loading

Még várnunk kell az Erste üdvöskéjének magyarországi debütálására

Évek óta mást sem hallunk az Erste Bank háza tájáról, mint hogy milyen jó és szuper a George névre elkeresztelt új netbanki felület. A környező országokban már sorra bevezették, mi pedig csak szemlélői vagyunk az eseményeknek. Sorrendben az osztrák, a cseh és a szlovák debütálás után most már a románokat is elérte az őrület. Az Erste román leánybankja, a BCR a napokban vezette be az új banki platformot. Az eddigi előfordulási területein gyorsan utat törő George már több mint 3 millió felhasználóval várja, hogy újabb piacokra törhessen be. De vajon mikor jelenik meg Magyarországon?

A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal: több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása, szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért. Tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Jelen írásunkhoz hasznos kiegészítést adhat számodra a bankszámla kalkulátorunk.

Az Erste netbankjának következő generációs változata George névre hallgat. Az osztrákok és a csehek már évek óta élvezhetik a fejlettebb technológiáját, míg a szlovákok is már 10 hónapja örülhetnek a fejlesztésnek. Az Erste még a románokat is előbbre vette a sorban, mint minket, de a bank az összes piacán szeretné bevezetni a platform használatát. Így ami késik, az nem múlik Magyarországon: előbb-utóbb a George hatalmába keríti a magyar felhasználókat is.

Egyszerű, intelligens, személyes – hirdetik az osztrákok

 • Egyszerű: George egyszerűbbé teszi a pénzügyi életedet. Megmutatja a fontos információkat, rendet tart és sok mindent magától elintéz.
 • Intelligens: George megjegyzi helyetted a számlaszámokat, más számokat és határidőket is, és képes választ adni a kérdéseidre is.
 • Személyes: George úgy lehel életet a pénzügyeidbe, hogy színekkel, nevekkel és fotókkal igazán személyessé varázsolja azt.

További fontos tulajdonságok:

 • Személyre szabható: állítsd át a George arculatát úgy, ahogy Neked a legjobban tetszik! Annyira rugalmasan meg tudod tenni, amennyire csak lehetséges. Könnyen ki tudod választani, hogy mely termékeket mutassa a nyitóoldaladon, és azt is, hogy milyen formában: kártyaként egymás mellett vagy egymás alatt egy listában. Választhatsz olyan sok elemet, amennyit lehetséges, vagy olyan keveset, amennyit szükséges. Annak beállítására is lehetőséged van, hogy a megjelenítés kicsi vagy nagyobb, vagy épp szürke vagy kék színű legyen-e.
 • Részletes számlatörténet: jelez, ha pénzt költesz, vagy bármi forgalom zajlik a számláidon, de mutatja például a részvényárfolyamokat is
 • Bankkártya és hitelkártya limiteket lehet állítani
 • George áruház: appok, pénzügyi termékek, de még akár utazási kedvezmények elérésének lehetősége
 • Érintésmentes fizetés (NFC) bankkártyával és hitelkártyával (!) az Androidos okostelefonod segítségével
 • Face ID az iPhone X telefonodon

A Bankmonitor részletes bankszámla kalkulátorának segítségével nézd meg, hogy melyik bankszámlát lehet érdemes választanod:

Kapcsolódó tartalmak
ingyenes-bankszamla

Feleslegesen fizetsz a bankodnak!

Miközben mindenki arra panaszkodik, hogy évente milyen nagy összegeket fizet ki a bankszámlájával kapcsolatos szolgáltatásokra, a többség a kisujját sem mozdítja azért, hogy csökkentse a kiadásait. Pedig egy olvasónknak percek...

Blogajánló
 • KonyhaKontrolling Így költsd el az első milliárdod!

  Az amerikai sportolók a középiskolában és az egyetemen nem kapnak fizetést, de utána egész életük gondtalanul telik, ugye? Sajnos sokszor nem. Sőt, nagyon sok profi sportoló megy csődbe a profi karrierje után. Éppen ezért készít a GQ sports videót arról, hogy hogyan költik el a profi sportolók az első millió dollárjukat (ami ugyan kevesebb, mint Tovább olvasom "Így költsd el...

 • Haszon.hu Átmeneti pláza és iskolazár? Ennyit tudunk az ötletről

  Meg kell fontolni a plázák és az iskolák rövid időre történő bezárását a jelenlegi járványhelyzetben. Erről a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője beszélt a Hír TV-nek. Galgóczi Ágnes elmondta, az új vírusmutációk agresszív terjedése miatt csökkenteni kell az emberek közötti kontaktusok számát, és már egy kéthetes zárás is komoly eredményeket hozhat. A szakember szerint az általános iskolákban is digitális oktatásra...