Mobilon keresztül is tarol a személyi kölcsön

Mobilon keresztül is tarol a személyi kölcsön
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-04-11 Frissítve: 2021-07-01
 

Ma már olyan világot élünk, hogy nemcsak egy hírt tudunk elolvasni a mobilunkon, vagy éppen megnézni történt-e valami a közösségi hálón, hanem akár egy alkalmazáson keresztül személyi kölcsönt is percek alatt felvehetünk. Az egyik nagybank meg is osztotta a közel egy éves tapasztalatait.

Használd hitelkalkulátorunk az igényeidhez legjobban illő ajánlat megtalálásához!

Tavaly júniusban jelentette be például a CIB Bank, hogy a saját mobilalkalmazásukba új funkcióként betették a személyi kölcsön igénylést. A lényege, hogy nem kell a bankfiókba menni, hanem az alkalmazáson belül a hitelminősítést az ügyfél néhány lépésben letudja, a pénz pedig 10 percen belül ott lehet a számláján.

Most jelentette be a bank, hogy elérték az 1000. igénylést, és több érdekességet is megosztottak az eddig eltelt időszak tapasztalatairól, amit most mi is felsorolásszerűen bemutatunk:

  • az igénylők 59%-a férfi, míg 41%-a nő,
  • az igénylők kétharmada vidéken él, míg az egyharmad a fővárosban,
  • az átlagos kölcsönigénylő 40 év körüli és főként a déli órákban használja a mobilalkalmazást,
  • az átlagos kölcsönösszeg kicsivel meghaladja az 1 millió forintot, de a tendencia növekvő és hamarosan eléri a fióki igénylések átlagát, az 1,5-1,6 millió forintot,
  • tipikusan felhasználási cél az autóvásárlás, vagy éppen egy tartós fogyasztási cikk megvásárlása, amit áruhitel helyett személyi kölcsönből akarnak finanszírozni,
  • egyelőre 40% azok aránya, akik segítség nélkül is végigviszik az igénylési folyamatot, a többség viszont vagy telefonos, vagy fióki segítséget vesz igénybe,
  • aki felvett személyi kölcsönt, az gyakran használja a mobilappot, egy hónapban átlagosan több mint 17-szer lép be az alkalmazásba.

Nézd meg kalkulátorunkkal, mekkora kölcsönt kaphatsz. Kollégáink készséggel segítenek és minden felmerülő kérdésedre válaszolnak!

Mennyi személyi hitelt kaphatok?
Perceken belül megtudhatod, hogy:
Részletes adatokat kérünk és ennek fejében +/-10%-os pontossággal jelezzük a felvehető hitel összegét és a havi törlesztő összeget!
Ne feledd, ez több mint egy kalkulátor!
Adataid megadása után szakértőnk megválaszolja minden kérdésedet és segít az ügyintézésben is.
Bankmonitor
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Ft
Ft
Ft

A meglévő hitelek, hitelkeretek, hitelkártyák jelentősen befolyásolják a felvehető hitel összegét, és a banki elbírálás eredményét!

Számodra elérhető hitelek:
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Az alábbi ok(ok) miatt, számodra sajnos nem elérhető a személyi kölcsön:
Kérj ingyenes visszahívást személyi hitel szakértőnktől!
Ft
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés