Ennyiből mentheted ki magad, ha beüt a krach!

  • 2016.10.07.
  • szerző: bankmonitor.hu

Itt a fűtési szezon, nyilván ilyenkor megy tönkre a kazán, a konvektor! Mikor máskor? Fűteni kell, akkor is, ha éppen nincs a javításra félretett tartalékod. Pénz kell, méghozzá gyorsan! Elsőként jut mindenki eszébe a személyi kölcsön, de nem mindegy, hogy melyik bankhoz fordulsz. Ugyanolyan paraméterek mellett, eltérő kondíciókkal fogsz hitelt kapni. Ezek közül a kölcsönök közül válogatunk neked.

Félünk tőle, de miért is?

Sokakban már beidegződés, hogy a személyi kölcsön rettenetesen drága. Igen, ez így volt. Ma viszont már 10% alatti kamattal is hozzájuthatsz, és nem kell ingatlanfedezetet sem felajánlanod.

1millio4ev20161007

Ha ennél kisebb kölcsönre van szükséged, akkor sincs dráma. Egy 300 ezer forintos személyi kölcsönre 2 éves futamidőre a legkedvezőbb ajánlatoknál plusz 30-50 ezer forintot kell megfizetned. Alacsony hitelösszeg esetében nincs túl nagy jelentősége a 2-3 százalékos kamatkülönbségnek.

300ezer2ev20161007

Ráadásul a bankok olyan akciókkal rukkolnak elő, hogy csak kapkodod a fejedet.

Azok, akik személyi kölcsön igénylés rögzítésekor bemutatják, vagy megadják az online kuponkódot, 1 százalékpontos kamatkedvezményben részesülnek a teljes futamidőre az OTP Banknál.

Az MKB Bank alapból egy vonzó 9,99%-os kamatot kínál az ügyfeleknek. Ráadásul az első havi kamatot is visszatéríti szerződésszerű teljesítés esetén.

A CIB Előrelépő Személyi Kölcsönnél a havi jóváírási kötelezettség teljesítése (100 000 forint) esetén 6 százalékpontos kedvezményt kapsz a sztenderd éves kamatból. Sőt! Ha 250 ezer forintos jóváírást is tudsz vállalni, akkor 10,09 százalékpontos kedvezményt kapsz, feltéve, hogy a hitelösszeg legalább 500 ezer forint.

Online regisztráció esetén a Raiffeisen Bank is ad kedvezményt, melynek mértéke 2 százalék a MindigFix Személyi Kölcsönre vonatkozó sztenderd kamathoz képest, a kölcsön teljes futamideje alatt. Ez a kedvezmény 3 százalék is lehet, ha aktív számlahasználatot is vállalsz.

Az FHB Bank által meghirdetetett „Egyet vissza” akció keretében 6 havi pontos törlesztést követően, egy havi törlesztőrészletet jóváírnak a bankszámládon. Hab a tortán, hogy további kamatkedvezményt is elérhetsz, ha a jövedelmedet is az FHB-hoz utaltatod.

November 30-ig benyújtott hitelkérelmek esetén, ha vállalod, hogy a munkabéred (minimum 170 000 forint) az Erste Bankhoz fog érkezni, kedvezményes, 11,9 százalékos kamattal kaphatod meg Akciós Most Személyi Kölcsönt.

A Cetelem nem kamatkedvezménnyel száll ringbe, hanem évente egyszeri, plusz költség nélküli törlesztési halasztást tesz lehetővé. Nem mintha a 14,99 százalékos kamat az extrém magas kamatok közé tartozna.

Ha  ezek közül egyik se tetszik, kalkulátorunkkal biztosan megtalálod a számodra legjobb hitelt!

Személyi hitel kalkulátor

Mennyi pénzre van szükséged?

Ft
év
A megadott adatok alapján 6 bank, 7 ajánlata közül választhatsz.

A pontosabb kalkulációhoz szükséges még:
Ft
hónap
Szerepelsz-e a KHR-ben?

A várhatóan legkedvezőbb hitelek:


havi törlesztő

THM

Nincs találat a megadott paraméterek alapján.

Kérj ingyenes visszahívást személyi hitel szakértőnktől!

Nagy Ildikó hitelszakértő

Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Személyi kölcsön tudnivalók

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Szakértői cikkek

Lakáshitel tudnivalók

Blogajánló

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.