Betöltés

Egy érintés is boldoggá tehet!

szerző: Bankmonitor.hu
2014-06-29

Fizess egy érintéssel, regisztrálj, csatlakozz a rajongói oldalhoz és nyerj akár 1 millió Ft-ot! Az egyérintéses fizetés (PayPass) térhódítása eddig is töretlen volt, viszont a MasterCard Magyarország jelenlegi játékának köszönhetően biztos, hogy újabb fokozatba kapcsol. Minél többet vásárolsz PayPass-os kártyáddal, annál nagyobb nyereményre számíthatsz!

Az egyérintéses fizetés népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy egy év alatt háromszorosára nőtt a forgalomban lévő bankkártyák között az ilyen típusú kártyák száma. Ennek eredményeként a tavalyi év végén már minden ötödik bankkártya alkalmas volt arra, hogy tulajdonosa akár egy mozdulattal fizethessen a kártyájával. Árfolyamgátból eredő terhek ide, tranzakciós illetékfizetési kötelezettség oda, a bankoknál az ügyfelek által támasztott igények kiszolgálásában a legnagyobb terhek sem szabhatnak gátat.

Dióhéjban a PayPass-ról

Az egyérintéses fizetés egyik legnagyobb előnye, hogy vásárláskor ki sem kell adnunk bankkártyánkat a kezünkből, mindössze az elfogadóeszköz közelébe kell tartanunk a fizetéshez. Mindez pedig villámgyorsan történik, ugyanis a terminál hatókörébe érve, bankkártyánk a másodperc töredéke alatt kapcsolódik az elfogadóeszközhöz, amely azonosításunkat követően a fizetést azonnal fel is dolgozza. Sőt, 5.000 forintos összeghatár alatt PIN kódra sincs szükség és a bizonylatot aláírásával sem kell bíbelődni.

Természetesen az egyérintéses fizetésre alkalmas bankkártyák hagyományos társaik minden funkciójával rendelkeznek. Így az sem okoz problémát, ha esetleg olyan helyen kell használnunk, ahol az elfogadóeszköz nem alkalmas az ilyen típusú fizetésre.

Most viszont igazán megéri nyitott szemmel járni!

De még mennyire! Hiszen a MasterCard Magyarország játékában
minden egyérintéses fizetésed 50.000 Ft-ot érhet függetlenül attól, hogy éppen mennyit költesz. Még csak túlzásokba se kell esned, ugyanis már 20 darab vásárlással az adott játékidőszakra vonatkozó maximális 1 millió Ft nyereményt zsebre is teheted.

Az első játékidőszak ugyan már a végéhez közeledik (június 30.), de még erről sem csúsztál le, sőt a júliusi (07.01 – 07.31.), valamint az augusztusi (08.01 – 08.31.) még csak most következik.

Mit kell tenned, ha részt szeretnél venni?

 1. Először is regisztrálj. Ha ezt egyszer megteszed, a játék teljes időtartama alatt, egész nyáron részt veszel a játékban. Ne aggódj, csupán néhány alapadatot kell megadnod.
 2. Lájkold a MasterCard Magyarország Facebook oldalát.
 3. Válaszolj 3 egyszerű kérdésre! Természetesen nem atomfizika, a kérdések mindössze a kártyahasználati szokásaidra irányulnak.
 4. Fogadd el a részvételi szabályzatokat!

A legfontosabb pedig, hogy fizess a havi játékidőszakban legalább egy alkalommal egy érintéssel és annyiszor 50.000 Ft-ot nyerhetsz, ahány MasterCard PayPass vagy Maestro PayPass egyérintéses fizetést végzel az adott időszakban. Mindezek után nincs egyéb teendőd, mint várni és remélni, hogy Te leszel a szerencsés, akit a sorsoláson kihúznak.

Nem alkalmas a bankkártyád az egyérintéses fizetésre? Akkor épp itt az ideje, hogy keress egy olyan bankszámlát, amelyikhez ilyet igényelhetsz!

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankszámla
ajánlatok között!

Tovább a kalkulátorhoz

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Címkék:

MINDEN
SZOMBATON
12:10


Eddigi adások

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Lakástakarék: Milyen számlával igazolhatod a lakáscélt?

2016. 09. 25.

Amennyiben valaki a 30%-os állami támogatásból építkezne, fürdőszobát újítana fel, netán egy szaunával lepné meg magát, a megfelelő összegről a megfelelő számlákat kell hozzá bemutatnia a lakástakaréknak. Kinek a nevére,...

Így válhat rémálommá az álom bankszámla

2016. 08. 05.

Napjainkban az egyik legkedveltebb lakossági számlacsomag az Erste Privilégium „L” bankszámla. Teljesen érthető a számlacsomag iránti fokozott érdeklődés, hiszen ha a bank által elvárt 150 ezer Ft a bankszámlára érkezik,...

Diákmunka? Ezekkel a bankszámlákkal jársz a legjobban…

2016. 06. 27.

Diákmunka vállaláskor majdhogynem elkerülhetetlen a bankszámlanyitás. Ha nem szeretnél elcsúszni már rögtön az első banánhéjon, akkor nem tudod le a dolgot annyival, hogy besétálsz az első útba eső bankfiókba. Míg...

A svédek megmutatják, hogyan kell bankot csinálni!

2016. 06. 07.

Nincs elegáns és drága székház a belvárosban. Nincs széleskörű fiókhálózat: az átlagos ügyfél ugyanis mindent elintéz online, mindössze 5 évente egyszer jelenik meg a bankfiókban. Így a korábbi alkalmazottak 65%-a...

Blogajánló

 • alapblog

  Theresa vakhite

  Tegnap este élő közvetítésben lehetett követni a brit parlament ülését a BREXIT szavazásról. Gondolom, más is a szokásosnál közelebbről figyelte a szavazást, de az nem...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.