Betöltés
loading

Hol érdemes 2,5 millió forint személyi kölcsönt igényelned?

Egy átlagos, havi nettó 250 ezer forint jövedelemmel rendelkező személyi kölcsön igénylő helyzetét mutatjuk be. A banktól 2,5 millió forint kölcsönre van szüksége, melyet 6 év alatt szeretne visszafizetni. Kiszámítható hitelt szeretne, melynek a futamidő végéig ugyanannyi marad a kamata és végig fix lesz a törlesztője is. Megmutatjuk, hogy mely bankoknál számíthat a legjobb ajánlatokra!

A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal: több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása, szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért. Tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Jelen írásunkhoz hasznos kiegészítést adhat számodra a személyi kölcsön kalkulátorunk.

A bankok többsége a legalább 250 ezer Ft jövedelemmel rendelkezőknek kedvezőbb feltételeket kínál, mint a kisebb jövedelmű hiteligénylőknek. Lássuk is, hogy melyik banknál mire számíthat a példa szerinti hiteligénylő!

A fenti hiteligénylő számára a SberBank Fair Plusz személyi kölcsöne számít a legkedvezőbbnek 6 éves futamidőre. 7,66%-os teljes hiteldíj mutató (THM), alig több mint 43 ezer Ft-os havi törlesztő mellett érhető el. A hiteligénylőnek 6 év alatt összesen körülbelül 3,1 millió Ft-ot kell a banknak visszafizetnie.

A soron következő ajánlat a CIB Előrelépő személyi kölcsön, mely 8,17%-os THM-je mellé havi 44 ezer Ft alatti törlesztőrészlettel és kevesebb, mint 3,15 millió Ft teljes visszafizetendővel jár.

Még az egyszámjegyű THM-űek közé tartozik a Raiffeisen személyi kölcsön is, melyet 8,83%-os THM, 44 ezer Ft alatti törlesztő és majdnem 3,2 millió Ft teljes visszafizetendő mellett kínál a Raiffeisen Bank.

A TOP5-be még belefért a Budapest Bank online prémium és a Takarék Kereskedelmi Bank Prémium személyi kölcsöne, de ezek már 10% feletti THM-mel bírnak, így fenti társaiknál kedvezőtlenebb feltételekkel vehetőek igénybe. Jól szemlélteti ezt a teljes visszafizetendőkben megmutatkozó különbségek is. A Takaréknál felvett kölcsönre már majdnem 300 ezer Ft-tal kellene többet visszafizetnünk annál, mintha a SberBanknak fizetnénk a törlesztőket.

Nézd meg a Bankmonitor részletes személyi kölcsön kalkulátorát, hogy megtudd, Neked melyik banknál lenne érdemes személyi kölcsönt igényelned!

Mennyi hitelt kaphatok?
step-1
Perceken belül megtudhatod, hogy:
  • Mennyi hitelt vehetsz fel
  • Milyen feltételekkel
  • Mennyi havi törlesztőrészlettel
Részletes adatokat kérünk és ennek fejében +/-10%-os pontossággal jelezzük a felvehető hitel összegét és a havi törlesztő összeget!
Ne feledd, ez több mint egy kalkulátor!
Adataid megadása után szakértőnk megválaszolja minden kérdésedet és segít az ügyintézésben is.
Perceken belül megtudhatod, hogy:
  • Mennyi hitelt vehetsz fel
  • Milyen feltételekkel
  • Mennyi havi törlesztőrészlettel
Ft
Ft
Összesen: Bankba érkeztetett:

0 Ft

0 Ft

Bevételek módosítása
0 Ft 0 Ft
Utolsó három havi jövedelem
Ft
Ft
Ft
Jövedelmem:
Meglévő hitelek
Ft
Úgy szeretnék hitelt felvenni, hogy KHR (BAR) listán vagyok?
Az alábbi ok(ok) miatt számodra sajnos nem elérhető a személyi kölcsön
Számodra elérhető hitelek:
futamidő esetén
Hitel:
Törlesztő:
THM:
Indítsd el a hiteligénylést!
Visszahívás
Add meg adataid és
egy órán belül visszahívunk!*
*hétköznapokon, 8:00-18:00-ig
Kérj ingyenes visszahívást személyi hitel szakértőnktől!
Ft
Fióki látogatás nélkül igénylem
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi
Veled a kapcsolatot
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre
Bankmonitor
A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak
Blogajánló