Betöltés

Még várnunk kell az Erste üdvöskéjének magyarországi debütálására

szerző: Singer Zoltán
2018-10-29

Évek óta mást sem hallunk az Erste Bank háza tájáról, mint hogy milyen jó és szuper a George névre elkeresztelt új netbanki felület. A környező országokban már sorra bevezették, mi pedig csak szemlélői vagyunk az eseményeknek. Sorrendben az osztrák, a cseh és a szlovák debütálás után most már a románokat is elérte az őrület. Az Erste román leánybankja, a BCR a napokban vezette be az új banki platformot. Az eddigi előfordulási területein gyorsan utat törő George már több mint 3 millió felhasználóval várja, hogy újabb piacokra törhessen be. De vajon mikor jelenik meg Magyarországon?

A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal: több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása, szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért. Tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Jelen írásunkhoz hasznos kiegészítést adhat számodra a bankszámla kalkulátorunk.

Az Erste netbankjának következő generációs változata George névre hallgat. Az osztrákok és a csehek már évek óta élvezhetik a fejlettebb technológiáját, míg a szlovákok is már 10 hónapja örülhetnek a fejlesztésnek. Az Erste még a románokat is előbbre vette a sorban, mint minket, de a bank az összes piacán szeretné bevezetni a platform használatát. Így ami késik, az nem múlik Magyarországon: előbb-utóbb a George hatalmába keríti a magyar felhasználókat is.

Egyszerű, intelligens, személyes – hirdetik az osztrákok

 • Egyszerű: George egyszerűbbé teszi a pénzügyi életedet. Megmutatja a fontos információkat, rendet tart és sok mindent magától elintéz.
 • Intelligens: George megjegyzi helyetted a számlaszámokat, más számokat és határidőket is, és képes választ adni a kérdéseidre is.
 • Személyes: George úgy lehel életet a pénzügyeidbe, hogy színekkel, nevekkel és fotókkal igazán személyessé varázsolja azt.

További fontos tulajdonságok:

 • Személyre szabható: állítsd át a George arculatát úgy, ahogy Neked a legjobban tetszik! Annyira rugalmasan meg tudod tenni, amennyire csak lehetséges. Könnyen ki tudod választani, hogy mely termékeket mutassa a nyitóoldaladon, és azt is, hogy milyen formában: kártyaként egymás mellett vagy egymás alatt egy listában. Választhatsz olyan sok elemet, amennyit lehetséges, vagy olyan keveset, amennyit szükséges. Annak beállítására is lehetőséged van, hogy a megjelenítés kicsi vagy nagyobb, vagy épp szürke vagy kék színű legyen-e.
 • Részletes számlatörténet: jelez, ha pénzt költesz, vagy bármi forgalom zajlik a számláidon, de mutatja például a részvényárfolyamokat is
 • Bankkártya és hitelkártya limiteket lehet állítani
 • George áruház: appok, pénzügyi termékek, de még akár utazási kedvezmények elérésének lehetősége
 • Érintésmentes fizetés (NFC) bankkártyával és hitelkártyával (!) az Androidos okostelefonod segítségével
 • Face ID az iPhone X telefonodon

A Bankmonitor részletes bankszámla kalkulátorának segítségével nézd meg, hogy melyik bankszámlát lehet érdemes választanod:

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Szakértői cikkek

Befektetésekről érthetően

A cikksorozat támogatója logo

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Milyen bankszámlát érdemes nyitnia egy nyugdíjasnak?

2019. 09. 27.

Egyre több nyugdíjas kapja havi juttatását bankszámlára. Nem mindegy azonban, hogy milyen számlát nyitunk, mert akár több ezer forintot spórolhatunk évente, ha megtaláljuk a számunkra legjobb konstrukciót. Viszont mindannyian mások...

Blogajánló

 • alapblog

  Micsoda tartalékok!

  A lányok napja (International Day of the Girl Child): csapatban végzett problémamegoldásban mindenhol leverik a fiúkat. Micsoda tartalékok.     Forrás: Vakmajom a Facebookon The post Micsoda tartalékok! appeared first on alapblog.

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.