Eltűnik az egyik legjobb lakáshitel a piacról!

Eltűnik az egyik legjobb lakáshitel a piacról!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2015-04-03
 

Az UniCredit Bank egy váratlan lépéssel megszünteti az egyik legnépszerűbb lakáshitel termékének értékesítését. 10 millió forint feletti hitelösszeg esetén a bank SzuperKamat elnevezésű hitelterméke már hosszú ideje a legolcsóbb piaci ajánlatok közé tartozott. Utánajártunk, hogy milyen űrt hagy maga után a termék megszüntetése és milyen alternatív ajánlatot találhatunk a bank palettáján.

A kedvező kamatozású SzuperKamat lakáshitel igénylésének alapvetően két sarokköve volt:

  1. az igénylő igazolt jövedelme eléri a nettó 275 ezer forintot, és
  2. a felvenni kívánt hitelösszeg legalább 10 millió forint.

Egy 20 évre felvett 10 millió forintos SzuperKamat kölcsön esetén a kamat mindössze 4,34%, az évente változó törlesztőrészlet pedig 62 569 forint (THM 4,49%). A termék kivezetésével viszont már csak a standard, kevésbé szigorú feltételekkel elérhető (jövedelem esetén már elég havi 120 ezer forint is) konstrukciót találjuk majd meg a bank kínálatában. A 0,5%pontos kamatkedvezményt is magába foglaló standard ajánlat törlesztőrészlete 7%-kal drágább (egészen pontosan 66 654 forint, THM 5,27%), ami a teljes futamidőre vetítve 1 millió forinttal több visszafizetést eredményez az adós számára a megszüntetett SzuperKamathoz képest.

Ezzel szemben a legjobb három piaci ajánlat teljes hitelköltség mutatója átlagosan 4,7%. Aki még szeretné az egyik legjobb lakáshitelt megkapni, annak igyekeznie kell, mivel már csak szűk két hétig (április 15-ig) igényelheted az UniCredit Banknál!

Add meg néhány adatod és segítünk a legjobb lakáshitel kiválasztásában!


Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

 

Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Címkék
Hirdetés