Betöltés
loading

Ki se kell tenni a lábunk otthonról, mégis igényelhetünk Babaváró hitelt

Otthon ülve hitelt igényelni és csak kvázi a pénzért bemenni a bankba: ez nem csak egy álom csupán, az ERSTE Online Babaváró Hitelt – melyet kizárólag a Bankmonitoron keresztül lehet kérni – online, otthonról meg lehet igényelni. Csak a döntést követően, szerződéskötéskor szükséges bemenni a bankfiókba, melynek aláírását követően pár napon belül megérkezik a pénz a bankszámlára.

A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal: több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása, szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért. Tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Jelen írásunkhoz hasznos kiegészítést adhat számodra a babaváró hitel kalkulátorunk.

Mindenki szeret kényelmesen – akár otthonról – ügyet intézni, különösen akkor, ha ezért nem szükséges felárat, külön díjat fizetni. A járványveszély az online ügyintézés egy újabb előnyét is előtérbe helyezte: otthonról, biztonságban el tudom intézni ügyeinket. Ezen elvárásunk a hiteligénylésekre is igaz, azonban a legtöbb esetben nem tudunk kölcsönt felvenni otthonról. Az egyik kivétel az ERSTE Online Babaváró Hitel, melynek igénylését online is be tudjuk nyújtani a banknak.

Csak a Babaváró jóváhagyását követően szükséges bemennünk a bankba

A Babaváró hitel jelenleg az egyik legnépszerűbb kölcsön hazánkban. Ez érthető is, ha a futamidő első 5 évében születne gyermekünk, akkor a konstrukció végig kamatmentes lenne. Második babánk születésekor a tartozás 30%-át, míg a harmadik gyermek érkezésekor a teljes tartozást elengedik.

Természetesen ezt a konstrukciót is mindenki szeretné otthonról, kényelmesen és gyorsan felvenni, megigényelni. Erre már van lehetőség, az ERSTE Online Babaváró Hitel választásával – melyet csak a Bankmonitoron keresztül lehet kérni – csupán egyszer, szerződéskötéskor szükséges bemennünk a bankfiókba.

Van másik pénzintézet is, amelynek fiókjába elég egyszer bemennünk, mert az igénylési folyamat végén – amennyiben miden rendben van – alá is írhatjuk a szerződést. Az ERSTE Bank és a Bankmonitor közös konstrukciójának azonban nagy előnye, hogy csak akkor kell bemennünk a fiókba, amikor már a pénzintézet elbírálta és jóváhagyta. Mondhatni biztosra megyünk, amikor a személyes ügyintézésre már sor kerül.

Igényeljük online a Babaváró hitelt és 2 nap alatt elbírálja a bank a kérelmünk

Ha online igényeljük a Babavárót, akkor otthonról elintézhetünk szinte mindent, ráadásul a kérelmünket a bank gyorsabban, 2 nap alatt elbírálja. A jogszabály alapján a pénzintézeteknek 10 munkanapon belül döntést kell hozniuk a kérelemmel kapcsolatban. Az ERSTE Online Babaváró Hitel igénylését a pénzintézet ennél jóval gyorsabban elbírálja. Ráadásul se a gyorsaságért, se a kényelemért – otthoni ügyintézés – nem számol fel a bank külön díjat.

Ha Babavárót szeretnél igényelni, akkor érdemes a Bankmonitor Babaváró Hitel Kalkulátorával megnézned, hogy megfelelsz-e a jogszabályi feltételeknek. Amennyiben jogosult lehetsz a konstrukcióra, akkor szakértő kollégánk segíthet elintézni az igénylést, támogatni tud akár az online ügyintézés lebonyolításában is.

Babaváró hitel kalkulátor
step-1
Házasok vagytok a pároddal?
Ez a férfi első házassága?
Ez a nő első házassága?
Van gyermeketek? Közös és nem közös is számít.
Mindkettőtöknek van magyar lakcíme?
Az utolsó 180 nap TB jogviszony magyar alkalmazotti, vállalkozói jogviszonyból származik?
Van az állami adóhatóságnál köztartozása? (pl. adótartozás)
Ft
Szerepel bármelyik fél a KHR (BAR) listán?
Add meg, milyen havi jövedelmekkel rendelkezik a háztartásod!
Ft
Típus Összeg
Ft
Ft
Érdekel a gyorsított, digitális Babaváró opciónk?
Erste Online BabaváróÚJ
 • FOLYÓSÍTÁS AKÁR 3 NAP ALATT
 • NINCS FELESLEGES BANKI TALÁLKOZÓ -
  Csak szerződéskötésre kell bemenned
 • ÜGYINTÉZÉS OTTHONRÓL -
  Töltsd fel a szükséges dokumentumokat és értesülj minden döntésről a Bankmonitor Pénzügyeim felületen
 • DÍJMENTES
A számodra elérhető Babaváró hitel részleteit emailben küldjük el neked a következő fontos információkkal:
 • Mennyi a számodra elérhető hitel összege?
 • Mekkora lesz a havi törlesztés?
 • Miben térhetnek el egymástól az egyes bankok?
Add meg az elérhetőséged, és elküldjük a számodra elérhető Babaváró hitel részleteit e-mailben.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsítsd fel igénylésed!
Tötsd ki adatbekérőnket
ONLINE
és kerüld el a banki sorban állást!
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
A Babaváró kalkulátor eredményét elküldtük a megadott email címedre.
Ha nem érkezik meg a kalkuláció néhány percen belül, ellenőrizd leveleződ „spam” vagy „levélszemét” mappáját is!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!
Bankmonitor
A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak
megtakarítás

Sok lakáshitel havi törlesztője csökkenhet augusztustól

Az MNB az alapkamatot július 22-vel 0,6%-ra csökkentette, a változás hatása pedig már augusztustól érzékelhető lesz a változó kamatozású lakáshiteleknél. A Bankmonitor.hu számításai szerint egy augusztusban átárazódó, 8 millió forint...

Blogajánló
 • alapblog Ott van a probléma, ahol nincsenek tüntetők

  Megjelentek az évtizedek óta zajló globális értékrend kutatás, a World Value Survey 7. sorozatának első részadatai, még nincs minden ország feltöltve. Főleg az Amerikában, de... The post Ott van a probléma, ahol nincsenek tüntetők appeared first on alapblog.