Lemaradtál valamiről? Ezentúl nem fogsz!

Lemaradtál valamiről? Ezentúl nem fogsz!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2013-03-25
 

Egy nagyobb összeget kötöttél volna le magasabb kamatra, de már lejárt az akció? Kinéztél egy számlacsomagot, de megújult a bank kínálata? Légy mindig naprakész a Bankmoniotor.hu heti hírlevelével!

A tavaszi megújulás jegyében új formát öltött hírlevelünk. Oldalunk dinamikus fejlődése mellett elérkezett az ideje, hogy heti hírlevelünkben is hangsúlyos szerepet képviseljenek újításaink, legújabb szolgáltatásaink. Az egyik legfontosabb célunk továbbra is, hogy Olvasóink naprakészek legyenek a legjobb pénzügyi ajánlatok tekintetében. Ennek megfelelően a jövőben megújult hírlevelünk keretében a legjobb kamatokat kínáló bankbetétek mellett könnyen tájékozódhatsz arról is, hogy melyik bankszámla a legolcsóbb, vagy éppen melyik befektetési alap biztosította a legmagasabb hozamot. Ezek mellett továbbra is megtekintheted legfrissebb cikkeink, elemzéseink, hogy valóban ne kerülhesse el semmi a figyelmed.

Ha már regisztrált felhasználó vagy bejelentkezés után a Profilodon belül tudsz feliratkozni hírlevelünkre, ha pedig újonnan regisztrálsz, bejelölheted, hogy kérsz-e hírlevelet.

Értesülj a legfontosabb banki hírekről és legjobb ajánlatokról első kézből! Csatlakozz több mint 10.000 regisztrált felhasználóhoz és tartsd kézben könnyedén pénzügyeid a Bankmonitor.hu segítségével!

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés