Betöltés

Mit szólnál hozzá, ha a bank fizetne Neked, hogy a bankszámládat nála vezeted?

szerző: Bankmonitor.hu
2014-07-24

Nem kétséges, hogy mindenki ennek örülne a legjobban, hiszen senki sem ellensége saját pénztárcájának. Nos, a mai naptól sokak álma válhat valóra, de ehhez elengedhetetlen, hogy ott legyél a megfelelő helyen, a megfelelő időben! Pont ott, Pont Neked… 15 órától indul a party!

A felvételizők nagy örömére a mai nappal végre véget ér a feszült várakozás. Előreláthatólag 20 órától hozzák nyilvánosságra a szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárait.
A felvételizőket idén is várják a hivatalos ponthatár váró rendezvényre, a Pont Ott Partira. Az esemény 15-22 óra között Budapesten a Dr. Koltai Jenő Sportcentrumban kerül megrendezésre. Rengeteg színes műsor, dumaszínház, koncertek, nyereményjáték várja az érdeklődőket. Sőt, még banki promócióban sem lesz hiány a helyszínen!

Az
AXA Bank aktuális bankszámla nyitási akciója keretében ugyanis összesen 30.000 Ft jóváírásra számíthatsz, ha a rendezvény időtartama alatt a helyszínen az első 100 db bankszámlaigénylő között vagy. Nincsenek teljesíthetetlen feltételek. A fenti feltételen túl mindössze annyit kell tenned, hogy

 • OKÉ 1, OKÉ 2, OKÉ 3, vagy OKÉ 4 bankszámlát igényelsz,
 • a bankszámlához pedig bankkártyát is igénybe veszel, és a bankkártyával a kedvezmény jóváírását megelőző hónapban legalább egy bankkártyás műveletet végzel.
 • persze az akcióban csak akkor vehetsz részt, ha a bankszámla igénylésének időpontjában nem rendelkezel a banknál lakossági bankszámlával.

Mindössze ennyi és a bank az akció keretében nyitott bankszámlán havi 5.000 Ft-ot ír jóvá 6 hónapon keresztül. (Az első jóváírásra a számla megnyílásának napját követő második hónap 15. napjáig kerül sor, majd ezt követően még 5 hónapon keresztül minden hónap 15. napjáig.)

És mennyire éri mindez meg a számok tükrében?

Természetesen utánanéztünk annak is, hogy mennyire éri ez meg Neked.
Diákokra jellemző bankhasználati szokásokat figyelembe véve 13 bank legjobb ajánlata alapján átlagosan havi 418 Ft-ot emésztenek fel a banki költségek. Ehhez képest az AXA Bank OKÉ 1 Bankszámla (a szokásoknak leginkább megfelelő számlacsomag a bank kínálatában) havi költsége némileg magasabb 685 Ft, ami éves szinten 8.220 Ft-ot eredményez, de az akciónak köszönhetően nem kérdéses, hogy megéri-e. Tehát, nemhogy bankszámlaköltséged nem lesz, még 21.780 Ft-tal beljebb is leszel (eltérő bankhasználati szokások mellett természetesen a számok másként alakulnak)!

axa_akcio20140724

A fentiek fényében az az AXA Bank ajánlata kétségkívül verhetetlen. Így mindenkit csak arra tudunk buzdítani, hogy ha módja van rá, akkor éljen a lehetőséggel. Bankszámlára, ha még nincs, előbb utóbb úgyis szükséged lesz, ahhoz pedig, hogy minden előnyét élvezhesd a bankkártya is elengedhetetlen. Érdemes megragadni az alkalmat és sietni, hogy az első 100 számlanyitó között legyél!

Persze a nagy sietségben azért kalkulálni se felejts el, így egyértelműen számszerűsítheted, hogy Neked mennyire érné meg!

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankszámla
ajánlatok között!

Tovább a kalkulátorhoz

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Címkék:

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Lakástakarék: Milyen számlával igazolhatod a lakáscélt?

2016. 09. 25.

Amennyiben valaki a 30%-os állami támogatásból építkezne, fürdőszobát újítana fel, netán egy szaunával lepné meg magát, a megfelelő összegről a megfelelő számlákat kell hozzá bemutatnia a lakástakaréknak. Kinek a nevére,...

Így válhat rémálommá az álom bankszámla

2016. 08. 05.

Napjainkban az egyik legkedveltebb lakossági számlacsomag az Erste Privilégium „L” bankszámla. Teljesen érthető a számlacsomag iránti fokozott érdeklődés, hiszen ha a bank által elvárt 150 ezer Ft a bankszámlára érkezik,...

Diákmunka? Ezekkel a bankszámlákkal jársz a legjobban…

2016. 06. 27.

Diákmunka vállaláskor majdhogynem elkerülhetetlen a bankszámlanyitás. Ha nem szeretnél elcsúszni már rögtön az első banánhéjon, akkor nem tudod le a dolgot annyival, hogy besétálsz az első útba eső bankfiókba. Míg...

A svédek megmutatják, hogyan kell bankot csinálni!

2016. 06. 07.

Nincs elegáns és drága székház a belvárosban. Nincs széleskörű fiókhálózat: az átlagos ügyfél ugyanis mindent elintéz online, mindössze 5 évente egyszer jelenik meg a bankfiókban. Így a korábbi alkalmazottak 65%-a...

Blogajánló

 • alapblog

  Dolce vita!

  Születéskor várható élettartam Európában: Svájc 83,7 Spanyolország 83,5 Olaszország 83,4 Munkával töltött évek száma: Svájc 42,5, Spanyolország 35,1, legutolsó Olaszország 31,6. Forrás: Vakmajom a Facebookon

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.