Mit szólnál hozzá, ha a bank fizetne Neked, hogy a bankszámládat nála vezeted?

 • 2014.07.24.
 • szerző: bankmonitor

Nem kétséges, hogy mindenki ennek örülne a legjobban, hiszen senki sem ellensége saját pénztárcájának. Nos, a mai naptól sokak álma válhat valóra, de ehhez elengedhetetlen, hogy ott legyél a megfelelő helyen, a megfelelő időben! Pont ott, Pont Neked… 15 órától indul a party!

A felvételizők nagy örömére a mai nappal végre véget ér a feszült várakozás. Előreláthatólag 20 órától hozzák nyilvánosságra a szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárait.
A felvételizőket idén is várják a hivatalos ponthatár váró rendezvényre, a Pont Ott Partira. Az esemény 15-22 óra között Budapesten a Dr. Koltai Jenő Sportcentrumban kerül megrendezésre. Rengeteg színes műsor, dumaszínház, koncertek, nyereményjáték várja az érdeklődőket. Sőt, még banki promócióban sem lesz hiány a helyszínen!

Az
AXA Bank aktuális bankszámla nyitási akciója keretében ugyanis összesen 30.000 Ft jóváírásra számíthatsz, ha a rendezvény időtartama alatt a helyszínen az első 100 db bankszámlaigénylő között vagy. Nincsenek teljesíthetetlen feltételek. A fenti feltételen túl mindössze annyit kell tenned, hogy

 • OKÉ 1, OKÉ 2, OKÉ 3, vagy OKÉ 4 bankszámlát igényelsz,
 • a bankszámlához pedig bankkártyát is igénybe veszel, és a bankkártyával a kedvezmény jóváírását megelőző hónapban legalább egy bankkártyás műveletet végzel.
 • persze az akcióban csak akkor vehetsz részt, ha a bankszámla igénylésének időpontjában nem rendelkezel a banknál lakossági bankszámlával.

Mindössze ennyi és a bank az akció keretében nyitott bankszámlán havi 5.000 Ft-ot ír jóvá 6 hónapon keresztül. (Az első jóváírásra a számla megnyílásának napját követő második hónap 15. napjáig kerül sor, majd ezt követően még 5 hónapon keresztül minden hónap 15. napjáig.)

És mennyire éri mindez meg a számok tükrében?

Természetesen utánanéztünk annak is, hogy mennyire éri ez meg Neked.
Diákokra jellemző bankhasználati szokásokat figyelembe véve 13 bank legjobb ajánlata alapján átlagosan havi 418 Ft-ot emésztenek fel a banki költségek. Ehhez képest az AXA Bank OKÉ 1 Bankszámla (a szokásoknak leginkább megfelelő számlacsomag a bank kínálatában) havi költsége némileg magasabb 685 Ft, ami éves szinten 8.220 Ft-ot eredményez, de az akciónak köszönhetően nem kérdéses, hogy megéri-e. Tehát, nemhogy bankszámlaköltséged nem lesz, még 21.780 Ft-tal beljebb is leszel (eltérő bankhasználati szokások mellett természetesen a számok másként alakulnak)!

axa_akcio20140724

A fentiek fényében az az AXA Bank ajánlata kétségkívül verhetetlen. Így mindenkit csak arra tudunk buzdítani, hogy ha módja van rá, akkor éljen a lehetőséggel. Bankszámlára, ha még nincs, előbb utóbb úgyis szükséged lesz, ahhoz pedig, hogy minden előnyét élvezhesd a bankkártya is elengedhetetlen. Érdemes megragadni az alkalmat és sietni, hogy az első 100 számlanyitó között legyél!

Persze a nagy sietségben azért kalkulálni se felejts el, így egyértelműen számszerűsítheted, hogy Neked mennyire érné meg!

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankszámla
ajánlatok között!

TOVÁBB A KALKULÁTORHOZ

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetés

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

 • alapblog

  Hevülő gazdaságok, hevülő árfolyamok

  Az Inforádió „Párbeszéd a gazdaságról” című műsorában beszélgetett Virág Barnabás, az MNB ügyvezető igazgatója és Szabó László, a HOLD Alapkezelő elnöke a nagy jegybankok által gerjesztett...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.