Betöltés

Itt egy ütős bankszámla, ha kényelmes és olcsó megoldást keresel!

szerző: Nagy Ildikó
2017-12-08

Egyszer sem kell bemenned a bankfiókba, még a számlanyitáshoz sem. Bankkártyádat akár 2 napon belül kézhez kaphatod, ingyenes a számlavezetés, és az első éves költségeket még vissza is kaphatod a banktól. Több okból is szerethető a Gránit Digitális bankszámla!

Ezt a számlát tényleg megnyithatod akár a fotelből!

A Gránit Digitális bankszámlát (hasonlóan a többi Gránit bankszámlához) megnyithatod Gránit VideoBankon keresztül. A gyakorlatban ez úgy történik, hogy az online igénylést követően emailben kapsz a banktól egy linket, amelyet megkattintva egy számodra megfelelő időpontban (akár szombaton!!) elindíthatsz egy videohívást.

A videohívásban egy banki ügyintézővel kommunikálsz, és megtörténik az ügyfél azonosítás, valamint a szerződéskötés. A videohívás hossza kb. 20-30 perc, amelynek keretében érvényes kártya formátumú személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával tudod azonosítani magad, továbbá szükséges hogy kéznél legyen a mobilod is.

A szerződéskötést követően megkapod a netbankhoz tartozó kezdeti jelszót, valamint a szerződést is a netbankon keresztül, és máris használható a bankszámla.

Mennyiben kerül a Gránit Digitális bankszámla?

Számlavezetési díja 0 Ft feltétel nélkül, azaz nem vár el a bank rendszeres jóváírást a számlára.

A Gránit Most bankkártya éves díja 1 390 Ft, és nevéhez hűen már akár a szerződéskötést követő 2 napon belül kézbesíti a bank. Ez egy MasterCard dombornyomott, de nem paypass-os kártya. Ezen kívül igényelhető a számlához MasterCard Standard PayPass nem dombornyomott kártya évi 3 090 Ft-ért, vagy ugyanennek dombornyomott változata 5 690 Ft-ért.

Hagyományos SMS szolgáltatás helyett a Gránit Digitális bankszámlához csak iSMS vehető igénybe 0 Ft-ért. Ennek keretében ugyanúgy kérhető azonnali értesítés az egyes tranzakciókról, azonban azt nem SMS üzenetben, hanem mobilalkalmazáson belüli üzenetben küldi meg a bank. Ebből következik, hogy ehhez a szolgáltatáshoz okostelefonra, azon pedig internetkapcsolatra van szükség.

A bankkártyás készpénzfelvételek díja 0,6%, amely egységes minden bank belföldi automatájánál történő készpénzfeltételre. A havi 2 db díjmentes készpénzfelvételi nyilatkozat természetesen megadható a számlához.

A netbankon, mobilbankon, VideoBank szolgáltatáson keresztül indított eseti utalások díja bankon belül és kívül is 0,4%, maximum 8 000 Ft, a rendszeres utalások és csoportos beszedési megbízások díja pedig 0,35%, maximum 8000 Ft. Azaz 10 ezer Ft utalás 40 forintba, ugyanennyi csoportos beszedés vagy állandó megbízás 35 forintba kerül.

Hűségvállalási idő és számlazárási díj nincs. A számlához kapcsolódhat megtakarítási számla, tartós befektetési számla, és devizaszámla is.

Lehet még fokozni: a Bankmonitor ügyfeleknek egyedi akció is jár!

Amennyiben megfelelő lehet számodra a számlacsomag, érdemes azt rajtunk keresztül mielőbb igényelned! Ugyanis a Bankmonitornál igényelt és 2017.12.31-ig megnyílt számlák első éves bankköltségét a Gránit Bank 10 000 Ft-ig visszatéríti. Az akció további feltétele, hogy a számlához tartozó bankkártyával vagy bankkártyákkal minden hónapban együttesen havi 50 000 Ft vásárlás teljesüljön. A költségek visszatérítése utólag, az első év leteltével történik.

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

2 Hozzászólás

 1. Kiss Attila

  Információ kérésemre nem hívtak vissza (soha), aztán hetekkel nem tudtam videohívást kezdeményezni több ízben sem változatos helyszínekről (nem a net baja volt), majd az elindított online kitöltős kőtési igényemre is két nap múlva reagáltak.

  Az első benyonás nagyon fontos. Nem megbízható cég – szerintem.

 2. Bánáti Gábor

  A kártyahasználathoz kötött havi 50.000 Ft-os költési kényszer, finoman is szólva de igencsak durva !
  Főleg pl. ha az utalásokat nem számolj bele. Még a csoportos beszedési megbízáshoz is költséget kötni, hát, ehhez már pofa kell ! Ha jobban megkaparjuk kiderül, hogy nem is olyan jó ez a bankszámla.

Nem lehet hozzászólást írni.

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Szakértői cikkek

Lakáshitel kisokos

A cikksorozat támogatója logo

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Hogyan használd a hitelkártyádat?

2019. 02. 19.

A fejlett Nyugaton, mind Amerikában, mind Nyugat-Európában elterjedt a hitelkártyák használata. Vajon valaha idehaza is utolérjük őket ebben? Mégis mire lehet jó, ha lesz hitelkártyád? Kinek lehet érdemes használnia? Mik...

Céges megbeszélés laptoppal

Mitől ingyenes egy bankszámla?

2019. 02. 15.

A bankszámlák Magyarországon számos költségelemet tartalmazhatnak. Néha nem is olyan könnyű eligazodni az információk tengerében, ezért most bemutatjuk, milyen költségeket spórolhatsz meg, ha egy ingyenes folyószámla mellett teszed le a...

Blogajánló

 • alapblog

  Orosz meló

  Államközi megállapodás szerint több száz cseh állami tulajdonban lévő prágai lakás fölött rendelkezik az orosz követség, hogy azokat diplomaták rendelkezésére bocsássa. Ehelyett elkezdtek üzletelni az...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.