Betöltés

Ezt ne hagyd ki, ha bankszámlát keresel!

szerző: Bankmonitor.hu
2014-10-31

A napokban 3 új lakossági számlacsomaggal bővült oldalunk, köszönhetően az Erste bank és a Bankmonitor közötti együttműködésnek. A dolog igazi szépsége, hogy a kényelmi előnyökön túl most a pénztárcádnak is kedvezhetsz, ha a számlanyitást rajtunk keresztül kezdeményezed. Mutatjuk, hogy miért éri meg az eddigieknél is jobban a Bankmonitor szolgáltatásait igénybe venned!

Az oldalunkon újonnan elérhető Erste Privilégium bankszámlákhoz alap- és emelt szintű kedvezmények tartoznak. Alap szinten mindhárom számlánál, anélkül, hogy bármilyen feltételt tejesíteni kellene

  • díjmentes az elektronikus bankkártya (főkártya) az első évben,
  • díjmentes SMS szolgáltatás jár a főkártyához a kártyaműveletekről, valamint
  • díjmentes a net- és telebank szolgáltatás.

Valószínűleg senki sem tiltakozna, de minden azért mégsem járhat anélkül, hogy valamit ne kellene tenni érte. Ennek megfelelően az emelt szintű kedvezményeknél már elengedhetetlen, hogy rendszeresen jóváírás történjen a bankszámlán.

Tehát minél nagyobb a jóváírás összege, annál több kedvezményt kapunk. Hangsúlyozzuk, hogy csupán jóváírásról van szó, tehát nem kell, hogy munkabér címén érkezzen az átutalt összeg. Sőt, a Privilégium „M”, valamint „L” számlacsomag esetében az sem jelent problémát, ha a szükséges jóváírás a vizsgált időszakon belül (1 hónapos időszak) két részletben történik.

A táblázatból is jól látszik, hogy a feltétel teljesítésével a számlacsomagok nem szűkölködnek a kedvezményekben. Az viszont fontos, hogy a jóváírás rendszeresen megtörténjen, ellenkező esetben a standard kondíciók lépnek érvénybe, amit az alábbi linkeken tekinthetsz meg.

Privilégium „L” 
Privilégium „M”
Privilégium „S”

Kedvezmény tehát akad bőven, de mit jelent ez a pénztárcánkra nézve?

A költségelőny számszerűsítéséhez egy átlagos (150.000 Ft) jövedelemmel és normál bankhasználati szokásokkal rendelkező képzeletbeli banki ügyfelet hívtunk segítségül. Számára kétségkívül az ideális választást a Privilégium „L” bankszámla jelenti. És nem csak a három privilégium számla közötti választást illetően, hanem a teljes banki kínálatot figyelembe véve. Ugyanis ilyen bankhasználati szokások mellett 112 Ft-os havi díjával a számlacsomag toronymagasan az első.

Még jobban érzékelhető ez az előny, ha figyelembe vesszük, hogy a második legjobb ajánlat is már havi 339 Ft-os költséget jelent, vagy ha a 10 legjobb számlacsomag átlagos havi fenntartási költségét nézzük, ami 504 Ft. Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy ilyen bankhasználati szokások mellett az Erste EgySzámla havi 1.198 Ft mellett vehető igénybe…

Mi a teendő, ha ilyen számlát szeretnél?

  1. Nézd meg részletes keresőnk segítségével, hogy saját bankhasználati szokásaid fényében Neked ez jelenti-e a legkedvezőbb lehetőséget!
  2. Ha igen, akkor felejtsd el a bankfiókot, mert a bankszámlát ott nem tudod megnyitni. Kattints az „Érdekel” gombra, ad meg elérhetőségeidet és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében!

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Címkék:

MINDEN
SZOMBATON
12:10


Eddigi adások

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Lakástakarék: Milyen számlával igazolhatod a lakáscélt?

2016. 09. 25.

Amennyiben valaki a 30%-os állami támogatásból építkezne, fürdőszobát újítana fel, netán egy szaunával lepné meg magát, a megfelelő összegről a megfelelő számlákat kell hozzá bemutatnia a lakástakaréknak. Kinek a nevére,...

Így válhat rémálommá az álom bankszámla

2016. 08. 05.

Napjainkban az egyik legkedveltebb lakossági számlacsomag az Erste Privilégium „L” bankszámla. Teljesen érthető a számlacsomag iránti fokozott érdeklődés, hiszen ha a bank által elvárt 150 ezer Ft a bankszámlára érkezik,...

Diákmunka? Ezekkel a bankszámlákkal jársz a legjobban…

2016. 06. 27.

Diákmunka vállaláskor majdhogynem elkerülhetetlen a bankszámlanyitás. Ha nem szeretnél elcsúszni már rögtön az első banánhéjon, akkor nem tudod le a dolgot annyival, hogy besétálsz az első útba eső bankfiókba. Míg...

A svédek megmutatják, hogyan kell bankot csinálni!

2016. 06. 07.

Nincs elegáns és drága székház a belvárosban. Nincs széleskörű fiókhálózat: az átlagos ügyfél ugyanis mindent elintéz online, mindössze 5 évente egyszer jelenik meg a bankfiókban. Így a korábbi alkalmazottak 65%-a...

Blogajánló

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.