Betöltés

Így látják a magyarok a bankokat – Elemzés

szerző: Bankmonitor.hu
2013-09-16

Készítettünk egy felmérést, melyben a bankok megítéléséről kérdeztük meg az emberek véleményét. Meglepő eredményt kaptunk: az résztvevők 63%-a többnyire elégedett a bankokkal. Ha a saját bankjukról kérdeztük őket akkor 65%-os lett ugyanez az arány! További részletek kiderülnek a legfrissebb elemzésünkben.

Bankok megítéléséről szóló elemzésünket az következő linkre kattintva elolvashatja:
Így látják a magyarok a bankokat.

0 Hozzászólás

 1. Kiss Endre

  Nem tudom a bankok mit fizetnek azoknak akik azt irják, hogy elégedettek.ÍEgy rabló banda.

 2. ferenc1

  Nem kell bankolni és akkor nem tudnak “rabolni”, ilyen egyszerű a dolog. Nem megyek a tűzhöz és nem égetem meg magam 🙂

 3. ngthdong

  Szerintem teljesen igaza van Kiss Endre úrnak!

 4. seryman

  Sajnos azoknak akiknek a munkaadójuk kifejezetten folyószámlára utalja a delikvens jövedelmét, az nem kerülheti el hogy valamilyen formában ne csapolják meg a számláját, akár kézpénzfelvételnél, akár átutalásnál, akár csak simán folyószámlavezetésnél. Persze mostmár az állam is leveszi a bankokon keresztül az ő kis 0,3-06 %-át a folyószámlahasználat fügvényében!

 5. lrdx

  @Kiss Endre: Például 2% pénzvisszatérítést kártyás tranzakciókra, értelmezhető látra szóló kamatot és betéti kamatot, stb.

  Nem csak az OTP fizessmindenért folyószámla létezik, amiért az OTP-t nyugodtan lehet utálni, de pont ez az az oldal, amelyik pont alternatívákat mutat be. Persze utálni a bankot könnyebb, mint átmenni egy másikhoz, ami esetleg még szolgáltatást is nyújt, nem csak lenyúlja az ember pénzét..

  Az állam által lenyúlt tranzakciós adó miatt miért a bankot kéne utálni?

 6. Ancsa

  Ha nem vagytok elégedettek, váltsatok bankot! Itt az oldalon is van egy kalkulátor, nekem az jött ki, hogy a nagyok közül a Raiffeisennél az egyik legolcsóbb a lakossági számla.

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Személyi kölcsön tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

A befektetések szent grálja nem is olyan tuti?

2018. 09. 22.

A tőkepiacokon az előző évtizedek legnagyobb találmánya az ETF-ek (Exchange Traded Fund), azaz a tőzsdén kereskedett befektetési alapok voltak. Ezek egy-egy indexet, például részvényindexet követve nagyon olcsón megadták a lehetőséget...

babakotveny

Okos segítség az unokáknak (x)

Két unokám van. Míg kisebbek voltak játékokat, édességet vettem nekik, de most hogy már nagyok, szeretném valami életre szólóval megajándékozni őket. Hihetetlen büszke vagyok a nagyunokámra, Fannira, hogy sikerült a...

Blogajánló

 • alapblog

  Az emberek vagy a számok fontosabbak?

  Mi hajtja a növekedést? A világ gazdaságainak teljesítménymérésére közkedvelt mutatószám az egy főre jutó GDP. A számításoknál az összehasonlíthatóság és pontosság miatt több változatot is...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.