Időt és pénzt takaríthatsz meg közüzemi számlák online kezelésével

 • 2013.07.15.
 • szerző: bankmonitor

Várni senki sem szeret, főleg értelmetlenül nem. Az e-bankolás után, most itt egy újabb szolgáltatás, a Díjnet elektronikus számla kezelése, mely gyors és kényelmes ügyintézést kínál a lakosság számára azáltal, hogy a közüzemi (áram, gáz, víz…) számlák kifizetését és nyomon követését az interneten teszi lehetővé ingyenesen. Már több mint kétszázezer ügyfél használja napjaink legegyszerűbb, legpraktikusabb és ingyenes számlakezelő rendszerét, melyen keresztül 17 közüzemi szolgáltató számlái menedzselhetőek.

Az internetes megoldások kényelmét könnyű megszokni. Ezt bizonyítja az online bankolás népszerűségének folyamatos növekedése. Háztartásunkhoz tartozó adminisztrációs feladatainkat ma már azonban az
áram, víz, gáz és egyéb fogyasztásról szóló rezsiszámlák esetében is jelentősen megkönnyíthetjük online szolgáltatás igénybevételével. 

A
Díjnet e-számla azok számára ideális választás, akik
bankszintű adatbiztonság mellett szeretnék számláikat rendezni, akár bankkártyával, csoportos beszedéssel, mobiltelefonról vagy online banki átutalással. A Díjnetre regisztrált ügyfelek
nem kapnak több sárga csekket, helyette
e-mailben értesülnek a számlák beérkezéséről, melyeket ezután a Díjnet oldalán egyenlíthetnek ki. A rendszer egyébként beállítható úgy is, hogy emlékeztető e-mail üzenetet küldjön a számlák lejárata előtt, így nem kell attól tartani, hogy valamilyen oknál fogva elfelejtjük kifizetni őket. 

Természetszerűen felmerül a kérdés, hogy
egy ilyen szolgáltatás miért ingyenes? A válasz viszonylag egyszerű a számla kinyomtatása, kézbesítése jelentős költség a közüzemek szolgáltatóinak, melyet megtakaríthatnak az elektronikus számla használatával. (Az ingyenesség természetes korlátjává vált a tranzakciós illeték, mely sajnos az e-számlák kifizetésénél is jelentkezik.)

A Díjnet előnyei közé tartozik az is, hogy
segíti számláink rendszerezését. A Díjnet elektronikus számla szolgáltatás legalább egy évig tárolja tételeinket, amelyek online visszakereshetőek, így többé nem lesz szükség otthonunkban a papírok felhalmozására. 

Az e-számlát kibocsátók köre mára rendkívül széles, különböző vízmű, gáz és áram szolgáltatóktól kezdve biztosítókon át egészen a távhő szolgáltatóig, vagy telekommunikációs cégig
összesen 17 lakossági szolgáltató csatlakozott a Díjnethez. 

A Díjnet ingyenes, biztonságos, megbízható és környezetbarát szolgáltatását
eddig több, mint kétszázezren választották. Ha Ön is kipróbálná, kattintson a további információkért: 

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankmonitor
ajánlatok között!

TOVÁBB A KALKULÁTORHOZ

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

0 Hozzászólás

 • sztzs 2013-07-15 20:00:52 - Válasz

  Sajnos nekem azt írja ki, hogy a szervezet tanúsítványa érvénytelen. Így nem tudok körülnézni a díjneten.(Google Chrome böngésző)

 • bankmonitor.hu 2013-07-17 08:11:30 - Válasz

  Az oldal a NetLock Üzleti (Class B) Tanúsítványkiadó által van minősítve és 2014.01.07-ig érvényes. Érdemes kivételt adni a vírusirtó/tűzfal kettősnek, akkor talán meg tudod tekinteni. De egy másik böngésző is segíthet.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Lakáshitel tudnivalók

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.