MNB alapkamat 0.90 % EKB alapkamat 0.00 % REGISZTRÁCIÓ

Egy kérdés: 55 ezer Ft megtakarítás

  • 2013.06.18.
  • szerző: bankmonitor

Egy olvasónk által megküldött banki tapasztalatot szeretnénk megosztani, mely rámutat arra, hogy néha elegendő mindössze egyetlen kérdés a bankfiókban több tízezer forintos költségteher megspórolásához. Kérdezzünk, hogy spórolhassunk!

Olvasónk által küldött levél változtatás nélkül:

„Sziasztok! Egy kisebb cégem van, gyakorlatilag alvó cég jelenleg a nem túl rózsás gazdasági környezet miatt. Ahhoz képest azonban, hogy bevétele szinte nincs a cégnek, nagyon sokat kiadást jelentett a havi 5500 Ft-os fix banki számlavezetési díj. Privát és céges számlám ugyanannál a banknál van, így legutóbb, amikor a bankfiókba mentem feltettem egy egyszerű kérdést. Nincs véletlenül egy olcsóbb számlacsomagjuk a cégem számára? Ez nekem így nagyon nem éri meg. Egy perc alatt kiderült, hogy van egy számlacsomag, mely mindössze 900 Ft-ba kerül havonta. A havi szinten 4600 Ft-os banki költség csökkenés évente 55000 Ft megtakarítást eredményezett. A banki kapcsolattartó nagyon korrekt volt: jelezte, hogy ha sok utalás lesz a számlán, akkor drágává tud válni ez a számlacsomag, így majd figyeljek, ha beindul a business… Figyelni fogok, most azonban a leginkább örülök, hogy egy kérdéssel jelentős költségtől sikerült megszabadulnom.”

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankszámla
ajánlatok között!

TOVÁBB A KALKULÁTORHOZ
Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetés

Szakértői cikkek

Vállalatfinanszírozási hírek

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.