Betöltés

Neten intézed a pénzügyeid? Ennek örülni fogsz!

szerző: Bankmonitor.hu
2014-11-16

Egyre többen vannak azok a magyarok, akik csak folyószámla szerződésük megkötésekor keresik fel a bankjukat, utána már mindent az Interneten keresztül intéznek. Ez azon kívül, hogy nem kell sorszámunkat szorongatva hosszú perceket várakozni, azért is előnyös, mert banki ügyeink intézése jóval olcsóbb nekünk is és a bankunknak is. Nem is csoda, hogy a pénzintézetek időről időre igyekeznek különféle kedvezményekkel megnyerni az ilyen ügyfeleket.

Az elmúlt években komoly piaci sikert elérő OTP Simple számlacsomag most különösképpen jó döntés azoknak, akik sokat használják a világhálót. Ez a számlacsomag amúgy is komoly kedvezményeket tartogat használói számára, hiszen sok minden díjmentesen használható vele, ráadásul mi magunk dönthetünk arról, milyen szolgáltatásra tartunk igényt. Az egyik ilyen csomag, az Online tranzakciós csomag azoknak kedvez, akik bankügyeiket elsősorban a világhálón intézik.

A bank most egy akcióval igyekszik újabb ügyfeleket toborozni. Azok, akik 2014. november 1. és 2014. december 31. között nyitnak új OTP Simple Kártya szolgáltatáscsomagot, egy bizonyos ideig nem kell havidíjat fizetniük az Online Tranzakciós csomagért. Akik novemberben kötnek szerződést azoknak 3 hónapig, akik pedig decemberben azoknak két hónapig jár ez a kedvezmény.

Ezen felül mással is igyekszik ügyfelei kedvében járni az OTP Bank. Akik számlát nyitnak az említett időszakban, azok számára 2 évig befagyasztja a folyószámla vezetési díjakat. Ez azt jelenti, hogyha 35 év alatti ügyfeleknél a mindenkori minimálbérnek megfelelő, 35 év felettieknél pedig legalább 150 ezer forint jövedelem érkezik havonta a számlánkra és beérjük elektronikus számlakivonattal, akkor bank két évig díjmentesen vezeti a folyószámlánkat. Ha a fenti jövedelmi feltételek teljesülnek, de ragaszkodunk a papír alapú banki kivonathoz, akkor is csak havi 100 forint lesz két éven át a havi számlavezetési díjunk. Ha a jövedelmi feltételeket nem tudjuk teljesíteni, a kedvezmény akkor is jár, ám ebben az esetben elektronikus számlakivonat esetében 722, papír alapú számlánál pedig 833 forint lesz két éven át a számlavezetésért lerótt díj.

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankszámla
ajánlatok között!

Tovább a kalkulátorhoz

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Címkék:

0 Hozzászólás

 1. gecko003

  Kezd kissé sok lenni a reklám az oldalon

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Személyi kölcsön tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Lakástakarék: Milyen számlával igazolhatod a lakáscélt?

2016. 09. 25.

Amennyiben valaki a 30%-os állami támogatásból építkezne, fürdőszobát újítana fel, netán egy szaunával lepné meg magát, a megfelelő összegről a megfelelő számlákat kell hozzá bemutatnia a lakástakaréknak. Kinek a nevére,...

Így válhat rémálommá az álom bankszámla

2016. 08. 05.

Napjainkban az egyik legkedveltebb lakossági számlacsomag az Erste Privilégium „L” bankszámla. Teljesen érthető a számlacsomag iránti fokozott érdeklődés, hiszen ha a bank által elvárt 150 ezer Ft a bankszámlára érkezik,...

Diákmunka? Ezekkel a bankszámlákkal jársz a legjobban…

2016. 06. 27.

Diákmunka vállaláskor majdhogynem elkerülhetetlen a bankszámlanyitás. Ha nem szeretnél elcsúszni már rögtön az első banánhéjon, akkor nem tudod le a dolgot annyival, hogy besétálsz az első útba eső bankfiókba. Míg...

A svédek megmutatják, hogyan kell bankot csinálni!

2016. 06. 07.

Nincs elegáns és drága székház a belvárosban. Nincs széleskörű fiókhálózat: az átlagos ügyfél ugyanis mindent elintéz online, mindössze 5 évente egyszer jelenik meg a bankfiókban. Így a korábbi alkalmazottak 65%-a...

Blogajánló

 • alapblog

  FANG: az évtized sztárbefektetései

  Legyőzhetetlen technológiai részvények? Bár az amerikai részvények általánosságban is szárnyalnak az elmúlt években, a FANG-részvények kiemelkednek a piacon. Bátran állíthatjuk, hogy a FANG-részvények, vagyis a...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.