Megindultak a kamatok, mi lesz a hitelemmel?

Megindultak a kamatok, mi lesz a hitelemmel?
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-07-12 Frissítve: 2021-07-01
 

A lakáshitelek törlesztői az utóbbi két hónapban emelkedésnek indultak, ami azért érdekes jelenség egy laikus számára, mert a jegybanki alapkamat eközben egy tapodtat sem mozdult. Joggal tehetné fel egy hitelesben a kérdést, hogy mennyire súlyos a helyzet és mi lesz a jövőben? Pontosan ezért videónkban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, így kiderül, hogy mitől függ a hitelünk havi részlete, ahogy az is, hogy vajon olcsón vagy drágán juthatunk most lakáshitelhez.

Fontos fordulat jött el hónapokkal ezelőtt, azok a kamatok, melyektől a lakáshitelek törlesztői függnek, elindultak felfelé. Egyelőre nincs ok pánikra, hiszen a historikus mélypontra eső kamatszint (és egyelőre nem az alapkamat) kezdett el apránként visszaemelkedni. Nagyon sok kérdés jöhet elő egy már lakáshitelt felvett vagy éppen felvétel előtt álló emberben, ezért számukra összegyűjtöttük az összes releváns információt egy csokorba. A videónkból ráadásul kiderül, hogy a jövőben miként tudjuk a kamatkockázatot csökkenteni, mert a kamatok várhatóan tovább fognak emelkedni.

Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Címkék
Hirdetés