Betöltés

Pénzügyi közvetítők figyelem: AEGON partnereket keresünk

szerző: Bankmonitor.hu
2015-08-10

Pénzügyekkel foglalkozol, és szeretnéd jobban kiszolgálni ügyfeleidet? Az AEGON Magyarországnál most olyan pénzügyi területen dolgozó tanácsadókat, és közvetítő vállalkozásokat keresünk, akik szeretnének még több területen megfeleli ügyfeleik változatos igényeinek.

Előfordult már veled olyan, hogy nem rendelkeztél azzal a megoldással, amit ügyfeled szeretett volna? Ismerőshöz, vagy ami még rosszabb, esetleg a konkurenciához küldted, mert nem tudtad kiszolgálni?

Ilyenkor nem csak a Téged megillető bevételtől esel el, de eggyel kevesebb szálon is kötődsz ügyfeledhez.

Aegon partnerként a döntés a kezedben van

Olyan tanácsadókat keresünk, akik keményen dolgoznak, hogy elégedett ügyfeleik legyenek, ugyanakkor sikeres vállalkozóként szeretnék magukat és vállalkozásukat is tovább fejleszteni.

Az AEGON PRESTIGE üzletág partnereként nem kell elkötelezned magad kizárólag az AEGON termékei mellett, azonban megkapod a teljes palettánkat, és szakmai támogatásunkat is.

AEGON partnerként a következő termékek értékesítéséhez kapod kezedbe a kulcsot:

– Lakáshitelek
– AEGON Lakástakarék-pénztár
– Élet- és vagyonbiztosítások
– Egyéb banki termékek és befektetések

Partnereink nem csak versenyképes juttatást és elismerést kapnak, de részt vehetnek az AEGON PRESTIGE partnereknek szervezett képzéseinken is.

Mindez nem kerül Neked semmibe és nem vállalsz kockázatot sem. Ezzel kapsz még egy érvet a vállalkozásod mellé, és még egy lehetőséget, hogy többet adj ügyfeleidnek, mint a konkurenciád.

Légy tagja egy sikeres emberekből álló motivált csapatnak, tanulj és válj még sokoldalúbb pénzügyi tanácsadóvá.

Kérj megkeresést az AEGON PRESTIGE csapattól, és nézzük meg, hogyan tudunk együttműködni!

ÉRDEKEL A PARTNERSÉG >>

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

A Mol erősíti piacvezető helyzetét

2018. 10. 20.

Nemrég szólt arról a hír, hogy a Mol két üzemanyagtöltő állomást vett át a Lukoiltól. Hogy mégis miért fontos ez a hír? Természetesen szimbolikus jelentőséggel bír, hiszen a világ egyik...

Blogajánló

  • alapblog

    Dollár le, arany fel

    Kína nagyhatalmi érdekekből stabil világpénzzé akarja tenni a jüant, hozzájárulva a dollár trónfosztásához. Az amerikai fizetőeszköznek áll ugyan egyelőre a világ, de már nem sokáig....

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.