loading
Hírdetés

Hol érdemes 2,5 millió forint személyi kölcsönt igényelned?

szerző: Singer Zoltán

Egy átlagos, havi nettó 250 ezer forint jövedelemmel rendelkező személyi kölcsön igénylő helyzetét mutatjuk be. A banktól 2,5 millió forint kölcsönre van szüksége, melyet 6 év alatt szeretne visszafizetni. Kiszámítható hitelt szeretne, melynek a futamidő végéig ugyanannyi marad a kamata és végig fix lesz a törlesztője is. Megmutatjuk, hogy mely bankoknál számíthat a legjobb ajánlatokra!

A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal: több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása, szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért. Tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Jelen írásunkhoz hasznos kiegészítést adhat számodra a személyi kölcsön kalkulátorunk.

A bankok többsége a legalább 250 ezer Ft jövedelemmel rendelkezőknek kedvezőbb feltételeket kínál, mint a kisebb jövedelmű hiteligénylőknek. Lássuk is, hogy melyik banknál mire számíthat a példa szerinti hiteligénylő!

A fenti hiteligénylő számára a SberBank Fair Plusz személyi kölcsöne számít a legkedvezőbbnek 6 éves futamidőre. 7,66%-os teljes hiteldíj mutató (THM), alig több mint 43 ezer Ft-os havi törlesztő mellett érhető el. A hiteligénylőnek 6 év alatt összesen körülbelül 3,1 millió Ft-ot kell a banknak visszafizetnie.

A soron következő ajánlat a CIB Előrelépő személyi kölcsön, mely 8,17%-os THM-je mellé havi 44 ezer Ft alatti törlesztőrészlettel és kevesebb, mint 3,15 millió Ft teljes visszafizetendővel jár.

Még az egyszámjegyű THM-űek közé tartozik a Raiffeisen személyi kölcsön is, melyet 8,83%-os THM, 44 ezer Ft alatti törlesztő és majdnem 3,2 millió Ft teljes visszafizetendő mellett kínál a Raiffeisen Bank.

A TOP5-be még belefért a Budapest Bank online prémium és a Takarék Kereskedelmi Bank Prémium személyi kölcsöne, de ezek már 10% feletti THM-mel bírnak, így fenti társaiknál kedvezőtlenebb feltételekkel vehetőek igénybe. Jól szemlélteti ezt a teljes visszafizetendőkben megmutatkozó különbségek is. A Takaréknál felvett kölcsönre már majdnem 300 ezer Ft-tal kellene többet visszafizetnünk annál, mintha a SberBanknak fizetnénk a törlesztőket.

Nézd meg a Bankmonitor részletes személyi kölcsön kalkulátorát, hogy megtudd, Neked melyik banknál lenne érdemes személyi kölcsönt igényelned!

[personal_loans_scoring]

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hírdetés
Hírdetés
Hírdetés
Hírdetés
Hírdetés
Hírdetés