Betöltés

Lakást vennél, de bizonytalan vagy? Hétvégén segítünk neked a döntésben!

szerző: Bankmonitor.hu
2016-09-13

Lakásvásárlás előtt állsz? A LAKÁS 2016 a Te rendezvényed. Kiállítóként a Bankmonitor is jelen lesz a hétvégén megrendezésre kerülő LAKÁS 2016 kiállításon, amely kifejezetten a lakosságnak szóló rendezvény, fókuszában a lakásvásárlással. A péntektől egészen vasárnapig tartó kiállítás helyszíne a Millenáris B épülete, a belépés mindenki számára ingyenes.

A kiállítás alatt kollégáink minden érdeklődőnek igyekeznek segíteni, átláthatóvá tenni a hitelfelvétel folyamatát és kikerülni az esetleges buktatókat. Nálunk megtudhatod, hogy mennyi hitelt és milyen feltételekkel kaphatsz a bankoktól ingatlan vásárlásához. Lakás-takarékpénztári kérdésekben is otthon vagyunk, ha hiteled megtakarítással kombinálnád. Olyan aktuális kérdésekben is tudunk segíteni, mint a CSOK vagy hogy miként juthatsz hozzá a 10+10 millió forintos kedvezményhez.

Találkozz velünk személyesen

Foglalj időpontot hozzánk és egy kávé mellett tanácsadóink minden finanszírozási kérdésedet megválaszolják. Küld el a lakas2016@bankmonitor.hu email címre, hogy melyik napon és hány órakor szeretnél jönni, illetve kérdéseid. Így tanácsadóink érkezésedkor már konkrét válaszokkal és megoldási javaslatokkal fognak várni. A kiállítás nyitva tartása alatt megtalálsz minket a B16-os standon.

Nyitvatartás:

2016. szeptember 16.-18.
Péntek 12:00-től 19:00-ig
Szombaton és vasárnap 10:00-től 18:00-ig
Helyszín: Millenáris B épület

 

Ha további információt szeretnél a kiállításról és a kiállítókról, kattints az alábbi linkre: LAKÁS 2016.
Ha időpontot szeretnél foglalni a Bankmonitorhoz, küldj egy emailt a lakas2016@bankmonitor.hu címre a kívánt időponttal és kérdéseiddel.

Keress minket a B16-os standon!

MINDEN
SZOMBATON
12:10


Eddigi adások

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Utolsó figyelmeztetést kaptak a lakáshitelesek

2019. 01. 17.

Hitelezési szempontból megszólalt a riasztócsengő a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnökének egy konferencián elhangzó mondatai után. Az ezzel kapcsolatos hírek a laza monetáris politika végéről, monetáris szigorításról szólnak, de ha...

siker

Nincs most ennél olcsóbb lakáshitel a piacon

2019. 01. 16.

Akár 2,45%-os THM-mel is hozzá lehet jutni lakáshitelhez, persze változó kamatozás mellett. Ez azt jelenti, hogy nagyon olcsón adják a bankok a forrást, hiszen az átlagos infláció 2018-ban például 2,8%...

Blogajánló

  • alapblog

    Élet a www.szallas.hu után

    A Szallas.hu oldal alapítói, Dorcsinecz József és Varga Zoltán új szolgáltatást indítottak, Pepita.hu néven. Beszélgetésünkben azt szerettem volna megtudni, hogy egy első üzletében nagyon sikeres vállalkozók képesek lehetnek-e megismételni a...

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.