Online igényelhetjük és akár 3 nap alatt megkaphatjuk a Babaváró hitelt!

Online igényelhetjük és akár 3 nap alatt megkaphatjuk a Babaváró hitelt!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2021-03-10 Frissítve: 2021-03-11
 

Bár a bankfiókok és a banki háttércsapatok a járvány ellenére a lehető legnagyobb teljesítménnyel dolgoznak, sokan nem szívesen mennek most közösségbe. Ez azonban nem lehet akadálya a Babaváró igénylésének, hiszen az első öt évben mindenképpen kamatmentes kölcsön akár otthontól, számítógépen keresztül is igényelhető, és mindössze egyetlen alkalommal, a szerződést aláírni kell bemennetek a fiókba. Ráadásul 10 nap helyett már 2 napon belül dönt a bank a kérelmetekről.

A Babaváró hitel (más néven Babaváró támogatás) kifejezetten azon fiatal házasok számára jelenthet komoly pénzügyi előnyt, akik gyermekvállalást terveznek a következő években. Az első öt évben az hitel mindenképpen kamatmentes, amennyiben pedig ezen idő alatt megszületik az első gyermek, akkor a törlesztés három évre szüneteltethető, a kamatmentesség pedig a futamidő végéig megmarad. A második gyermek születésekor újabb három évig nem kell törleszteni a hitelt, valamint elengedik a fennálló adósság 30%-át, míg a harmadik babánál a teljes fennmaradó tartozást lenullázzák. Így, ha igényléskor már úton van a baba, a következő két gyermek pedig 6 éven belül születik, akkor elképzelhető, hogy végül egyetlen forintot sem kell visszafizetni az akár 10 millió forintos Babaváróból.

A Babaváró hitelt azonban nem igényelheti bárki, az állam számos személyi feltételhez kötötte ugyanis a jogosultságot, ráadásul a banki hitelbírálaton is át kell esnie a pároknak:

A legfontosabb feltételek:

  • Kizárólag házasok igényelhetik
  • A pár hölgy tagja nem töltheti be a 41. életévét
  • Legalább 3 éves folyamatos Tb-jogviszonyt kell a pár egyik tagjának igazolnia
  • Az utolsó 180 napról magyar alkalmazotti vagy vállalkozói jogviszonyt kell igazolnia legalább a pár egyik tagjának
  • Nem lehet a párnak köztartozása
  • Hitelképesnek kell lennie a párnak: például rendelkezniük kell megfelelő nagyságú jövedelemmel, illetve nem lehetnek rossz adósként nyilvántartva a KHR adatbázisban

Hirdetés

Hirdetés

Így lehet a Babaváró hitelt online igényelni:

1. Amikor Babavárót szeretne igényelni egy pár, akkor az első lépés mindenképpen az, hogy ellenőrzik, hogy egyáltalán jogosultak-e rá. Erre használhatják akár a Bankmonitor Babavásó hitel kalkulátorát, ami egy kérdéssoron keresztül ellenőrzi a jogosultság szempontjából lényeges paramétereket.

2. Amennyiben az alapadatok alapján jogosultak az igénylésre, akkor a kalkulátorban azonnal kitölthetik az úgynevezett online adatbekérőt, ami minden olyan információt tartalmaz, amire a banknak a bírálathoz szüksége lehet. Itt kell megadni a feleség és a férj nevét, a lakcímet, az elérhetőségeket, az igazolt jövedelmeket, a számlavezető bank nevét, a meglévő hiteleket, de lehetőség van azt is jelezni, ha például lakáshitel, személyi kölcsön vagy éppen csok mellé vennék fel a Babavárót. Ez azért lényeges, mert a hiteleket érdemes egy banknál intézni, különösen lakáscél esetén.

3. A kitöltött adatbekérőt a Bankmonitor.hu hitelszakértői elkezdik feldolgozni, majd 24-36 órán belül felveszik a párral a kapcsolatot az általuk megadott telefonszámon.

4. Ezt követően a szükséges dokumentumokat kell beszerezniük, illetve ezeket és a személyes okmányok másolatait feltölteni a Bankmonitor.hu személyes pénzügyi felületére. (Amennyiben igényléskor a magzat már elmúlt 12 hetes, akkor a várandósgondozási kiskönyvre, vagy a terhesség orvos általi igazolására lesz szükség.)

5. Amennyiben ez sikerült, és nincs szükség hiánypótlásra, akkor az igénylést a Bankmonitor.hu továbbítja az Erste Bank részére, ahol a jogszabályban biztosított 10 nap helyett mindössze 2 nap alatt elvégzik a bírálatot.

6. Pozitív bírálat esetén ismét jelentkezik a Bankmonitor.hu szakértője, hogy megbeszélje a párral, hogy mikor, melyik bankfiókban szeretnék aláírni a hitelszerződést.

7. A szerződés aláírását követően az Erste Bank hamarosan elutalja a megadott összeget az igénylők számlájára.

Derítsd ki, hogy jogosult vagy-e
GYORSÍTOTT ONLINE
babaváró hitelre

Akár 210 ezer forint jóváírást
kaphatsz hiteled mellé, ha 2024. Április végéig megígényled.

Ft
Bankmonitor
Add meg, milyen havi jövedelmekkel rendelkezik a háztartásod!
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Ft
Ft
Érdekel a gyorsított, digitális Babaváró opciónk?
Erste Online Babaváró
  • folyósítás akár 3 nap alatt
  • nincs felesleges banki találkozó -
    Csak szerződéskötésre kell bemenned
  • ügyintézés otthonról -
    Töltsd fel a szükséges dokumentumokat és értesülj minden döntésről a Bankmonitor Ügyfélportál felületen
  • díjmentes
A számodra elérhető Babaváró hitel részleteit emailben küldjük el neked a következő fontos információkkal:
  • Mennyi a számodra elérhető hitel összege?
  • Mekkora lesz a havi törlesztés?
  • Miben térhetnek el egymástól az egyes bankok?
Add meg az elérhetőséged, és elküldjük a számodra elérhető Babaváró hitel részleteit e-mailben
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Szeretnéd felgyorsítani az igénylésed?
Töltsd ki az adatbekérőt!
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Babaváró kalkulátor eredményét elküldtük a megadott email címedre.
Ha nem érkezik meg a kalkuláció néhány percen belül, ellenőrizd leveleződ „spam” vagy „levélszemét” mappáját is!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!
Hirdetés
1
Hirdetés