Betöltés
loading

Ismét az OTP Alapkezelő az „Év Alapkezelője”

Az Év Alapkezelője 2019-ben az OTP Alapkezelő, az Év Portfóliómenedzsere Zsiday Viktor (Hold Alapkezelő), az Év Feltörekvő Portfóliómenedzsere pedig Hosszú Ferenc (OTP Alapkezelő) lett.

A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal: több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása, szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért. Tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Jelen írásunkhoz hasznos kiegészítést adhat számodra a személyi kölcsön kalkulátorunk.

Immár hagyományosnak mondható, hogy minden év márciusában díjátadó gálát rendez a Privátbankár szakportál, amelyen átadják a legjobb alapoknak és alapkezelőknek járó  elismeréseket. Az idei gálán – tavalyi címét megvédve – az OTP Alapkezelő kapta az „Év Alapkezelője” díjat.

„Nagyon nehéz évet zártak tavaly a világ értékpapír piacai, szinte minden eszközosztály árfolyamcsökkenést szenvedett el.  Rosszabb évek mindig voltak és lesznek is, de mi alapkezelők a hosszú távú értékteremtésben hiszünk. Az „Év Alapkezelője” díj azt igazolja, hogy ezt a küldetésünket teljesíteni tudtuk, hiszen a három éves vagy annál hosszabb időtávon mért teljesítményeink segítettek minket ahhoz, hogy a szakma és a közönség szavazatai alapján újra a legjobbnak választottak minket” – mondta el a díjak kapcsán Gáti László, az OTP Alapkezelő marketing- és értékesítési igazgatója.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Privátbankár Klasszis díj történetében eddig minden alkalommal az OTP Föld Kincsei Alap lett a legjobb árupiaci alap. A díj odaítélésekor talán az is számított, hogy a nagyon rossz tavalyi év után sikerült gyorsan talpra állni, a veszteségeket ledolgozni és a befektetők bizalmát megőrizni, hiszen hosszú távon az alap a kategóriájában továbbra is a legjobban teljesít” – emelte ki Hosszú Ferenc, miután átvette a neki járó elismerést.

A Budapesti Értéktőzsde különdíját, az Év Legjobb Hazai Részvénybefektető Alapja címet a K&H Navigátor Alap (K&H Befektetési Alapkezelő) kapta.

Objektív számítások alapján különböző piaci kategóriákban 17 további díjat osztottak ki konkrét befektetési alapok számára, első, második és harmadik helyezéssel. Ezek közül az OTP, az Erste és a Hold (korábban Concorde) Alapkezelő három-három-három első díjat nyert el, a K&H Alapkezelő és az MKB-Pannónia kettőt-kettőt. Első díjat kapott még az Aegon, a Diófa, a Marketprog és a Raiffeisen alapkezelők egy-egy alapja is.

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Személyi kölcsön az OTP Banknál? Mutatjuk a havi törlesztőket

Megmutatjuk, mekkora havi törlesztőkre számíthatunk akkor, ha Magyarország legnagyobb bankjánál, az OTP-nél veszünk fel személyi kölcsönt. A személyi kölcsönöket a szabad felhasználás és a gyors ügyintézés teszi igazán vonzóvá, emellett...

dollár

Hogyan válasszam ki életem első befektetési alapját?

Előző cikkünkben arra a kérdésre kerestük a választ, hogy miként keresheted meg kezdő befektetőként életed első alapkezelőjét, akire jó esetben hosszú távon is rábízhatod befektetni való pénzeszközeid. Most az első...

Blogajánló
  • alapblog Mi lesz a jövő az ingatlanpiacon?

    Ebben még nem nagyon van benne a lezárás hatása. Az “örökre” alacsony (és/vagy negatív) kamat valószínűleg jó nagy támaszt jelent majd a jövőben az európai... The post Mi lesz a jövő az ingatlanpiacon? appeared first on alapblog.