Itt egy ütős bankszámla, ha kényelmes és olcsó megoldást keresel!

szerző: Nagy Ildikó
2017. 12. 08.

Egyszer sem kell bemenned a bankfiókba, még a számlanyitáshoz sem. Bankkártyádat akár 2 napon belül kézhez kaphatod, ingyenes a számlavezetés, és az első éves költségeket még vissza is kaphatod a banktól. Több okból is szerethető a Gránit Digitális bankszámla!

Ezt a számlát tényleg megnyithatod akár a fotelből!

A Gránit Digitális bankszámlát (hasonlóan a többi Gránit bankszámlához) megnyithatod Gránit VideoBankon keresztül. A gyakorlatban ez úgy történik, hogy az online igénylést követően emailben kapsz a banktól egy linket, amelyet megkattintva egy számodra megfelelő időpontban (akár szombaton!!) elindíthatsz egy videohívást.

A videohívásban egy banki ügyintézővel kommunikálsz, és megtörténik az ügyfél azonosítás, valamint a szerződéskötés. A videohívás hossza kb. 20-30 perc, amelynek keretében érvényes kártya formátumú személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával tudod azonosítani magad, továbbá szükséges hogy kéznél legyen a mobilod is.

A szerződéskötést követően megkapod a netbankhoz tartozó kezdeti jelszót, valamint a szerződést is a netbankon keresztül, és máris használható a bankszámla.

Mennyiben kerül a Gránit Digitális bankszámla?

Számlavezetési díja 0 Ft feltétel nélkül, azaz nem vár el a bank rendszeres jóváírást a számlára.

A Gránit Most bankkártya éves díja 1 390 Ft, és nevéhez hűen már akár a szerződéskötést követő 2 napon belül kézbesíti a bank. Ez egy MasterCard dombornyomott, de nem paypass-os kártya. Ezen kívül igényelhető a számlához MasterCard Standard PayPass nem dombornyomott kártya évi 3 090 Ft-ért, vagy ugyanennek dombornyomott változata 5 690 Ft-ért.

Hagyományos SMS szolgáltatás helyett a Gránit Digitális bankszámlához csak iSMS vehető igénybe 0 Ft-ért. Ennek keretében ugyanúgy kérhető azonnali értesítés az egyes tranzakciókról, azonban azt nem SMS üzenetben, hanem mobilalkalmazáson belüli üzenetben küldi meg a bank. Ebből következik, hogy ehhez a szolgáltatáshoz okostelefonra, azon pedig internetkapcsolatra van szükség.

A bankkártyás készpénzfelvételek díja 0,6%, amely egységes minden bank belföldi automatájánál történő készpénzfeltételre. A havi 2 db díjmentes készpénzfelvételi nyilatkozat természetesen megadható a számlához.

A netbankon, mobilbankon, VideoBank szolgáltatáson keresztül indított eseti utalások díja bankon belül és kívül is 0,4%, maximum 8 000 Ft, a rendszeres utalások és csoportos beszedési megbízások díja pedig 0,35%, maximum 8000 Ft. Azaz 10 ezer Ft utalás 40 forintba, ugyanennyi csoportos beszedés vagy állandó megbízás 35 forintba kerül.

Hűségvállalási idő és számlazárási díj nincs. A számlához kapcsolódhat megtakarítási számla, tartós befektetési számla, és devizaszámla is.

Lehet még fokozni: a Bankmonitor ügyfeleknek egyedi akció is jár!

Amennyiben megfelelő lehet számodra a számlacsomag, érdemes azt rajtunk keresztül mielőbb igényelned! Ugyanis a Bankmonitornál igényelt és 2017.12.31-ig megnyílt számlák első éves bankköltségét a Gránit Bank 10 000 Ft-ig visszatéríti. Az akció további feltétele, hogy a számlához tartozó bankkártyával vagy bankkártyákkal minden hónapban együttesen havi 50 000 Ft vásárlás teljesüljön. A költségek visszatérítése utólag, az első év leteltével történik.

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

2 Hozzászólás

 1. Kiss Attila

  Információ kérésemre nem hívtak vissza (soha), aztán hetekkel nem tudtam videohívást kezdeményezni több ízben sem változatos helyszínekről (nem a net baja volt), majd az elindított online kitöltős kőtési igényemre is két nap múlva reagáltak.

  Az első benyonás nagyon fontos. Nem megbízható cég – szerintem.

  2017.12.12.08:48

 2. Bánáti Gábor

  A kártyahasználathoz kötött havi 50.000 Ft-os költési kényszer, finoman is szólva de igencsak durva !
  Főleg pl. ha az utalásokat nem számolj bele. Még a csoportos beszedési megbízáshoz is költséget kötni, hát, ehhez már pofa kell ! Ha jobban megkaparjuk kiderül, hogy nem is olyan jó ez a bankszámla.

  2017.12.12.22:39

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Személyi kölcsön tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Kapcsolódó tartalmak

Eltörlik a tranzakciós illetéket! Részben.

2018. 06. 21.

2019. január 1-jétől mentesülnek a pénzügyi tranzakciós illeték alól a lakosság által bonyolított átutalások, utalásonként 20 ezer Ft-ig. Megvizsgáltuk, mennyit jelent ez egy aktív számlahasználó ügyfél esetében.  Nézd meg aktuális...

Listáztuk a legolcsóbb bankszámlákat!

2018. 06. 14.

Az utóbbi években szépen nőtt az átlagkereset, ma már ott tartunk, hogy bő 200 ezer forintból gazdálkodhatunk. Ekkora kereset mellett is húsba vágó tételt tehet ki a bankszámlaköltség, viszont aki...

Sokan megtanulhatták, milyen a bankkártya nélküli lét!

2018. 06. 04.

Tízezrek életét keserítette meg egy technikai hiba pénteken, ugyanis a Visa kártyákkal világszerte nem lehetett fizetni órákig (péntek késő délutántól szombat reggelig), megoldásként  az ATM-es készpénzfelvétel vagy egy alternatív (nem-Visa)...

7+1 tipp, hogy spórolj a bankköltségeken!

2018. 05. 31.

Két év távlatában kifoghatsz 59 és 661 forintos havi költségű bankszámla ajánlatot is, amennyiben a legjobb 10 bankszámla közül szemezgetsz. Persze mindenki számára más lehet a legjobb megoldás, ezért is...

Blogajánló

 • alapblog

  Hétvégi cikkajánló

  Emelkedő ingatlanárak, Bitcoin és robotok e heti ajánlónkban, valamint arról is megnézhet egy videót, hogy nem is azt látjuk a világból, ami a valóság… Jó...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.