Így látják a magyarok a bankokat – Elemzés

 • 2013.09.16.
 • szerző: bankmonitor

Készítettünk egy felmérést, melyben a bankok megítéléséről kérdeztük meg az emberek véleményét. Meglepő eredményt kaptunk: az résztvevők 63%-a többnyire elégedett a bankokkal. Ha a saját bankjukról kérdeztük őket akkor 65%-os lett ugyanez az arány! További részletek kiderülnek a legfrissebb elemzésünkben.

Bankok megítéléséről szóló elemzésünket az következő linkre kattintva elolvashatja:
Így látják a magyarok a bankokat.

0 Hozzászólás

 • Kiss Endre 2013-09-17 12:45:35 - Válasz

  Nem tudom a bankok mit fizetnek azoknak akik azt irják, hogy elégedettek.ÍEgy rabló banda.

 • ferenc1 2013-09-18 01:22:37 - Válasz

  Nem kell bankolni és akkor nem tudnak “rabolni”, ilyen egyszerű a dolog. Nem megyek a tűzhöz és nem égetem meg magam 🙂

 • ngthdong 2013-09-18 11:25:13 - Válasz

  Szerintem teljesen igaza van Kiss Endre úrnak!

 • seryman 2013-09-18 13:02:40 - Válasz

  Sajnos azoknak akiknek a munkaadójuk kifejezetten folyószámlára utalja a delikvens jövedelmét, az nem kerülheti el hogy valamilyen formában ne csapolják meg a számláját, akár kézpénzfelvételnél, akár átutalásnál, akár csak simán folyószámlavezetésnél. Persze mostmár az állam is leveszi a bankokon keresztül az ő kis 0,3-06 %-át a folyószámlahasználat fügvényében!

 • lrdx 2013-09-18 17:34:21 - Válasz

  @Kiss Endre: Például 2% pénzvisszatérítést kártyás tranzakciókra, értelmezhető látra szóló kamatot és betéti kamatot, stb.

  Nem csak az OTP fizessmindenért folyószámla létezik, amiért az OTP-t nyugodtan lehet utálni, de pont ez az az oldal, amelyik pont alternatívákat mutat be. Persze utálni a bankot könnyebb, mint átmenni egy másikhoz, ami esetleg még szolgáltatást is nyújt, nem csak lenyúlja az ember pénzét..

  Az állam által lenyúlt tranzakciós adó miatt miért a bankot kéne utálni?

 • Ancsa 2014-05-15 09:24:57 - Válasz

  Ha nem vagytok elégedettek, váltsatok bankot! Itt az oldalon is van egy kalkulátor, nekem az jött ki, hogy a nagyok közül a Raiffeisennél az egyik legolcsóbb a lakossági számla.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Lakáshitel tudnivalók

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

 • alapblog

  Facebook: nehéz idők jönnek

  Legalábbis ezt árazza a piac a négy éve legnagyobb áreséssel több havi mélypontra: a szabályozó hatóságok szívózni fognak a céggel a kezében lévő hatalmas adattömeg...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.