Itt egy ütős bankszámla, ha kényelmes és olcsó megoldást keresel!

 • 2017.12.08.
 • szerző: bankmonitor.hu

Egyszer sem kell bemenned a bankfiókba, még a számlanyitáshoz sem. Bankkártyádat akár 2 napon belül kézhez kaphatod, ingyenes a számlavezetés, és az első éves költségeket még vissza is kaphatod a banktól. Több okból is szerethető a Gránit Digitális bankszámla!

Ezt a számlát tényleg megnyithatod akár a fotelből!

A Gránit Digitális bankszámlát (hasonlóan a többi Gránit bankszámlához) megnyithatod Gránit VideoBankon keresztül. A gyakorlatban ez úgy történik, hogy az online igénylést követően emailben kapsz a banktól egy linket, amelyet megkattintva egy számodra megfelelő időpontban (akár szombaton!!) elindíthatsz egy videohívást.

A videohívásban egy banki ügyintézővel kommunikálsz, és megtörténik az ügyfél azonosítás, valamint a szerződéskötés. A videohívás hossza kb. 20-30 perc, amelynek keretében érvényes kártya formátumú személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával tudod azonosítani magad, továbbá szükséges hogy kéznél legyen a mobilod is.

A szerződéskötést követően megkapod a netbankhoz tartozó kezdeti jelszót, valamint a szerződést is a netbankon keresztül, és máris használható a bankszámla.

Mennyiben kerül a Gránit Digitális bankszámla?

Számlavezetési díja 0 Ft feltétel nélkül, azaz nem vár el a bank rendszeres jóváírást a számlára.

A Gránit Most bankkártya éves díja 1 390 Ft, és nevéhez hűen már akár a szerződéskötést követő 2 napon belül kézbesíti a bank. Ez egy MasterCard dombornyomott, de nem paypass-os kártya. Ezen kívül igényelhető a számlához MasterCard Standard PayPass nem dombornyomott kártya évi 3 090 Ft-ért, vagy ugyanennek dombornyomott változata 5 690 Ft-ért.

Hagyományos SMS szolgáltatás helyett a Gránit Digitális bankszámlához csak iSMS vehető igénybe 0 Ft-ért. Ennek keretében ugyanúgy kérhető azonnali értesítés az egyes tranzakciókról, azonban azt nem SMS üzenetben, hanem mobilalkalmazáson belüli üzenetben küldi meg a bank. Ebből következik, hogy ehhez a szolgáltatáshoz okostelefonra, azon pedig internetkapcsolatra van szükség.

A bankkártyás készpénzfelvételek díja 0,6%, amely egységes minden bank belföldi automatájánál történő készpénzfeltételre. A havi 2 db díjmentes készpénzfelvételi nyilatkozat természetesen megadható a számlához.

A netbankon, mobilbankon, VideoBank szolgáltatáson keresztül indított eseti utalások díja bankon belül és kívül is 0,4%, maximum 8 000 Ft, a rendszeres utalások és csoportos beszedési megbízások díja pedig 0,35%, maximum 8000 Ft. Azaz 10 ezer Ft utalás 40 forintba, ugyanennyi csoportos beszedés vagy állandó megbízás 35 forintba kerül.

Hűségvállalási idő és számlazárási díj nincs. A számlához kapcsolódhat megtakarítási számla, tartós befektetési számla, és devizaszámla is.

Lehet még fokozni: a Bankmonitor ügyfeleknek egyedi akció is jár!

Amennyiben megfelelő lehet számodra a számlacsomag, érdemes azt rajtunk keresztül mielőbb igényelned! Ugyanis a Bankmonitornál igényelt és 2017.12.31-ig megnyílt számlák első éves bankköltségét a Gránit Bank 10 000 Ft-ig visszatéríti. Az akció további feltétele, hogy a számlához tartozó bankkártyával vagy bankkártyákkal minden hónapban együttesen havi 50 000 Ft vásárlás teljesüljön. A költségek visszatérítése utólag, az első év leteltével történik.

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

2 Hozzászólás

 • Kiss Attila 2017-12-12 08:48:20 - Válasz

  Információ kérésemre nem hívtak vissza (soha), aztán hetekkel nem tudtam videohívást kezdeményezni több ízben sem változatos helyszínekről (nem a net baja volt), majd az elindított online kitöltős kőtési igényemre is két nap múlva reagáltak.

  Az első benyonás nagyon fontos. Nem megbízható cég – szerintem.

 • Bánáti Gábor 2017-12-12 22:39:59 - Válasz

  A kártyahasználathoz kötött havi 50.000 Ft-os költési kényszer, finoman is szólva de igencsak durva !
  Főleg pl. ha az utalásokat nem számolj bele. Még a csoportos beszedési megbízáshoz is költséget kötni, hát, ehhez már pofa kell ! Ha jobban megkaparjuk kiderül, hogy nem is olyan jó ez a bankszámla.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Lakáshitel tudnivalók

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

 • alapblog

  Hétvégi cikkajánló

  Aktív-passzív, Dropbox, autók és meteoritok világa is az e heti ajánlónkban. Jó szórakozást! Hogy tűnnek el a könnyű választások egyre gyorsabban? Ben Graham módszere még...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.