Így látják a magyarok a bankokat – Elemzés

szerző: Bankmonitor.hu
2013. 09. 16.

Készítettünk egy felmérést, melyben a bankok megítéléséről kérdeztük meg az emberek véleményét. Meglepő eredményt kaptunk: az résztvevők 63%-a többnyire elégedett a bankokkal. Ha a saját bankjukról kérdeztük őket akkor 65%-os lett ugyanez az arány! További részletek kiderülnek a legfrissebb elemzésünkben.

Bankok megítéléséről szóló elemzésünket az következő linkre kattintva elolvashatja:
Így látják a magyarok a bankokat.

0 Hozzászólás

 1. Kiss Endre

  Nem tudom a bankok mit fizetnek azoknak akik azt irják, hogy elégedettek.ÍEgy rabló banda.

  2013.09.17.12:45

 2. ferenc1

  Nem kell bankolni és akkor nem tudnak “rabolni”, ilyen egyszerű a dolog. Nem megyek a tűzhöz és nem égetem meg magam 🙂

  2013.09.18.01:22

 3. ngthdong

  Szerintem teljesen igaza van Kiss Endre úrnak!

  2013.09.18.11:25

 4. seryman

  Sajnos azoknak akiknek a munkaadójuk kifejezetten folyószámlára utalja a delikvens jövedelmét, az nem kerülheti el hogy valamilyen formában ne csapolják meg a számláját, akár kézpénzfelvételnél, akár átutalásnál, akár csak simán folyószámlavezetésnél. Persze mostmár az állam is leveszi a bankokon keresztül az ő kis 0,3-06 %-át a folyószámlahasználat fügvényében!

  2013.09.18.13:02

 5. lrdx

  @Kiss Endre: Például 2% pénzvisszatérítést kártyás tranzakciókra, értelmezhető látra szóló kamatot és betéti kamatot, stb.

  Nem csak az OTP fizessmindenért folyószámla létezik, amiért az OTP-t nyugodtan lehet utálni, de pont ez az az oldal, amelyik pont alternatívákat mutat be. Persze utálni a bankot könnyebb, mint átmenni egy másikhoz, ami esetleg még szolgáltatást is nyújt, nem csak lenyúlja az ember pénzét..

  Az állam által lenyúlt tranzakciós adó miatt miért a bankot kéne utálni?

  2013.09.18.17:34

 6. Ancsa

  Ha nem vagytok elégedettek, váltsatok bankot! Itt az oldalon is van egy kalkulátor, nekem az jött ki, hogy a nagyok közül a Raiffeisennél az egyik legolcsóbb a lakossági számla.

  2014.05.15.09:24

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Személyi kölcsön tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Szakértői cikkek

Lakáshitel tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

Kapcsolódó tartalmak

Ha befektetés, akkor most az aktivitásra szavazz!

2018. 06. 20.

A passzív befektetési alapok vagy az ETF-ek neve sokaknak ismerősen csenghet, főleg az utóbbi évek után, mikor nagy népszerűségre tettek szert. Ugyanakkor  a tőzsdék csúcsokat döntő szárnyalása után most úgy...

Megújul az MKB Bank – Mire érdemes figyelni? (x)

Az MKB Bank Zrt. új informatikai rendszer használatára áll át, amely kizárólag a Bank tervezett, időszakos informatikai leállásával valósítható meg. Az informatikai leállás időtartama: 2018. június 29. (péntek) 17:45 órától...

Blogajánló

 • alapblog

  Tények – különkiadás

  – Kínai tőzsde kétéves minimumon: – A BUX index 4 nagy komponense közül kettő egyértelmű hosszú távú eső trendben (Mtelekom, Richter), kettő gyanúsan tapad az...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.