Hogyan követheted nyomon a Babaváró igénylésed?

Hogyan követheted nyomon a Babaváró igénylésed?
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2020-07-14
 

Általában az igénylés beadását követően nincs más teendőd, mint várni, amíg nem értesít a bank a bírálat eredményéről. Kaphatsz tőlük emailt, vagy akár telefonos értesítést a jóváhagyásról, a hiánypótlásról – amikor a bank további dokumentumot, igazolást kérne tőled -, rossz esetben az elutasításról. De mi a helyzet akkor, ha te szeretnél érdeklődni afelől, hogyan is áll éppen a kérelmed? Az ERSTE Online Babaváró Hitel esetében akár online, pár gombnyomással megtudhatod az aktuális helyzetet.

Hazánkban jelenleg az egyik legnépszerűbb kölcsön a Babaváró hitel, mely egy gyermek születése esetén végig kamatmentes. Sőt, a második baba érkezésekor a tartozás 30%-át, míg a harmadik gyermek születésekor a teljes tartozást elengedik. A Babaváró bírálati ideje legfeljebb 10 munkanap lehet, ennyi idő alatt döntést kell hoznia a pénzintézeteknek.

Ráadásul még ennél is jóval gyorsabban, 2 munkanap alatt elbírálja igénylésed a bank, amennyiben az ERSTE Online Babaváró Hitelt – melyet kizárólag a Bankmonitoron keresztül igényelhetsz – választod. A konstrukciónak azonban a gyorsaságon kívül számos egyéb előnye is van.

Hirdetés

Hirdetés

Otthonról igényelheted és nyomon is követheted

A ERSTE Bank és a Bankmonitor közös termékét online tudod megigényelni, azaz otthonról, kényelmesen benyújthatod a kérelmedet. A bankfiókba kizárólag szerződéskötéskor szükséges bemenned, vagyis a pozitív döntés birtokában szükséges csak kimozdulnod és elmenned a bankba.

Nem csak az igénylést lehet online benyújtanod, az egész igénylési és bírálati folyamatot nyomon követheted otthonról számítógépen, vagy mobiltelefonon. Egy 2 napos bírálati folyamatnál ez nem jelent feltétlenül olyan nagy előnyt, hiszen a döntés amúgy is gyorsan megszületik.

Igen ám, de mi történik akkor, ha valamit hiányol a pénzintézet? Ebben az esetben már jól jöhet az, hogy láthatod, hol tart a folyamat: erről az online felületen tájékozódhatsz, de e-mailben is értesít téged a szolgáltató.

Tanácsadód is segít az online igénylésben

Sokaknak nehézséget okozhat az online igénylés, mert elakadnak valahol és nem tudják hogyan tudnának tovább menni a folyamatban. Ez természetesen előfordulhat az ERSTE Online Babaváró Hitel igénylésekor is, ugyanakkor a Bankmonitor szakértői ebben a helyzetben készséggel állnak rendelkezésre – akár telefonon, akár e-mailben is – és segítenek túljutni bármilyen nehézségen. Így mind az igénylés, mind a hiánypótlás – dokumentumok utólagos pótlása, kiegészítése – könnyen és gördülékenyen megy ennél a konstrukciónál.

Miért jó ez a konstrukció?

A Babaváró hitel kamatmentessége és a kapcsolódó tartozáselengedés igen kedvezővé teszi ezt a hitel lehetőséget. Igényléséhez azonban minden párnak teljesíteni kell a jogszabályi feltételeket – a Bankmonitor Babaváró Hitel Kalkulátorával ellenőrizni tudod, hogy megfelelsz-e az elvárásoknak -, emellett minden bank azonos kondíciókkal nyújtja a konstrukciót. Ugyan az egyes pénzintézetek bírálata eltérhet, de ha jogosult vagy a kölcsönre, akkor végeredményben ugyanolyan kamaton kapsz hitelt minden pénzintézettől.

Éppen ezért felértékelődhetnek az apró különbségek: a gyors bírálati idő, a kényelmes – otthoni – igénylési lehetőség, vagy épp a folyamat egyszerű nyomon követése.

Derítsd ki, hogy jogosult vagy-e
GYORSÍTOTT ONLINE
babaváró hitelre

Akár 210 ezer forint jóváírást
kaphatsz hiteled mellé, ha 2024. Április végéig megígényled.

Ft
Bankmonitor
Add meg, milyen havi jövedelmekkel rendelkezik a háztartásod!
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Ft
Ft
Érdekel a gyorsított, digitális Babaváró opciónk?
Erste Online Babaváró
  • folyósítás akár 3 nap alatt
  • nincs felesleges banki találkozó -
    Csak szerződéskötésre kell bemenned
  • ügyintézés otthonról -
    Töltsd fel a szükséges dokumentumokat és értesülj minden döntésről a Bankmonitor Ügyfélportál felületen
  • díjmentes
A számodra elérhető Babaváró hitel részleteit emailben küldjük el neked a következő fontos információkkal:
  • Mennyi a számodra elérhető hitel összege?
  • Mekkora lesz a havi törlesztés?
  • Miben térhetnek el egymástól az egyes bankok?
Add meg az elérhetőséged, és elküldjük a számodra elérhető Babaváró hitel részleteit e-mailben
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Szeretnéd felgyorsítani az igénylésed?
Töltsd ki az adatbekérőt!
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Babaváró kalkulátor eredményét elküldtük a megadott email címedre.
Ha nem érkezik meg a kalkuláció néhány percen belül, ellenőrizd leveleződ „spam” vagy „levélszemét” mappáját is!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!
Hirdetés
1
Hirdetés