Betöltés

Olcsóbb telefonra vágysz? Segítünk havonta legalább 4.490 forintot spórolni!

szerző: Bankmonitor.hu
2014-01-13

Több oka is lehet, hogy manapság valaki még vonalas telefonnal rendelkezik: egyes szolgáltatók „ingyen” biztosítják a csomag részeként, nagyszüleink ragaszkodnak hozzá, mert nem boldogulnak a mobiltelefonokkal, vagy éppen külföldön élő ismerőseinkkel tartjuk a kapcsolatot ilyen formában. Mivel a vezetékes telefon akár több ezer forintba is kerülhet havonta, nem mindegy, hogy kivel szerződünk a szolgáltatásra. Természetesen ebben is segít a Bankmonitor.hu!

A vonalas telefon ma már nem létszükséglet, mégis sokak ragaszkodnak hozzá. Főként a családban élő idősebb rokonokkal, vagy külföldön élő családtagokkal tartjuk így a kapcsolatot, de hitelfelvételnél is elvárás lehet egy saját névre szóló telefon. Természetesen nem mindegy, hogy mennyiért! A Bankmonitoron már ennek a költségét is optimalizálhatod!

cablephonetab_20140113.jpg

A legolcsóbb szolgáltatást a harmadik kerületben a Fonio VOIP telefon csomagja nyújtja. A szolgáltatás havidíjmentes, csúcsidőben vezetékes irányba pedig 5 forintos percdíjért telefonálhatunk, míg mobil hálózatot 20 forintért hívhatunk percenként ebben az időszakban. A lista utolsó helyén a T-Home Favorit Extra csomagját találjuk, ahol 4490 Ft havi díj ellenében jelentősen magasabb díjak mellett telefonálhatunk (helyi hívás csúcsidőben 10,16 Ft/perc, míg távolsági beszélgetés 19,3 Ft/perc, mobil irányban pedig 70,1 Ft/perc). Így, ha a legolcsóbb csomagot választod, havonta legalább 4.490 forintot spórolsz!

Fontos megjegyeznünk, hogy a lista első öt helyezettje mind VOIP szolgáltatást nyújt. Ez azt jelenti, hogy interneten keresztül valósul meg a hívás, azaz elengedhetetlen, hogy net kapcsolattal rendelkezzünk. De ha az árakra pillantunk, úgy tűnik, hogy megéri: 0 forint havi díj mellett igen kedvező percdíjakkal beszélhetünk. Jellemzően vonalas telefon irányába éri meg telefonálni, hiszen a mobilhívások arányaiban drágábbak a madzagos telefonról. 

A fenti listában szereplő díjtételeken kívül az oldalunkon olyan információkat is megtalálsz, mint a hűségidő hossza, lebeszélhető percek, vagy a helyszínen fizetendő díj a szerelésért. Tehát, ha olcsóbb telefonra vágysz, akkor 
csak az irányítószámodat kell megadnod, és máris megtudhatod, melyik a legolcsóbb szolgáltató a környékeden! 

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Címkék:

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Személyi kölcsön tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Blogajánló

  • alapblog

    Pénz beszél

    A Sargentini-jelentés lényege Magyarország számára nem a 7-es cikkely szerinti eljárás elindítása, hanem a pénzcsapok potenciális elzárása. A 7-es cikkelyhez kapcsolódó eljárás valószínűleg egyébként is...

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.