Betöltés

Legalább 5 érvet tudunk, amiért jövőre is a Bankmonitoron fogsz bankszámlát választani!

szerző: Bankmonitor.hu
2014-12-23

Melyik a legolcsóbb bankszámla? Melyik bankkártyához milyen díjak, költségek tartoznak? Melyik banknál díjmentes a netbanki átutalás, vagy éppen az SMS szolgáltatás…? Csupán néhány természetes kérdés a mindennapjainkból, de a válaszok megtalálásához hosszú-hosszú órákat kell eltöltenünk bankfiókok, vagy banki weboldalak meglátogatásával. Pedig létezik egyszerűbb megoldás! A Bankmonitor oldalán mindenre könnyedén választ kaphatsz mindössze néhány kattintással.

1., Egy helyen a legjobb számlacsomagok, megbízható, naprakész adatok

Oldalunkon 15 bank termékeinek objektív, független, naprakész adatbázison alapuló összehasonlítását tesszük lehetővé. Nap, mint nap hosszú órákat töltünk el azzal, hogy a banki termékek adatbázisát naprakészen tartsuk, és közérthető módon mutassuk be az elérhető kínálatot.

2., Előre elkészített profilok a gyors tájékozódáshoz

Egy kattintással kiderítheted, hogy egyáltalán érdemes-e belevágnod a bankszámlakeresésbe. Akár szélsőséges, akár átlagos bankhasználat jellemez, az előre elkészített 6 profil segítségével pillanatokon belül képbe kerülhetsz a legjobb ajánlatokat illetően.

3., Összetett keresési lehetőség, hogy teljes legyen a kép

Már első ránézésre is látszik, hogy jócskán faraghatsz a bankszámla fenntartási költségeken? Tegyél egy próbát úgy, hogy személyre szabod a keresésed. Az összetett kereső segítségével még a legapróbb részletet is megadhatod, így biztos, hogy megtalálod a legmegfelelőbb számlacsomagot.

4., Jövőbeni kondíciók, hogy ne érhessen meglepetés

Igen hasznos, hogyha már előre tudod, hogy az ideálisnak vélt bankszámlacsomag díjszabásban rövidesen változás várható. Az esetleges rossz döntések elkerülése érdekében, mindig vess egy pillantást a jövőbeni bankköltségekre!

5., Elérhető szolgáltatások, ha számítanak a részletek

Hiába kecsegtet egy bank kedvező számlavezetéssel, ha az elérhető szolgáltatások köre nem elégíti ki az igényeidet. De hogyan tájékozódj erről jó előre? Egyszerűen kattints a számlacsomagnál található szolgáltatás gombra a részletek megjelenítéséhez!

És ha ez még nem elég, akkor ne feledd, hogy szolgáltatásunk teljesen díjmentes. Ha nem boldogulsz egyedül, fordulj hozzánk kérdéseddel 2015-ben is bizalommal!

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankszámla
ajánlatok között!

Tovább a kalkulátorhoz

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Címkék:

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Személyi kölcsön tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Lakástakarék: Milyen számlával igazolhatod a lakáscélt?

2016. 09. 25.

Amennyiben valaki a 30%-os állami támogatásból építkezne, fürdőszobát újítana fel, netán egy szaunával lepné meg magát, a megfelelő összegről a megfelelő számlákat kell hozzá bemutatnia a lakástakaréknak. Kinek a nevére,...

Így válhat rémálommá az álom bankszámla

2016. 08. 05.

Napjainkban az egyik legkedveltebb lakossági számlacsomag az Erste Privilégium „L” bankszámla. Teljesen érthető a számlacsomag iránti fokozott érdeklődés, hiszen ha a bank által elvárt 150 ezer Ft a bankszámlára érkezik,...

Diákmunka? Ezekkel a bankszámlákkal jársz a legjobban…

2016. 06. 27.

Diákmunka vállaláskor majdhogynem elkerülhetetlen a bankszámlanyitás. Ha nem szeretnél elcsúszni már rögtön az első banánhéjon, akkor nem tudod le a dolgot annyival, hogy besétálsz az első útba eső bankfiókba. Míg...

A svédek megmutatják, hogyan kell bankot csinálni!

2016. 06. 07.

Nincs elegáns és drága székház a belvárosban. Nincs széleskörű fiókhálózat: az átlagos ügyfél ugyanis mindent elintéz online, mindössze 5 évente egyszer jelenik meg a bankfiókban. Így a korábbi alkalmazottak 65%-a...

Blogajánló

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.