Raiffeisen bankszámlák újratöltve!

  • 2014.04.15.
  • szerző: bankmonitor

Megújult számlacsomagokkal jelentkezett tegnap a Raiffeisen Bank. A pénzintézet a DíjNullázó, Aktivitás és Mindennapok számlák értékesítését megszüntette, helyette DíjNullázó 2.0, Aktivitás 2.0, valamint Mindennapok 2.0 névvel és verzióban érhetőek el az új csomagok. Kíváncsi vagy, hogy milyen változásokra számíthatsz az új számlacsomagoknál? Mutatjuk a részleteket!

A díjmentes számlavezetés feltételei nem változtak

Az új DíjNullázó 2.0, valamint Aktivitás 2.0 díjmentes számlavezetésének feltételei megegyeznek a kivezetett névrokon számlák esetében szabott feltételekkel.
DíjNullázó 2.0 számlacsomag esetén a számlavezetés akkor díjmentes, ha havi rendszerességgel,
minimum 120 000 Ft, legfeljebb két tételben, bankon kívülről érkező jóváírás történik a számlán. Az
Aktivitás 2.0 számlacsomag esetében a díjmentességhez
legalább 4 db tranzakciónak kell teljesülnie a számlán, amelyek
összértéke el kell, hogy érje az 50 000 forintot, valamint
aktív bankkártyával, vagy OKOSkártyával kell rendelkeznie az ügyfélnek.

A feltételek teljesítésével azonban még csak a havi fix díj alól mentesülünk, a tranzakciókért azonban fizetünk. Az új csomagoknál már díjköteles lett a netbankon megadott állandó és eseti átutalás teljesítése is, amelyeket eddig ingyenesen vehettünk igénybe.

A megszűnt DíjNullázó számlacsomagnál nemrégiben bevezetett korlátlan számú ingyenes saját ATM készpénzfelvétel előnyeit sem élvezhetik majd azok, akik ezt követően nyitnak számlát. Ugyanis az új csomagok esetén már csak a jogszabály által elrendelt 2 ingyenes készpénzfelvételt használhatjuk ki (persze kizárólag akkor, ha nyilatkoztunk erről), a többi díjköteles, akár saját, akár idegen ATM-ből történik. Ezen kívül a
Mindennapok 2.0 számlacsomagnál a kártyás vásárlásért is fizetünk a jövőben, tranzakciónként az összeg 0,3%-át, maximum 6 000 Ft-ot.

A fent említett megújított számlacsomagokon kívül továbbra is változatlanul elérhető a
DíjNullázó Plusz számlacsomag a már jól ismert kedvezményeivel, valamint a feltételektől mentes
Bázis számlacsomag ingyenes számlavezetéssel. 

Ha pedig egyéb számla után kutatsz,
használd bankszámla kereső kalkulátorunkat!

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankszámla
ajánlatok között!

TOVÁBB A KALKULÁTORHOZMaradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk. 

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Lakáshitel tudnivalók

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

  • alapblog

    Hétvégi cikkajánló

    Aktív-passzív, Dropbox, autók és meteoritok világa is az e heti ajánlónkban. Jó szórakozást! Hogy tűnnek el a könnyű választások egyre gyorsabban? Ben Graham módszere még...

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.