Nincs időd a bankfiókba bemenni? Anélkül is igényelhetsz Babaváró hitelt!

Nincs időd a bankfiókba bemenni? Anélkül is igényelhetsz Babaváró hitelt!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2020-08-05
 

Sokan inkább személyesen kérnének tájékoztatást a Babaváró hitelről, vagy adnák be az igénylésüket. A fiókban a tanácsadó ugyanis azonnal meg tudja válaszolni az összes felmerülő kérdést. Azonban erre nincs mindenkinek lehetősége, azonban erre a helyzetre is van megoldás: igényeld a Babavárót otthonról online, ugyanolyan professzionális kiszolgálás mellett, mintha a bankfiókban ülnél.

A Babaváró hitel a válság alatt is töretlen népszerűségnek örvendett. Ez nem is csoda: a konstrukció induláskor kamatmentes, ráadásul ha 5 éven belül születik egy gyermeked, akkor ez a kedvezmény a konstrukció lejáratáig érvényben marad. A második baba érkezésekor a tartozás 30%-át, míg a harmadik gyerek születésekor a teljes tartozást elengedik.

Ezért már érdemes bemenni egy bankfiókba akár a vészhelyet alatt is – természetesen megfelelő óvintézkedések ellenében -, de mi a helyzet akkor, ha nem tudsz személyesen megjelenni a bankfiókban? Elképzelhető, hogy munkaidőben nem tudsz eljönni az állásodból, márpedig a bankok többsége ebben a időszakban van nyitva. A jelenlegi bizonytalan helyzetben a biztos fizetés nagyon fontos, ezt nem érdemes kockáztatnod azért, hogy személyesen elmenj a bankba.

Az is elképzelhető, hogy olyan településen laksz, ahol nincs egyik banknak sem fiókja  – vagy épp csak nagyon kevésnek van -, ebben az esetben utaznod kellene akár 10-20 kilométert is a személyes találkozóért.

Ráadásul nem is egyszer kell megjelenned a bankban, többször kell utaznod, többször kell elkéredzkedned a főnöködtől. Lehet egy előzetes tájékoztatás, amikor mindent átbeszéltek a tanácsadóval. A szükséges dokumentumok beszerzését követően megtörténhet a befogadás – ez lenne a második találkozó -, majd a pozitív döntést követően még a szerződéskötésért is fel kell keresned a fiókot. Ez összesen akár három találkozót is jelenthetne, ráadásul az első kettőnél még egyáltalán nem biztos, hogy meg is kapod a kért hitelösszeget.

Hirdetés

Hirdetés

Természetesen van megoldás: igényeld online a Babavárót 

Szerencsére megoldható az is, hogy személyes megjelenés nélkül benyújtsd a Babaváró igénylésed. Amennyiben az ERSTE Online Babaváró Hitelt választod – melyet kizárólag a Bankmonitoron keresztül igényelheted -, akkor kényelmesen, otthonról és akár munkaidőn kívül is megigényelheted a konstrukciót. A szükséges dokumentumokat feltöltve, becsatolva már indítható is az igénylés. A bankfiókban összesen egyszer, szerződéskötéskor szükséges bemenni: vagyis amikor már biztos lehetsz abban, hogy a kért összeget megkapod.

Bármilyen kérdésed van, vagy épp csak elakadtál a folyamatban valahol? A Bankmonitor szakértői készséggel állnak rendelkezésedre akár e-mailben, akár telefonon. Sőt sok esetben a szokásos munkaidőn kívül is elérhetők, ezzel is segítve téged. Ráadásul a pénzt is hamarabb megkaphatod, a bank 2 munkanap alatt elbírálja kérelmedet, jóváhagyás esetén a számládra akár 3 nap alatt jóváírhatják az összeget. (A jogszabályban alapján a pénzintézeteknek 10 munkanapon belül kell döntést hozniuk, de ennél gyorsabban, átlagosan 3-6 nap alatt megkapják az igénylők – amennyiben jóváhagyták a kérelmük – az összeget.)

Az ERSTE Online Babaváró Hitel választásával tehát akkor is könnyen meg tudod igényelni a konstrukciót, ha nincs időd többször is a fiókba bemenni, hiszen otthonról, kényelmesen és biztonságban beadhatod az igénylésed. A folyamat során pedig profi szakértő gárda támogat, emiatt olyan érzésed lehet, mintha a fiókban lennél. Ráadásul a pénzed is gyorsabban megkaphatod – a bank jóváhagyása esetén -, mindezért külön díjat nem szükséges fizetned.

Mi lenne az igénylés első lépése? Nézd meg, hogy megfelelsz-e a Babaváró hitel jogszabályi feltételeinek, ehhez használd az alább megtalálható kalkulátort. Szakértő kollégánk pedig keresni fog a részletekkel kapcsolatban.

Derítsd ki, hogy jogosult vagy-e
GYORSÍTOTT ONLINE
babaváró hitelre

Akár 210 ezer forint jóváírást
kaphatsz hiteled mellé, ha 2024. Április végéig megígényled.

Ft
Bankmonitor
Add meg, milyen havi jövedelmekkel rendelkezik a háztartásod!
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Ft
Ft
Érdekel a gyorsított, digitális Babaváró opciónk?
Erste Online Babaváró
  • folyósítás akár 3 nap alatt
  • nincs felesleges banki találkozó -
    Csak szerződéskötésre kell bemenned
  • ügyintézés otthonról -
    Töltsd fel a szükséges dokumentumokat és értesülj minden döntésről a Bankmonitor Ügyfélportál felületen
  • díjmentes
A számodra elérhető Babaváró hitel részleteit emailben küldjük el neked a következő fontos információkkal:
  • Mennyi a számodra elérhető hitel összege?
  • Mekkora lesz a havi törlesztés?
  • Miben térhetnek el egymástól az egyes bankok?
Add meg az elérhetőséged, és elküldjük a számodra elérhető Babaváró hitel részleteit e-mailben
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Szeretnéd felgyorsítani az igénylésed?
Töltsd ki az adatbekérőt!
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Babaváró kalkulátor eredményét elküldtük a megadott email címedre.
Ha nem érkezik meg a kalkuláció néhány percen belül, ellenőrizd leveleződ „spam” vagy „levélszemét” mappáját is!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!

 

Hirdetés
1
Hirdetés