Betöltés

Mobiltelefont ingyen? Hűségidővel?

szerző: Bankmonitor.hu
2015-02-22

Igen. Teljesen megszokott dolog, amennyiben valamelyik mobilszolgáltatónál igényel készüléket az ember. Viszont most a Raiffeisen Bank kínál újdonsült ügyfeleinek telefont ingyenesen két számlacsomagjához is. Figyelem, ingázóknak az akció nem igazán ajánlott, aki legalább egy évig nem tartja meg az igénybe vett számlacsomagot, annak ki kell fizetnie a telefont!

A Raiffeisen Bank újra ajándék mobiltelefonhoz kötött akciót hirdet 2015. március 27-ig a Díjnullázó Plusz és Prémium Gold 2.0 számlacsomagjához kapcsolódóan.

Fontos kitételek az akcióban való részvételhez, hogy

 • az igénylő ügyfél 2014. október 26-át követően nem rendelkezhetett a banknál bankszámlával és
 • a Díjnullázó Plusz számla esetén 150.000 Ft, míg a Prémium Gold számla esetén 400.000 Ft munkáltatótól származó jövedelem, vagy nyugdíj jóváírás érkezzen legkésőbb 2015. május 12-ig.

Az ingyenes telefonkészülékhez hűség nyilatkozatott is kell tenni, akár csak egy mobilszolgáltatónál, miszerint a választott számlacsomagot 1 évig nem mondjuk fel, illetve nem váltunk még bankon belül sem egy másik számlacsomagra. Amennyiben ennek nem teszünk eleget, abban az esetben meg kell fizetnünk az ún. promóciós részvételi díjat, ami 23.000 Ft.

És akkor nézzük milyen készüléket is kapunk a vállalt feltételekért? Ez nem más, mint az idei évben megjelent Microsoft Lumia 532-es fekete színű, két sim-kártyát is fogadó és kezelő szolgáltató független Windows Phone 8.1-es operációs rendszerrel működő belépőszintű okostelefon.

Kétségkívül sokat nyomhat a latba bankszámla választáskor az ajándék, de azért a számlafenntartási költségeket se hagyjuk figyelmen kívül!

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankszámla
ajánlatok között!

Tovább a kalkulátorhoz

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Címkék:

Szakértői cikkek

Lakáshitel kisokos

A cikksorozat támogatója logo

Szakértői cikkek

Befektetésekről érthetően

A cikksorozat támogatója logo

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Lakástakarék: Milyen számlával igazolhatod a lakáscélt?

2016. 09. 25.

Amennyiben valaki a 30%-os állami támogatásból építkezne, fürdőszobát újítana fel, netán egy szaunával lepné meg magát, a megfelelő összegről a megfelelő számlákat kell hozzá bemutatnia a lakástakaréknak. Kinek a nevére,...

Így válhat rémálommá az álom bankszámla

2016. 08. 05.

Napjainkban az egyik legkedveltebb lakossági számlacsomag az Erste Privilégium „L” bankszámla. Teljesen érthető a számlacsomag iránti fokozott érdeklődés, hiszen ha a bank által elvárt 150 ezer Ft a bankszámlára érkezik,...

Diákmunka? Ezekkel a bankszámlákkal jársz a legjobban…

2016. 06. 27.

Diákmunka vállaláskor majdhogynem elkerülhetetlen a bankszámlanyitás. Ha nem szeretnél elcsúszni már rögtön az első banánhéjon, akkor nem tudod le a dolgot annyival, hogy besétálsz az első útba eső bankfiókba. Míg...

A svédek megmutatják, hogyan kell bankot csinálni!

2016. 06. 07.

Nincs elegáns és drága székház a belvárosban. Nincs széleskörű fiókhálózat: az átlagos ügyfél ugyanis mindent elintéz online, mindössze 5 évente egyszer jelenik meg a bankfiókban. Így a korábbi alkalmazottak 65%-a...

Blogajánló

 • alapblog

  Tőzsde, a mentorunk

  A tőzsde sokak szemében egy kiszámíthatatlan terület. Aki viszont közelebb merészkedik hozzá és megpróbálja megérteni, nagy kincsre tehet szert, ami nem merül ki csupán vagyonunk...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.