Ingyenes bankszámlát akarsz? Nálunk most ez a sláger!

2016. 10. 04. szerző: bankmonitor.hu

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a bankszámlacsomagok között az Erste Privilégium „L” bankszámlacsomag.  Ez nem is csoda, hiszen az elérhető számlacsomagok között jelenleg ez rendelkezik a legkedvezőbb feltételekkel. A számla révén szinte minden banki szolgálgatást ingyenesen vehetünk igénybe, és ehhez mindösszesen annyi elvárás társul, hogy a számlára havi 150 ezer forint összeg érkezzen.

Ezen cikk megjelenésének időpontjában legjobb ajánlatot képviselő bankszámla termék ma már nem elérhető. Az aktuális legjobb ajánlatunkat a Bankmonitoron itt érheted el: bankszámla 5000 Ft jóváírással, vagy végezz személyre szabott bankszámla költség számítást a kalkulátorunkkal!

150 ezer forintos jóváírás mellett már elérhető a kedvező számlacsomag

A bankszámlafronton is egyre kiéleződik a verseny, egyes bankoknál egyre alacsonyabb költségekkel vehetünk igénybe banki számlacsomagokat és szolgáltatásokat. Ezért érdemes megnézni hol bankolunk, hiszen a költségek nagymértékben eltérhetnek, de az elérhető szolgáltatások minőségében és mennyiségében is nagy különbségek tapasztalhatók. A magyar banki ajánlatok közül kiemelkedik az Erste Bank számlacsomagja, az Erste Privilégium „L”, melynél költségek tekintetében jobbat jelenleg keresve sem találunk a hazai számlacsomagok között.

Az is jó hír, hogy úgy juthatunk hozzá az olcsó szolgáltatáshoz, hogy a bank nem vár el tőlünk extrém feltételeket. 150 ezer forintnyi pénzösszeg számlára érkezésével már kiaknázható az ajánlat, ami akár két részletben is érkezhet, tehát akár házastársunkkal együtt is teljesíthetjük számla feltételeit (ha társtulajdonosként rendelkezik). Szerencsére még az sem szükséges, hogy az összeget jövedelem formájában írják jóvá a számlánkon, ugyanis a számla egyik legnagyobb előnye, hogy bármilyen belföldi utalás elegendő a feltételeknek való megfeleléshez.

Ha a pénzösszegre vonatkozó előírás teljesül, máris miénk lehet a legolcsóbb számlacsomag. A számos előny közül talán a legfontosabb, hogy a számlavezetést ingyen végzi nekünk a bank, míg sok más szereplőnél ez lehet a legtetemesebb költségünk. Ha interneten és mobilon szeretjük intézni az ügyeinket, akkor még a bankon belüli és kívüli átutalásokat is 0 forintos költség mellett ússzuk meg, de ingyen teljesülnek a csoportos beszedési megbízások is. Ráadásul ingyenesen és korlátlan számban vehetünk fel készpénzt a bankhoz tartozó saját ATM automatákból is.

A nyáron megjelent friss mobilbanki alkalmazás is a segítségünkre lehet, mivel már kényelmesen intézhetjük itt is a forint utalásokat, a saját számlák közötti átvezetést, de a számlaegyenleg és számlatörténet lekérdezést is. Ráadásul az Erste Banknál még hétvégén és munkaszüneti napokon is végezhetünk bankon belüli átutalásokat vagy saját számlák között átvezetéseket.

Használd bankszámla kalkulátorunk, és biztosan megtalálod a legjobb, igényeidnek megfelelő ajánlatot!

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankszámla
ajánlatok között!

Tovább a kalkulátorhoz

Nincsenek bosszantó költségek, de nem árt figyelni

Az Erste Privilégium választásával olyan számlát birtokolhatunk, amivel semmilyen rejtett költség nem jelentkezik. Ugyanakkor arra fokozottan oda kell figyelnünk, hogy a 150 ezer forint beérkezzen a számlára, illetve időben is teljesítsük a jóváírási feltételt (tárgyhót megelőző hónap 15-től a tárgyhó 14-ig).

Ha ez elmaradna, akkor már jelentkeznek a számlával kapcsolatos költségek, többek között ugorhat a díjmentes számlavezetésünk, helyette már húzósabb összeggel, 1683 forint havidíjjal kell számolnunk. De az ingyenes utalással sem tudunk ilyen esetben élni, a netbankos és mobilbankos átutalás bankon belül 160, míg bankon kívül 180 forintra módosul, illetve az ingyenes készpénzfelvételtől is eleshetünk.

Állandó költségként az SMS díj jöhet elő, ami 16 forintot jelent számunkra SMS-enként, ha igényeljük ezt a szolgáltatást. Ennek havi mértéke természetesen attól függ, hogy mennyiszer használjuk a bankkártyánkat, és milyen számlamozgások történnek egy hónap során. A második évtől ugyan a bankkártya díjjal is számolnunk kell, de még emellett is nagyon kedvező ajánlatról van szó.

Arra is érdemes figyelni hol lehet hozzájutni a Privilégium számlacsomaghoz, hiszen olyan termékről van szó, melyet a bankfiókokban nem érünk el, csak közvetítőkön keresztül nyithatunk ilyen számlát. Erre azonban jó lehetőség nyílik a Bankmonitor.hu-n keresztül is, hiszen kényelmesen, online módon is el lehet indítani rajtunk keresztül a számlanyitási folyamatot.

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

7 Hozzászólás

 1. Ritter Ottó

  A beérkezett 150 000 Ft csak jövedelem szerű “jóváírás” lehet. Vagyis nem sima utalás külső forrásból.
  Én így jártam a bank váltás első hónapjában. Kifizettették az emelt számladíjat!
  Ottó

  2016.10.11.08:46

  1. bankmonitor.hu

   Kedves Ottó! A bank hirdetménye szó szerint így fogalmaz: “Emelt szint feltétele, hogy a vizsgált időszakban (tárgyhót megelőző hónap 15-től a tárgyhó 14-ig) legalább 150.000 Ft jóváírás érkezzen legfeljebb kettő összegben a bankszámlára”. Tehát bármilyen, akár másik banknál vezetett saját tulajdonú számláról is érkezhet a jóváírás.

   2016.10.11.08:58

 2. gallja

  Valóban a legjobb számlacsomag.
  Az utolsó bekezdés téves info. Bankfiókban is lehet szerződést kötni, én is ott szerződtem.

  2016.10.11.08:48

  1. bankmonitor.hu

   Magát a bankszámla szerződést bankfiókban kell aláírni, de a folyamatot csak és kizárólag a bank szerződött partnerein keresztül lehet kezdeményezni.

   2016.10.11.08:52

 3. Benedek István

  Sláger, de nem a saját ügyfeleknek!

  2016.10.11.14:07

 4. Kókler

  Ha jól láttam csak 2019-ig él ez, utána visszatesznek mindenkit a legalapabb és legdrágább csomagba

  2016.10.11.14:08

 5. Nógrádi Mária

  Ezen kívül tudom ajánlani a Szupernulla számlacsomagot.2019 után érdemes arra váltani. Maguktól nem tesznek semmilyen más számlacsomaghoz ügyfeleket.

  2016.10.11.17:17

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Személyi kölcsön tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Szakértői cikkek

Lakáshitel tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

Kapcsolódó tartalmak

Újabb bank oszt pénzt az ügyfeleinek!

2018. 05. 17.

5-15 ezer forint közötti összeg ütheti a markát annak, aki a megfelelő időben, a megfelelő helyen nyit új bankszámlát. A talált pénznek azonban számos feltétele lehet. Nézd meg aktuális bankszámla...

A legolcsóbb bankszámlák egy helyen!

2018. 05. 09.

Tudod, hogy mennyi pénzt költesz havonta bankolásra? Nagyon fontos, hogy ezt a kérdést tisztázd, hiszen, ha a tapasztalatainkból indulunk ki, könnyen lehet, hogy több ezer forint is megspórolhatsz egy kedvezőbb...

A párnacihánál biztosabb helyet is találhatsz a pénzednek!

2018. 04. 26.

Az alacsony kamatok következtében sokan döntenek úgy, hogy a bankszámlájukon hagyják a felhasználatlan pénzösszegeket, vagy éppen készpénzben tartják azt. Ennek nyilvánvalóan megvannak a biztonsági kockázatai, ráadásul nem feledkezhetünk meg a...

Blogajánló

 • alapblog

  Bullpiac vége? – 3. rész: Mi lesz veled, Facebook?

  Kollégáink, Szabó László, Szabó Dávid és Balásy Zsolt beszélgettek a világ minket érdeklő dolgairól. A harmadik részben a gyorsuló technológiai változások gazdasági hatásairól és arról is beszélgettünk, mi lesz majd...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.