Betöltés

Ketyeg az óra – Már egy hét sincs a legjobb betét kifutásáig

szerző: Bankmonitor.hu
2016-09-09

Még nem késő lecsapni a legmagasabb betéti ajánlatra, a BNP Paribas akciós egy és két éves lekötött betétje még jövő csütörtökig elérhető. Aktív bankkapcsolat nélkül nincs most jobb ajánlat a piacon, nagy kérdés, hogy a határidő lejárta után mit tesz a bank. Egyelőre jelentős felárat adnak az alapkamat felett, ráadásul a hagyományos árazásuk is igencsak kedvező.

Az utóbbi hónapokban megszokhattuk, hogy kategóriájában a legjobb betéti ajánlatokat a BNP Paribas tudta felmutatni. Eredetileg az akciós betéti kamatok augusztus végén lejártak volna, a bank viszont meghosszabbította a promóciót szeptember 15-éig. Ennek értelmében még jövő csütörtökig élhetünk a lehetőséggel: 500 000 forint feletti új forrásnál 1 évre 2,2%-ot, míg 2 évre 2,4%-ot fizet a bank nekünk, ami igazán jó üzlet a mai világban.

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankbetét
ajánlatok között!

Tovább a kalkulátorhoz

Amennyiben elfogadjuk, hogy az akció szeptember közepén lejár, akkor csak az alábbi ajánlatok maradhatnak meg a bank kínálatában. Ezek alapján igazán nagy eltérés éven túl nem lesz, az akciós ajánlat ugyanis 0,1%-kal magasabb a standard ajánlatoknál.

bnp1160909
Sok függ a BNP Paribas döntésétől, hiszen a Bankmonitor betétkeresője szerint még az éven belüli lekötéseknél is az árazásban messze a riválisok előtt van a bank. A 0,9%-os jegybanki alapkamathoz képest 6-9-12 hónapos időtávon még a standard ajánlatoknál is 0,8%-0,9%-1,2% a felár mértéke. A bank politikájától függően az akciós kondíciók mellett a standard ajánlatok is változhatnak, erre vonatkozóan viszont még nincs konkrét információ.

Az összehasonlításban csak azokat az ajánlatokat emeltük ki, melyeknél maximum új forrás elhelyezése a feltétel. Akkor tudunk alkalmasint magasabb kamatra szert tenni, ha vállaljuk az aktív bankkapcsolatot, aminek természetesen egyéb költségvonzata is van.

bnp2160909

Címkék:

MINDEN
SZOMBATON
12:10


Eddigi adások

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Rossz helyre tetted a pénzedet? Ki védhet meg?

2019. 01. 04.

Kis Hazánkban már sokszor előfordult, hogy a befektetők simliseknek és csalóknak adták a pénzüket. Mégis mit tehetsz, ha ez Veled is megtörténik? Ki mentheti meg a pénzedet? Mi jelenthet számodra...

Hozzánk képest tízszer jobban élnek a nyugatiak

2018. 02. 08.

Annak ellenére, hogy az utóbbi években a lakosság nagy erőbedobással növelte a megtakarításai nagyságát, továbbra is nagyon el vagyunk maradva az európai átlaghoz képest. Az legalább pozitívum, hogy nem ülünk...

Megmutatjuk, hogyan keress többet a bankbetéteknél!

2017. 10. 13.

Az átlagos bankbetétek kamata manapság 1% alatti tartományban található. Bár egy-egy rövidebb időszakra találhatunk akár 2%-ot is meghaladó kamatokat is. De mit tehetünk, ha nem akarjuk a pénzünket drágán, akciós...

Blogajánló

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.