loading

Nincs időd a bankfiókba bemenni? Anélkül is igényelhetsz Babaváró hitelt!

Argyelán József
szerző: Argyelán József

Sokan inkább személyesen kérnének tájékoztatást a Babaváró hitelről, vagy adnák be az igénylésüket. A fiókban a tanácsadó ugyanis azonnal meg tudja válaszolni az összes felmerülő kérdést. Azonban erre nincs mindenkinek lehetősége, azonban erre a helyzetre is van megoldás: igényeld a Babavárót otthonról online, ugyanolyan professzionális kiszolgálás mellett, mintha a bankfiókban ülnél.

A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal: több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása, szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért. Tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Jelen írásunkhoz hasznos kiegészítést adhat számodra a babaváró hitel kalkulátorunk.

A Babaváró hitel a válság alatt is töretlen népszerűségnek örvendett. Ez nem is csoda: a konstrukció induláskor kamatmentes, ráadásul ha 5 éven belül születik egy gyermeked, akkor ez a kedvezmény a konstrukció lejáratáig érvényben marad. A második baba érkezésekor a tartozás 30%-át, míg a harmadik gyerek születésekor a teljes tartozást elengedik.

Ezért már érdemes bemenni egy bankfiókba akár a vészhelyet alatt is – természetesen megfelelő óvintézkedések ellenében -, de mi a helyzet akkor, ha nem tudsz személyesen megjelenni a bankfiókban? Elképzelhető, hogy munkaidőben nem tudsz eljönni az állásodból, márpedig a bankok többsége ebben a időszakban van nyitva. A jelenlegi bizonytalan helyzetben a biztos fizetés nagyon fontos, ezt nem érdemes kockáztatnod azért, hogy személyesen elmenj a bankba.

Az is elképzelhető, hogy olyan településen laksz, ahol nincs egyik banknak sem fiókja  – vagy épp csak nagyon kevésnek van -, ebben az esetben utaznod kellene akár 10-20 kilométert is a személyes találkozóért.

Ráadásul nem is egyszer kell megjelenned a bankban, többször kell utaznod, többször kell elkéredzkedned a főnöködtől. Lehet egy előzetes tájékoztatás, amikor mindent átbeszéltek a tanácsadóval. A szükséges dokumentumok beszerzését követően megtörténhet a befogadás – ez lenne a második találkozó -, majd a pozitív döntést követően még a szerződéskötésért is fel kell keresned a fiókot. Ez összesen akár három találkozót is jelenthetne, ráadásul az első kettőnél még egyáltalán nem biztos, hogy meg is kapod a kért hitelösszeget.

Természetesen van megoldás: igényeld online a Babavárót 

Szerencsére megoldható az is, hogy személyes megjelenés nélkül benyújtsd a Babaváró igénylésed. Amennyiben az ERSTE Online Babaváró Hitelt választod – melyet kizárólag a Bankmonitoron keresztül igényelheted -, akkor kényelmesen, otthonról és akár munkaidőn kívül is megigényelheted a konstrukciót. A szükséges dokumentumokat feltöltve, becsatolva már indítható is az igénylés. A bankfiókban összesen egyszer, szerződéskötéskor szükséges bemenni: vagyis amikor már biztos lehetsz abban, hogy a kért összeget megkapod.

Bármilyen kérdésed van, vagy épp csak elakadtál a folyamatban valahol? A Bankmonitor szakértői készséggel állnak rendelkezésedre akár e-mailben, akár telefonon. Sőt sok esetben a szokásos munkaidőn kívül is elérhetők, ezzel is segítve téged. Ráadásul a pénzt is hamarabb megkaphatod, a bank 2 munkanap alatt elbírálja kérelmedet, jóváhagyás esetén a számládra akár 3 nap alatt jóváírhatják az összeget. (A jogszabályban alapján a pénzintézeteknek 10 munkanapon belül kell döntést hozniuk, de ennél gyorsabban, átlagosan 3-6 nap alatt megkapják az igénylők – amennyiben jóváhagyták a kérelmük – az összeget.)

Az ERSTE Online Babaváró Hitel választásával tehát akkor is könnyen meg tudod igényelni a konstrukciót, ha nincs időd többször is a fiókba bemenni, hiszen otthonról, kényelmesen és biztonságban beadhatod az igénylésed. A folyamat során pedig profi szakértő gárda támogat, emiatt olyan érzésed lehet, mintha a fiókban lennél. Ráadásul a pénzed is gyorsabban megkaphatod – a bank jóváhagyása esetén -, mindezért külön díjat nem szükséges fizetned.

Mi lenne az igénylés első lépése? Nézd meg, hogy megfelelsz-e a Babaváró hitel jogszabályi feltételeinek, ehhez használd az alább megtalálható kalkulátort. Szakértő kollégánk pedig keresni fog a részletekkel kapcsolatban.

Babaváró hitel kalkulátor
step-1
Házasok vagytok a pároddal?
Ez a férfi első házassága?
Ez a nő első házassága?
Van gyermeketek? Közös és nem közös is számít.
Mindkettőtöknek van magyar lakcíme?
Az utolsó 180 nap TB jogviszony magyar alkalmazotti, vállalkozói jogviszonyból származik?
Van az állami adóhatóságnál köztartozása? (pl. adótartozás)
Ft
Szerepel bármelyik fél a KHR (BAR) listán?
Add meg, milyen havi jövedelmekkel rendelkezik a háztartásod!
Ft
Típus Összeg
Ft
Ft
Érdekel a gyorsított, digitális Babaváró opciónk?
Erste Online Babaváró
 • FOLYÓSÍTÁS AKÁR 3 NAP ALATT
 • NINCS FELESLEGES BANKI TALÁLKOZÓ -
  Csak szerződéskötésre kell bemenned
 • ÜGYINTÉZÉS OTTHONRÓL -
  Töltsd fel a szükséges dokumentumokat és értesülj minden döntésről a Bankmonitor Pénzügyeim felületen
 • DÍJMENTES
A számodra elérhető Babaváró hitel részleteit emailben küldjük el neked a következő fontos információkkal:
 • Mennyi a számodra elérhető hitel összege?
 • Mekkora lesz a havi törlesztés?
 • Miben térhetnek el egymástól az egyes bankok?
Add meg az elérhetőséged, és elküldjük a számodra elérhető Babaváró hitel részleteit e-mailben.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsítsd fel igénylésed!
Tötsd ki adatbekérőnket
ONLINE
és kerüld el a banki sorban állást!
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
A Babaváró kalkulátor eredményét elküldtük a megadott email címedre.
Ha nem érkezik meg a kalkuláció néhány percen belül, ellenőrizd leveleződ „spam” vagy „levélszemét” mappáját is!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!
Bankmonitor

 

Szakértői cikkek