Ketyeg az óra – Már egy hét sincs a legjobb betét kifutásáig

  • 2016.09.09.
  • szerző: bankmonitor.hu

Még nem késő lecsapni a legmagasabb betéti ajánlatra, a BNP Paribas akciós egy és két éves lekötött betétje még jövő csütörtökig elérhető. Aktív bankkapcsolat nélkül nincs most jobb ajánlat a piacon, nagy kérdés, hogy a határidő lejárta után mit tesz a bank. Egyelőre jelentős felárat adnak az alapkamat felett, ráadásul a hagyományos árazásuk is igencsak kedvező.

Az utóbbi hónapokban megszokhattuk, hogy kategóriájában a legjobb betéti ajánlatokat a BNP Paribas tudta felmutatni. Eredetileg az akciós betéti kamatok augusztus végén lejártak volna, a bank viszont meghosszabbította a promóciót szeptember 15-éig. Ennek értelmében még jövő csütörtökig élhetünk a lehetőséggel: 500 000 forint feletti új forrásnál 1 évre 2,2%-ot, míg 2 évre 2,4%-ot fizet a bank nekünk, ami igazán jó üzlet a mai világban.

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankbetét
ajánlatok között!

TOVÁBB A KALKULÁTORHOZ

Amennyiben elfogadjuk, hogy az akció szeptember közepén lejár, akkor csak az alábbi ajánlatok maradhatnak meg a bank kínálatában. Ezek alapján igazán nagy eltérés éven túl nem lesz, az akciós ajánlat ugyanis 0,1%-kal magasabb a standard ajánlatoknál.

bnp1160909
Sok függ a BNP Paribas döntésétől, hiszen a Bankmonitor betétkeresője szerint még az éven belüli lekötéseknél is az árazásban messze a riválisok előtt van a bank. A 0,9%-os jegybanki alapkamathoz képest 6-9-12 hónapos időtávon még a standard ajánlatoknál is 0,8%-0,9%-1,2% a felár mértéke. A bank politikájától függően az akciós kondíciók mellett a standard ajánlatok is változhatnak, erre vonatkozóan viszont még nincs konkrét információ.

Az összehasonlításban csak azokat az ajánlatokat emeltük ki, melyeknél maximum új forrás elhelyezése a feltétel. Akkor tudunk alkalmasint magasabb kamatra szert tenni, ha vállaljuk az aktív bankkapcsolatot, aminek természetesen egyéb költségvonzata is van.

bnp2160909

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Lakáshitel tudnivalók

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Szakértői cikkek

Mobilfizetés

Blogajánló

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.