Napokon belül vége az egyik legjobb bankbetétnek – Még elcsípheted

Napokon belül vége az egyik legjobb bankbetétnek – Még elcsípheted
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2015-12-17
 

Több mint 40 ezer forintot nyerhet még, aki január 5-ig leköti pénzét a BNP Paribas-nal. Akkor jár le ugyanis a francia óriásbank akciós ajánlata, és ezzel az egyik kiugróan magas kamatozású bankbetétnek búcsút mondhatnak a megtakarítók. Aki viszont elég gyors, még elcsípheti.

Értesüléseink szerint már csak január 5-ig lehet elérni a legmagasabb bankbetéti kamatok egyikét, lejár ugyanis a francia BNP Paribas akciós ajánlata. (Korábban december 21-i határidőről tudtunk.) Aki viszont elég gyorsan cselekszik, a határidő lejárta előtt még tízezrekkel gyarapíthatja megtakarításait.

10 millió forint lekötése esetén például 40 ezer forinttal kereshetsz többet még január 5-ig. Azután viszont 3%-ról 2,6-ra esnek vissza a 10 milliónál nagyobb lekötések kamatai.

1

Aki nem tud (vagy nem akar) ekkora összeget lekötni, annak is jobb lesz sietni. Az alacsonyabb összegek lekötéséért fizetett kamatok is csökkenni fognak: 2,8%-ról 2,4-re mennek össze. Ez egy 3 millió forintos 12 hónapra szóló lekötés esetén 12 ezer forintos pluszt jelent még hétfőig. Ennyiért pedig igazán megéri gyorsan lépni!

Az alábbi táblázatban összefoglaltuk, milyen változásokra is kell felkészülni január 5-ét követően.

bnp paribas kamatok

A kamatok visszavágása nem lehet meglepő, hiszen a jelenlegi alacsony kamatkörnyezetben eddig is kiemelkedően magasnak számítottak a BNP Paribas kamatai. A francia óriásbank kapcsán érdemes még megemlíteni, hogy a magas kamatai mellett a biztonság tekintetében is jól áll, hiszen a világ egyik legnagyobb bankjáról van szó. A bankbetéteket a francia betétbiztosítási alap garantálja 100 ezer euróig, vagyis közel 31,6 millió forintig.

Hirdetés
Hirdetés