Betöltés

Már most elkezdődött a leárazás – 9% alatt is kapsz már személyi kölcsönt

szerző: Szklenár Bea
2016-10-27

Melyik a legjobb személyi kölcsön 2016 végén? Sokakat a hideg is kiráz a személyi kölcsön hallatán, pedig szép számmal találni igazán kedvező konstrukciót. A személyi kölcsön mindig az egyik legjobb választás, ha kisebb összegű hitelre van szükséged gyorsan, ingatlan fedezet nélkül. Mikor igényeld, és mire figyelj? Melyek a legjobb személyi kölcsönök? Cikkünkből most gyorsan kiderül.

Magasabb jövedelem alacsonyabb kamat

Átlag feletti, 240-280 ezer forintos fizetés esetén válogathatsz a 9-10 százalékos kamatozású személyi kölcsönök között. Miért? Mert aki jobban keres, annál biztosabb, hogy rendben törleszteni tudja a hitelét. A bank ezáltal alacsonyabb kockázatot vállal, így olcsóbban tudja adni a személyi kölcsönt.  1millio3ev20161027

A listában a dobogós személyi kölcsönöket 9 százalék alatti kamattal meg lehet kapni, de az első öt személyi kölcsön kamata is 10 százalék alatt van.

Fej-fej mellett az élen a K&H Bank Kiemelt Személyi Kölcsöne és a CIB Bank Előrelépő Személyi Kölcsöne. Mindkét banknál a jelentős kamatkedvezmény feltétele havi 250 000 forint jövedelem igazolása. Alig marad le mögöttük a Raiffeisen Bank Személyi Kölcsöne.

Egyet vissza akció keretében a 2016. október 31-ig befogadott FHB Személyi Kölcsön-ből egy havi törlesztőt a bank utólag jóváír a számládon, ha teljesíted az elvárásokat. Az MKB Mosoly Személyi Kölcsöne valóban mindenkit felvidít a 9,99 százalékos kamatával. Ráadásul a bank visszatéríti az első teljes törlesztőrészlet kamatát. Az ERSTE Most Személyi Kölcsön Munkabérszámlás ügyfeleknek elnevezésű terméke azoknak az ügyfeleknek ad kamatkedvezményt, akik már legalább 3 hónapja az Erste Banknál vezetett bankszámlájukra kapják a munkabérüket. A Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsönét még ebben a hónapban folyósítási díj nélkül érheted el. A Sberbank Fair Expressz Személyi kölcsöne mellé elengedhetetlen a bankszámlaszerződés megkötése. Az OTP Akciós Személyi kölcsönét online kamatkedvezménnyel igényelheted még októberben. A Cofidis Fapados Kölcsönét induló költség nélkül is megkaphatod, ha viszont a csekkes fizetést választod, akkor havi ezer forintos többlet költséggel kell számolnod.

Más összegre van szükséged? Kalkulátorunk segítségével megtalálhatod a számodra legjobb személyi kölcsönt!

Személyi hitel kalkulátor

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Kiemelt személyi kölcsön ajánlatok
0 Ft hitel, x évre-re

THM

Havi törlesztő
Havi X Ft jövedelem, Y havi munkaviszony
Bankmonitor

Bármekkora jövedelemmel is rendelkezel, van néhány alapvető elvárás, aminek meg kell felelned. Melyek ezek?

 • Nem szerepelhetsz a KHR listában negatív státusszal
 • Megfelelsz a bank életkori elvárásának
 • Megfelelő jövedelmet tudsz igazolni

Mennyire biztos, hogy megkapod a hitelt?

A bankok hitelezési képessége, hajlandósága jelentős eltéréseket mutathat. Nem lehet teljes biztonsággal megmondani, hogy megkapod-e a kért kölcsönösszeget. Miért? A válasz egyszerű. A bank alig lát rólad valamit. Egy munkáltatói igazolás, néhány bankszámlakivonat és közüzemi számla, semmi több.

Ez alapján kell eldöntenie a banknak, hogy ad-e hitelt, vagy sem. Lássuk be, ez elég kevés. Éppen ezért biztosat a bank is csak a minősítést követően fog tudni mondani.

 

MINDEN
SZOMBATON
12:10


Eddigi adások

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Céges megbeszélés laptoppal

Mitől ingyenes egy bankszámla?

2019. 02. 15.

A bankszámlák Magyarországon számos költségelemet tartalmazhatnak. Néha nem is olyan könnyű eligazodni az információk tengerében, ezért most bemutatjuk, milyen költségeket spórolhatsz meg, ha egy ingyenes folyószámla mellett teszed le a...

Kiszámoltuk a 10 milliós “ingyen” hitel törlesztőit

Írtunk már a fiatal házasok gyermekvállalását támogató 10 millió Ft-os állami támogatású (kamatmentes) hitelről. A szabadfelhasználású kölcsön célja az, hogy több gyermek szülessen, a feltételrendszert is ennek megfelelően alakították ki....

Blogajánló

 • alapblog

  Állami zöldség

  Erdogan parancsára majd az önkormányzatok fognak zöldséget árulni meg olcsó állami hitelből üvegházakban termeszteni, hogy letörjék az árakat, amelyek persze a rezsim elbaltázott gazdaságpolitikája miatt...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.