Betöltés

Kösd le a pénzed még a héten, és 40 ezer forintot hoz a Jézuska!

szerző: Bankmonitor.hu
2015-12-15

3%-ról 2,6-ra csökken a BNP Paribas betéti kamata december 21-től a 10 millió forint feletti lekötések esetén. A nagyobb összegek megtakarítóinak több mint 40 ezer forintja múlik tehát a következő néhány napon. A kisebb összegekben gondolkodóknak is jó lesz sietni, hiszen már 2 millió forint esetén is 8 ezer forintot hozhat a gyorsaság! Lássuk a részleteket!

40 ezer forintot ér, ha a még december 21. előtt lekötöd 10 millió forintos megtakarításodat. Lejár ugyanis az egyik legmagasabb betéti kamatot ajánló BNP Paribas akciós ajánlata: 3% helyett már csak 2,6%-ot fog fizetni a 10 millió forint fölötti lekötésekre egy éves lekötés esetén.

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankbetét
ajánlatok között!

Tovább a kalkulátorhoz

A kisebb megtakarítások esetén is csökkennek a kamatok, a 10 millió forint alatti lekötések kamata 2,8%-ról 2,4%-re esik vissza a határidő lejártával. Egy 2 millió forintos 12 hónapos lekötés tehát az akció keretében még 56 ezer forintot fizet, azt követően viszont már csak 48 ezret. 8 000 ezer forint tehát a tét ebben az esetben.

Az alábbi táblázatban összefoglaltuk, milyen változásokra is kell felkészülni december 21-et követően.

bnp paribas kamat

A lépés nem lehet meglepő, hiszen a jelenlegi alacsony kamatkörnyezetben eddig is kiemelkedően magasnak számítottak a BNP Paribas kamatai. Éppen ezért tanácsos még a következő néhány nap során élni a francia óriásbank által kínált lehetőséggel. Ezen keresztül nem csak a magasa kamatokat kaphatjuk meg, hanem a francia betétbiztosítási alap 100 ezer euróig (kb. 31,6 millió forint) terjedő garanciáját is.

Címkék:

MINDEN
SZOMBATON
12:10


Eddigi adások

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Rossz helyre tetted a pénzedet? Ki védhet meg?

2019. 01. 04.

Kis Hazánkban már sokszor előfordult, hogy a befektetők simliseknek és csalóknak adták a pénzüket. Mégis mit tehetsz, ha ez Veled is megtörténik? Ki mentheti meg a pénzedet? Mi jelenthet számodra...

Hozzánk képest tízszer jobban élnek a nyugatiak

2018. 02. 08.

Annak ellenére, hogy az utóbbi években a lakosság nagy erőbedobással növelte a megtakarításai nagyságát, továbbra is nagyon el vagyunk maradva az európai átlaghoz képest. Az legalább pozitívum, hogy nem ülünk...

Megmutatjuk, hogyan keress többet a bankbetéteknél!

2017. 10. 13.

Az átlagos bankbetétek kamata manapság 1% alatti tartományban található. Bár egy-egy rövidebb időszakra találhatunk akár 2%-ot is meghaladó kamatokat is. De mit tehetünk, ha nem akarjuk a pénzünket drágán, akciós...

Blogajánló

  • alapblog

    Theresa vakhite

    Tegnap este élő közvetítésben lehetett követni a brit parlament ülését a BREXIT szavazásról. Gondolom, más is a szokásosnál közelebbről figyelte a szavazást, de az nem...

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.