Betöltés

Eggyel több ok, hogy mobilon utalj

szerző: Bankmonitor.hu
2016-05-13

A mobilbankok létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen. Segítségükkel kényelmesen és gyorsan, akár útközben is elintézhetjük a legfontosabb bankügyeinket. Amellett pedig, hogy egyszerűsítik pénzügyeink kezelését, az egyik legköltséghatékonyabb formája a bankolásnak. Jelenleg ráadásul a CIB Banknál ingyen utalhatunk a felületről, míg a K&H Banknál pénzvisszatérítés jár a mobilbanki átutalások után.

Ezen cikk megjelenésének időpontjában legjobb ajánlatot képviselő bankszámla termék ma már nem elérhető. Az aktuális legjobb ajánlatunkat a Bankmonitoron itt érheted el: IGAZI 0 Ft-os bankszámla tranzakciós díj mentesen. Ha pedig szeretnéd látni az összes bankszámlát, kattints ide!

A CIB Bank esetében roppant egyszerű a dolog. A hónap végéig egy fillért sem kell fizetni a mobilbanki forint átutalásokért. Nem kell, hogy új ügyfelek legyünk, és az is teljesen mindegy, hogy milyen számlacsomaggal rendelkezünk. Az egyetlen, ami számít, hogy az átutalást a felületen kezdeményezzük.

Az Online, valamint az újonnan debütált ECO bankszámlánál nem érdekes a dolog. Viszont minden más esetben érdemes a közeljövőben esedékes átutalásokat még az akciós időszakban letudni. Így legalább ezek díjait meg lehet spórolni.

A K&H Bank esetében az akciós időszak alatt teljesült mobilbanki forint átutalások 2%-a, legfeljebb 5.000 Ft visszajár. Azaz, ha július 4-ig, az akció végéig összesen legalább 250 ezer Ft-ot elutalunk a bankszámlánkról, akkor be is zsebelhetjük az 5.000 Ft-ot.

A pénzvisszatérítéssel párhuzamosan egy nyereményjátékban is részt vehetünk. Minél gyakrabban utalunk, annál nagyobb eséllyel nyerhetünk egy Samsung Galaxy S6 edge okostelefont. Alapvetően már öt, egyenként legalább 1.000 Ft összegű átutalással játékban vagyunk. Viszont a három okostelefon egyike csak akkor lesz a mienk, ha valamelyik átutalásunk időben a legközelebb esik a bank által előzetesen kiválasztott időpontokhoz.

Fontos kitétel, hogy mind pénzvisszatérítésben, mind pedig a nyereményjátékban csak azok vehetnek részt, akik a mobilbank alkalmazást a promóciós időszakban (2016.05.02. – 2016.07.04.) aktiválják első alkalommal.

Olyan bankszámlát keresel, amelyikkel nem csak időszakosan tudsz kedvezményesen, vagy díjmentesen utalni? Használd bankszámla kalkulátorunkat, módosítsd az előre paraméterezett beállításokat, így biztos, hogy megtalálod a legjobbat.

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankszámla
ajánlatok között!

Tovább a kalkulátorhoz

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Személyi kölcsön tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Kényelmes vagy körülményes az online bankszámlanyitás?

2018. 08. 14.

A bankok egyre inkább igyekeznek az online felületek felé terelni az ügyfeleiket. Ennek egyik formája az online számlanyitás, illetve a számlanyitáshoz szükséges online adatfelvétel. Az idősek bizonyára kevésbé élnek vele,...

Bazi nagy bankszámla mustra

Átlagosan havi 300 forintba kerül ma egy bankszámla az első évben bankkártyával, és pár átutalással, amely a második évtől 600 forint körül alakul. Létezik 0 forintos ajánlat, és olyan is,...

A biztonságos online fizetés elsődleges megoldása

2018. 08. 03.

Az interneten bonyolított vásárlások mennyisége egyre csak növekszik. A legfontosabb, hogy körültekintőek legyünk, ha nem szeretnénk, hogy kártyánk adatai illetéktelen kezekbe kerüljenek. A bűnözők ugyanis mindent megtesznek, hogy hozzáférhessenek pénzünkhöz....

Blogajánló

  • alapblog

    Olasz bánat

    Olasz jobb-populista kormánypárt gazdasági szóvivője: az EKB mesterségesen szorítsa le az olasz kötvényhozamokat! Csak rá kell nézni Borghi úr Twitter-háttérképére, régi 10 ezer lírás bankóba...

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.