KKV szektor figyelem, így tekinthetőek meg a jövőbeni költségek!

KKV szektor figyelem, így tekinthetőek meg a jövőbeni költségek!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2013-09-05
 

Annak érdekében, hogy a vállalkozásokat se érhesse meglepetés a jövőben, mától számukra is elérhetővé tettük, hogy betekintsenek a jövőbe. A Bankmonitor.hu legújabb funkciójának köszönhetően pillanatok alatt megtudhatják, hogyan alakulnak a későbbiekben a bankszámlaköltségek, és ezek fényében nyílik lehetőségük a banki ajánlatokat összehasonlítani.

Annak ellenére, hogy a vállalati ügyfelek viszonylag tudatosak, a vállalkozások jelentős hányada többet fizet a banki szolgáltatásokért, mint kellene. Ugyan nagyobb hajlandóságot mutatnak a bankváltásra a lakosságnál, de a folyamattal kapcsolatos számos teendő sokukat elriasztja. Ezért, hogy ebben a körülményesnek tűnő és időigényes folyamatban további támogatást és segítséget nyújtsunk számukra, a mai naptól a vállalkozások részére is elérhető a Bankmonitor.hu új funkciója. Így bármelyik vállalkozás könnyen ellenőrizheti, hogyan változnak a közeli jövőben a számlacsomagok kondíciói.

Amennyiben a találati listában a havi összes költség alatt megjelenik a
„Kondíciók változásai” nyomógomb, akkor már biztos, hogy a díjak változása rövidesen bekövetkezik.

kond_kkv_v1

Ha kíváncsi vagy ennek pontos idejére, csak kattints a gombra, és máris megtudod, hogy ténylegesen mikortól lépnek életbe az új díjtételek.

kond_kkv_v2

Ezzel persze a konkrét díjakat illetően nem vagy még sokkal előrébb, de a találati lista tetején, könnyen módosíthatod a keresést. Kattints át a
„Jövőbeni, már közzétett kondíciók alapján” történő szűrésre és válassz a rendelkezésre álló időpontok közül, hogy a számítás aktualizálásra kerüljön a később hatályba lépő díjtételekkel.

kond_kkv_v3

Reméljük ez az új funkció jelentősen megkönnyíti számodra a bankszámlák közötti választást és így még megalapozottabb döntést tudsz hozni, hogy melyik vállalkozásod számára az ideális megoldás. Ne is habozz tovább, irány a bankszámlaválasztás!!!

Bankmonitor
Sikeres kalkuláció!
Eredményeidet a lenti listában találod!

Kérjük, hogy mondd el véleményedet a Bankmonitorról! Szeretnénk figyelembe venni javaslataidat és kritikáidat, hogy minden pénzügyi kérdésedre megtaláld nálunk a választ. Töltsd ki kérdőívünket, a válaszadók között 3 darab 5 ezer Ft-os Shopline vásárlási utalványt sorsolunk ki.

Hirdetés
Hirdetés