Agyelszívás

  Mivel globális hiány van magasan képzett emberfőből (skill shortage), az intelligens államok beleállnak a megszerzésükbe. Az évente megjelenő IMD World Talent Ranking azt méri, hogy...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.