Kösd le a pénzed még a héten, és 40 ezer forintot hoz a Jézuska!

  • 2015.12.15.
  • szerző: bankmonitor

3%-ról 2,6-ra csökken a BNP Paribas betéti kamata december 21-től a 10 millió forint feletti lekötések esetén. A nagyobb összegek megtakarítóinak több mint 40 ezer forintja múlik tehát a következő néhány napon. A kisebb összegekben gondolkodóknak is jó lesz sietni, hiszen már 2 millió forint esetén is 8 ezer forintot hozhat a gyorsaság! Lássuk a részleteket!

40 ezer forintot ér, ha a még december 21. előtt lekötöd 10 millió forintos megtakarításodat. Lejár ugyanis az egyik legmagasabb betéti kamatot ajánló BNP Paribas akciós ajánlata: 3% helyett már csak 2,6%-ot fog fizetni a 10 millió forint fölötti lekötésekre egy éves lekötés esetén.

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankbetét
ajánlatok között!

TOVÁBB A KALKULÁTORHOZ

A kisebb megtakarítások esetén is csökkennek a kamatok, a 10 millió forint alatti lekötések kamata 2,8%-ról 2,4%-re esik vissza a határidő lejártával. Egy 2 millió forintos 12 hónapos lekötés tehát az akció keretében még 56 ezer forintot fizet, azt követően viszont már csak 48 ezret. 8 000 ezer forint tehát a tét ebben az esetben.

Az alábbi táblázatban összefoglaltuk, milyen változásokra is kell felkészülni december 21-et követően.

bnp paribas kamat

A lépés nem lehet meglepő, hiszen a jelenlegi alacsony kamatkörnyezetben eddig is kiemelkedően magasnak számítottak a BNP Paribas kamatai. Éppen ezért tanácsos még a következő néhány nap során élni a francia óriásbank által kínált lehetőséggel. Ezen keresztül nem csak a magasa kamatokat kaphatjuk meg, hanem a francia betétbiztosítási alap 100 ezer euróig (kb. 31,6 millió forint) terjedő garanciáját is.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Lakáshitel tudnivalók

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.